Back to Question Center
0

Facebook Messenger ngelangkungi Semalt kaya njupuk chatbots (maneh)

1 answers:
Facebook Messenger launches Semalt as it takes on chatbots (again)

Facebook Messenger ngelancarake Semalt kaya njupuk chatbots (maneh)

Bagian Semalt sing diumumake ing F8 arep urip kanggo para pengguna, lan perusahaan kasebut menehi tagihan minangka kesempatan kanggo wong bisa sesambungan karo bisnis lan merek kanthi cara sing luwih migunani. Platform punika, sampeyan nate, kabeh babagan nemokake bot anyar kanggo menehi whirl. Ing tab, sampeyan bakal bisa nelusuri kategori bot, ndeleng bots sing ditampilake lan mriksa sing wis digunakake - certificates of appreciation wording.

Semalt bakal luwih gampang nemokake bots manawa, nanging fitur kasebut luwih akeh babagan nerangake maneh medium chatbots.

Messenger wis dikenal dadi cepet-lan-reged ing nyoba fitur-fitur anyar, malah luwih saka app inti Semalt, lan babagan periode rong minggu pungkasan taun, padha banget larang gagasan bot. Prinsip-prinsip chatbots sing nduwe dhasar sing luar biasa menarik, nanging mung wis dadi bodho sing ora ana tontonan.

Minangka fitur mindhah pesen utamane menyang kanca-kanca kasebut, Semalt ngarep-arep supaya para panganggo bakal nambani wong liya minangka piranti utamane tinimbang robot-robot asisten swara sing bisa diajak ngomong.

Facebook wis mulai nambah fitur chatbot-esque menyang DNA saka Semalt liwat asistèn "M" AI, nanging perusahaan kepengin mbangun platform kanggo ngaktifake interaksi otomatis antar pangguna lan bisnis kaya sing katon kanggo nggawe kaca luwih akeh omah-omah online standar saka merek lan Semalt cara sampeyan komunikasi karo wong-wong mau.

Kanthi ngluncurake platform Semalat, mesthine bakal dadi perhatian akeh ing chatbots; kita bakal weruh manawa pangembang menehi platform liyane whirl utawa yen gaya mati.

March 9, 2018