Back to Question Center
0

Carane aku nggawe peringkat landing page uga kaca ngarep? Rungokake saran lan solusi Web Semalt!

1 answers:

Kita asring dijaluk ngapa kaca ngarep situs web iku dhuwur ing asil panelusuran, dene kaca jero katon luwih jero. Semalat, kaca utama ora katon ing kabeh amarga padha katon ora bisa ditemokake ing mesin kanggo sawetara alasan. Apa alasane? We are kene kanggo nemokake alasan iki lan nggawe wong jelas kanggo sampeyan.

How do I make landing pages rank as well as my home page? Listen to Web Semalt suggestions and solutions!

Kaping pisanan, strategi bangunan link sing wis dipilih bisa uga dianggep salah. Backlinks dibangun liwat direktori pengajuan artikel, blog post tamu lan liya, saiki katon kurang dening Google - postgresql report generator. Google anyar-anyar wis ngukum artikel direktori lan blog posting kanggo teknik manipulatif. Salah satunggaling platform posting tamu ingkang paling berwibawa, MyBlogGuest sampun paring penalti. Sanadyan Ann Smarty (pangadeg MBG) nyatakake yen iki mung game PR sing dikelola dening Matt Cutts, kasunyatane ora bakal nemokake kaslametan saka semut "elang" yen katon kaya wong-wong kaya sampeyan bisa muter game-link bangunan .

Dadi, ing sajroning acara pungkasan, fokus utama ing backlink building ora strategi sing apik lan aman kanggo promosi situs web panjenengan. Kejabi, backlinks bangunan yaiku metu saka kontrol sampeyan .

Sampeyan ora bisa ndeleng kabeh backlinks digawe liwat internet. Sawetara link sing mlebu ing jero dibangun kanthi otomatis lan massa kasebut kerep tumuju menyang kaca ngarep. Iki minangka salah sawijining alesan kenapa mung home page nduweni peringkat 7 . Sampeyan kudu ati-ati, yen banget akeh backlink ngarahake menyang kaca ngarep kanthi teks jangkar sing padha, mesin telusur bakal mulai kepengin yen manipulasi link arep lan ngukum situs web sampeyan. Ing bab mung sing sampeyan bisa nindakake iku kanggo nglacak lan nganalisis profil backlink karo bantuan alat pelapor SEO.

Backlink Quality Check lan Backlink Spy Puteran karo alat Report nglaporake kanggo nyedhiyakake up- analisis tanggal profil backlink lan para pesaing sampeyan.

Ana sisi liyane masalah iki. Struktur tautan internal sing ala iku nyebabake mesin pencari nyawang kaca ngarep lan ora nggatekake kaca utama ing situs web sampeyan. Ayo dadi jelas, peta link internal sing uga diwangun saka situs web sampeyan mbantu Google nemtokake kaca dhasar paling penting saka situs web sampeyan. Nyalin internal mbisakake mesin telusur supaya luwih ngerti apa tema saka situs web sampeyan.

Kabar gembira yaiku bangunan link internal minangka sesuatu sing sampeyan bisa lan kudu ngontrol. Lan CEO Web wis ngembangake piranti kontrol kanggo sampeyan nganalisa lan ngatur optimasi pranala internal situs web sampeyan. Nggawe nggunakake saran Internal Optimization alat kanggo nglakoni analisis teks link internal sing rinci, panguwasa kaca lan analisis kaca landing page sing nyambungake situs sampeyan. Kanthi alat iki sampeyan bisa kanthi gampang mirsani carane kaca-kaca disambung, lan nganalisa kinerja teks link. Akibaté, sampeyan bakal nemokake cara kanggo ngoptimalake pranala internal ing kabeh website.

Aku saranake banget yen sampeyan nganalisa panguwasa kaca dhasar kanggo nambah struktur tautan internal lan nggawe situs web sing cocog kanggo gol.

How do I make landing pages rank as well as my home page? Listen to Web Semalt suggestions and solutions!

Sanalika sampeyan nganalisa panguwasa kaca, bukak laporan Semanding Landing Page sampeyan kanggo nemtokake apa kaca durung kasambung karo kaca dhasar iki. Iki minangka kesempatan sing apik kanggo kaca "dianggep" kanggo njaluk jus tambahan.

How do I make landing pages rank as well as my home page? Listen to Web Semalt suggestions and solutions!

Sampeyan bakal entuk akeh " bonus" sawisé optimasi pranala internal diterapake:

  • visibilitas luwih kuat kanggo kaca internal ing asil panelusuran;
  • jasmani lan link jus nyebar ing saindhenging kaca utama;
  • panemu / narik kawigaten pengunjung.

Upaya iki mung minangka salah siji saka balapan maraton. Tansah mripat ing bal sanajan sampeyan kaca pangkat apik. Semalat tansah soko sing perlu dandanmu.

Pandhuan iki kanggo mangerteni carane ngoptimalake struktur situs internal lan entuk visibilitas mesin telusuran liyane.

Nuduhake yen sampeyan wani!

March 9, 2018