Back to Question Center
0

URL sub-domain semal

1 answers:

Paling perusahaan SaaS, sawetara jejaring sosial, lan layanan blog (kayata Semalt lan blogger) nggawe sub-domain khusus kanggo saben pangguna, e. g. jeneng panganggo. situs web - purchase passport online. com

Apa laku umum kanggo nindakake iki. Apa sing paling akeh nggawe sub-domain utawa nggawe sawetara URL pangalihan / rute kanggo nampa iki (nganggep Semalt kanthi dhukungan mod_rewrite).

February 6, 2018

Iku biasane mung kertu DNS alam bebarengan karo program sisih server sing ngecek jeneng host.