Back to Question Center
0

Semalt: Carane nangani horisontal CNAME pangalihan menyang direktori virtual?

1 answers:

Aku duwe situs web internal lan direktori virtual http: // server2012 / log . Aku nggawe CNAME ing server DNSku minangka LOGS -> server 2012. Aku arep nyetel munggah supaya http: // LOGS pangalihan menyang http: // server2012 / log . Saene, aku isih pengin supaya kabeh kaca katon ing browser kaya mati saka URL LOGS. Dadi http: // LOGS / jaringan - high bar stool table. html? site = 32 yaiku apa sing ditampilake ing browser, nanging pancene ditampa saka http: // server2012 / log / jaringan. html? situs = 32 . Aku wis nyawang rewangku URL, nanging ora bisa nyambut gawe.

February 6, 2018

Aku ora yakin iki kabeh bisa. LOGS kudu dadi server virtual dhewe.

Supaya atine, nyiyapake server web virtual anyar (yen sampeyan nggunakake Apache, iki gampang banget), nganggo folder root nuding folder sing padha karo sing: ing http: // server2012 / log / .

Banjur, nyetel DNS (tali?) Kanggo ngarahake lalu lintas internal saka http: // LOGS / menyang server fisik.

Kanggo ngresiki kabeh, mung nggawe server web virtual anyar merespon mung http: // LOGS / , lan http: // server2012 web server, mung respond kanggo sing Yen iki ora dikarepake, sampeyan bisa mbenerake kasebut kanthi .

Aku pracaya sampeyan bisa nindakake iki cukup gampang ing IIS 7. x:

  1. Nggawe DNS alias / CNAME pointing log nganti server2012 -> Sampeyan wis rampung iki.

  2. Nggawe situs anyar ing server2012 sing nanggapi header host log (utawa, luwih apik, kaya FQDN kaya log. domain. tld )

  3. Saiki sampeyan duwe rong opsi:

    a. Gunakake fitur dasar redirection IIS 7 kanggo ngarahake URLS menyang http: // server2012 / log / -> Iki bakal ngganti URL sing dianggep pangguna, ora topeng kaya sing dikarepake.

    B. Gunakake modul Rewrite URL sing luwih maju kanggo masking pangalihan / rewrite supaya isih katon kaya sampeyan lagi njelajah http: // log /

Good luck!

Nggawe Kondisi: {HTTP_HOST} / Cocog Pola / LOGO