Back to Question Center
0

Page speed - Komentar semal ing artikel / blog post

1 answers:

Dadi saiki aku nggawe kaca cithakan kanggo nggunakake kanggo artikel sing bakal kita tuku saka penulis isi (saéngga kita isi marketing). Aku wis rampung ing tata letak ing bagean komentar lan aku dileksanakake sistem cilik ngendi kaca mung gawé 3 komentar lan nuduhake liyane yen pangguna pushes tombol, disebut "ndeleng komentar liyane".

Nganti kecepatan kaca, apa pendekatan paling apik kanggo ngunggah komentar tanpa mangu-mangaken wektu sing luwih akeh? Aku pengin nggunakake script PHP kanggo nggoleki database MySQL kanggo narik komentar kanggo artikel sing dijaluk - harvesting world. Saka ing kono aku bisa nganggo skrip langsung saka template lan muat komentar minangka array (asosiatif utawa multidimensional), utawa aku malah nggunakake AJAX lan nggawa metu ing respon minangka obyek JSON. Ora yakin yen aku kudu ngunggahake kabeh komentar bebarengan utawa ing set 3 utawa 4, etc. Supaya aku ngerti apa sing paling apik babagan kacepetan lan ora ngganggu wektu loading, utawa yen masalah kasebut malah dadi masalah.

February 6, 2018
.

Saka viewpoint pengalaman pengguna, solusi AJAX bakal luwih apik lan pamindhahan 3-4 komentar tambahan iku skenario kasus sing bener ing ngendi AJAX bisa nggawe raos. Nanging sampeyan uga kudu nimbang panganggo, mbok menawa ora akeh, sing uga nduwe JavaScript sing dipatroso ing browser Panjaluk HTTP siji mung luwih cepet tinimbang 5, 6 utawa luwih panjalukan ing kasus AJAX kanggo terus menehi isi seger.

Yen sampeyan pengin mbukak dalan kurang resistance, sampeyan uga bisa nggunakake solusi sing wis dibangun kaya wis diterapake dening akeh situs warta:

Disqus mbokmenawa minangka layanan hosting diskusi / komentar paling populer ing antarané interwebs saiki, sing duweni kaunggulan kanggo ngrampungake urip panjenengan minangka pangembang amarga implementasine gampang ing meh kabeh platform, integrasi langsung sosial media enggo bareng lan alat moderat. Minangka komentar, ora bakal langsung di host ing server sampeyan dhewe, ana wektu tundha sing katon ing situs gedhe kanthi komentar akeh. Yen privasi data dadi masalah lan sampeyan pengin nggawe komentar dhewe, sampeyan uga menehi Juvia nyoba.