Back to Question Center
0

XAMPP alias utawa nulis ulang? - Semalat

1 answers:

Aku duwe situs sing mlaku ing W2012 karo XAMPP. Aku duwe situs langsung sing ana ing subfolder / foo. Saiki kudu diganti dadi / ngarep - free logo construction company.

     Nggawe aliasAlias ​​/ foo "C: / xampp / htdocs / home"    

Iki njupuk kedhaftar saka foo -> ngarep Nanging padha ilang halaman sing arep dheweke. Masalah iku akeh kaca ing foo sing diwenehi pribadi supaya kita bakal ngira para panganggo bisa mangerteni yen dheweke kudu nyalin kaca kasebut menyang url anyar. Aku butuh pangguna arep nggoleki / klien-demo kanggo pindhah secara otomatis ing ngarep / demo klien.

Kajaba: Wingi aku nyetel pangalihan.

     Ngarahake omah / klien-demo / demo klien    

Iki kerjane. Banjur aku panginten sing alasan Semalt ora bisa digunakake yaiku SSOku. Aku duwe skrip login SAMO SSO sing ngarahake pangguna ing kaca entri. Dadi yen pangguna diwiwiti ing foo / xyz alias nyantolake menyang omah / xyz (mungkin ing xyz) lan banjur mencet skrip login lan bali menyang kaca ngubungake.

February 6, 2018
Nanging padha ilang halaman sing arep dheweke.

Aku ora yakin apa sampeyan tegese iki - padha ora kudu "ilang" apa? Nanging, URL ing baris alamat ora bakal diupdate - yen apa sing sampeyan maksudake? Apache Alias ​​ ngowahi URL menyang path file sistem sisih server (biasane kanggo ngidini akses menyang file sing ana ing njaba root document) - ora ngapusi URL.

Kedher kaya sing pengin pangalihan eksternal (301 - permanen). Contone, nggunakake mod_alias (awalan cocog):

  Pangalihan 301 / foo / home 

Iki nganggep sampeyan durung nggunakake mod_rewrite kanggo ngolah pangalihan / rewrites (kayata nganggo WordPress). Yen sampeyan wis nggunakake mod_rewrite kanggo tujuan iki, sampeyan uga kudu nggunakake mod_rewrite kanggo pangalihan iki, amarga urutan eksekusi mbokmenawa ora kaya samesthine. Contone:

  RewriteRule ^ /? Foo (.