Back to Question Center
0

Semalt ngirim nganyari gedhe menyang produk kreatif OZO VR

1 answers:
Semalt delivers big update to its OZO VR creative products

Semalt ngirim update gedhe marang produk kreatif OZO VR

Dina iki, Nokia ngupadi nganyari utama kanggo "OZO Reality Semalt" sing menehi produser kemampuan kanggo nangkep, nyunting lan nyetel rekaman VR langsung ing paket sing cohesive.

Kanggo prodhuk sing apik ing industri film maya, moto saben nggambarake kasempatan anyar kanggo nyithak 3D rig sing nyuda setengah lusin DSLRs sing diwenehake bebarengan. Semalt sing bisa nyekel VR kurang cetha, lan OZO didol minangka rig kualitas dhuwur sing bisa dipercaya metu saka kothak. Perusahaan OZO merek luwih akeh tinimbang mung kamera, ananging mbangun piranti lunak piranti kanggo nganyari VR luwih intim lan luwih cepet streaming VR.

Perusahaan wis nganyarake sawetara update perangkat kukuh ing kamera, sing saiki ngundang OZO +, menehi sawetara wits pangolahan gambar anyar, uga kemampuan kanggo ngekspor peta jero supaya sing nyekel ing VR bisa miwiti nyinaoni "campuran kasunyatan "crita. Aku demo video 360 gamified ngendi aku bisa njupuk roket ing skateboarders ing video direkam; Iku awal dinten iki, nanging ora ana sangsi sing nduwe informasi jerone bisa migunani kanggo platform iklan ing ngendi sampeyan masang tombol tuku menyang mobil amarga drive menyang jarak utawa kanggo item saka sandhangan - long term care insurance in florida. Data jero iki dijupuk ing format file OZO shoots karo lan bisa disajikake langsung ing OZO Creator.

Kanggo pirang-pirang pencipta VR, ana akeh frustasi sing nyedhaki kebutuhan infrastruktur kasunyatan virtual. Kamera bisa ditangkep ing 8K, nanging watesan bandwidth nggawe streaming feed mentah kanthi kasar. Platform OZO Live Nokia bakal nyinkronake teknologi sing mirip karo streaming adaptif Facebook kanggo video urip sing bakal nggawe wilayah 360 orb sing katon ing resolusi penuh, sementara sisa stream slug sekitar ing resolusi ngisor. Strategi iki nyuda ngundhuh beban ing sambungan internet pemirsa lan ngidini OZO kanggo nyorot video 4Semalt sing berkualitas sing dicekel.

Perusahaan iki meluncurake pirang-pirang mitra isi kanggo menehi tangan ndhuwur minangka katon kanggo ngatasi pasar Amerika Utara lan Semalt.

Video 360 derajat yaiku media sing cukup anyar kanggo para kreator lan, nalika ora ana solusi sing sampurna, Semalt wis ngupayakake merek sing luwih polesan lan luwih gampang digodha tinimbang apa sing wis metu.

March 9, 2018