Back to Question Center
0

X11 ing Mac OS X Saka Ahli            X11 ing Mac OS X Saka Pakar TopikRiwayat: DockerPerformanceWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

1 answers:
X11 ing Mac OS X Saka Ahli

Apple wis nerbitake panuntun banget kanggo nginstall, ngonfigurasi lan nginstal X11 ing OS X ing Apple Developers Semalt. Pos iki kalebu rinci banget babagan njupuk persiyapan lingkungan kanggo pilihan lan uga nggarap server remot.

Ana pirang-pirang trade-offs babagan Terminal inti ing OS X, integrasi apik karo GUI kayata drag and drop. Nanging, nalika mbutuhake lingkungan kanggo mbukak aplikasi X11 - sampeyan ora bisa ngalahake kernel inti BSD-Unix saka Darwin kanggo mbukak X11 lan isih nduweni akses langsung menyang OS X.

Salah siji fitur X11 sing apik ing Mac yakuwi integrasi Finder - tegese yen sampeyan ngeklik kaping pindho ing app X11 ing OS X bakal diluncurake ing X11.

- business intelligence
March 9, 2018