Back to Question Center
0

Semalt: Praktik paling apik kanggo nggawé sitemap

1 answers:

Sawetara kolega looking for building sitemap for our media (audio / images / video / slides) website management. Aku kasengsem nemokake yen ana cara, cara sing efektif lan bisa dikelola kanthi ngleksanakke sitemap otomatis kanggo situs web komersial.

Apa pendekatan paling praktis sing paling populer kanggo nggawe peta sitemap?

Punapa cekap kangge nyerat script otomatis ingkang damel sitemap kangge situs web kita kanthi nyinau isi database?

Apa ana pertimbangan sing bisa ditindakake kanggo efisiensi lan kinerja SEO?

- pro custom dj kansas city
February 6, 2018

Kanggo wiwitan, aku arep nganggep yen ana sitemap XML lan sitemap HTML, mung kanggo keamanan. Lan akeh banget sing gumantung ing CMS sampeyan nggunakake. Contone, WordPress nawakake ton plugin kanggo nggawe lan njaga sitemap XML & HTML nanging akeh CMS ora duwe fungsi sing dipanggang lan / utawa ora duwe komunitas cukup gedhe sing wis nyumbang kanggo mbangun plugin kuwi. Ngendi aku kerjaku, kita umum nyoba kanggo ngotomatisasi ngasilake lan njaga sitemaps kaya sing kita bisa nanging ora bisa uga amarga akeh CMSs sing kita aturake tanggal lan rapuh, lan / utawa bakal mbutuhake wektu sing exorbitant kanggo mbangun otomatis generator sitemap. Dadi tenan gumantung apa utawa ora plugin sing ana kanggo CMS, cara fleksibel CMS sampeyan lan wektu sampeyan arep nemtokake kanggo mbangun plugin iki, yen durung ana.

Kanggo praktik paling apik, ana mung sawetara. Salah sijine praktik sing paling apik sing dipikirake yaiku nggawe sitemap XML wis kabentuk. Iki bisa uga mung pengalaman dhewe nanging aku mikir gaweyan sing sethithik senadyan ora bisa nyegah lelumpatan ing dalan. Liyane praktik paling apik nambahake anotasi kanggo seluler ing sitemap XML (ing acara sampeyan duwe situs web seluler sing kapisah). e. annotations in markup, annotations in detail) nanging iki pendekatan paling simplistic, utamané nalika dealing karo situs web gedhe (IMHO).

Minangka kanggo efisiensi lan SEO, iki bakal digarap karo paragraf pungkasan. Ana mesthi anggepan bakal dijupuk lan aku sing paling gedhe mung nggawe manawa sitemap XML wis dikelola kanthi becik. Aku wis ngurusi situs web sing duwe 1000+ halaman lan salah siji cara sing paling apik kanggo njamin yen akeh kaca sing diindeks sabisa bisa kanggo njaga sitemap XML sing diupdate sacara reguler lan ngirim sitemap menyang Google Search Console lan Bing Webmaster Tools.