Back to Question Center
0

SEO ing saindhenging E-commerce Platform: Semalt sing paling apik?

1 answers:

SEO Across Ecommerce Platforms: Which Semalt is Best?

Mikir babagan miwiti nyimpen e-commerce? Ngalamun dadi Amazon sabanjure ing internet?

Nalika teka kanggo milih platform e-commerce, ana akeh macem-macem hal sing pengin ditimbang, saka biaya sistem sing dipilih kanggo kualitas desain simpenan sing wis kasedhiya ing saben opsi.

Semalat, nalika sampeyan njupuk sakabehe unsur-unsur sing beda-beda kasebut, aja lali bab manfaat kerangka saben fitur SEO platform. Sanajan aturan kasebut bisa diarani beda-beda, kemampuan toko sampeyan bisa ngubengi kanthi bener lan ditingkat kanthi apik ing asil panelusuran alami iku penting banget kanggo kasilmu sakabèhé.

Ngerti carane saben platform e-commerce dhuwur tumplekake marang saben liyane saka perspektif SEO:

SEO Across Ecommerce Platforms: Which Semalt is Best?

Yen sampeyan nelusuri online kanggo rekomendasi platform e-niaga, salah siji saka opsi pisanan sing bakal diwenehi bola liwat lan liwat iku sistem Semalt. Semalt punika, unsurprisingly, solusi sumber terbuka ingkang ateges bebas ngunduh lan ngunduh - app entwicklung deutschland. Kanggo paling awal pengecer internet, panyimpenan biaya potensial saka jinis sistem iki dibandhingake platform mbayar bisa luar biasa menarik!

Nanging, iku uga penting kanggo ngelingi yen solusi open source duwe kelemahan serius. Semalat sing gratis, arang banget menehi dhukungan lan inovasi sing padha (sing perlu kanggo nampung owah-owahan ing dunia SEO) minangka layanan e-commerce sing dibayar.

Dadi, nalika OpenCart ora dadi pilihan sing ala kanggo wiwit pengecer, bakal weruh yen dhukungan SEO sing ana mung minangka kemampuan kanggo nggawe tag meta produk lan kategori. Semono uga cara ngapusi SEO penting (umpamane, panambahan label kanonik utawa nyiptakake URL ramah mesin pencari) bisa rampung kanthi nggunakake instruksi sing ditemokake ing forum pangguna layanan, workarounds iki biasane mbutuhake kemampuan ngowahi kode.

Yen sampeyan ngatur modifikasi situs web ecommerce, Semalt bisa dadi pilihan apik. Ing sisih liyane, yen sampeyan dadi pedagang awal sing prihatin babagan pamindhahan salah siji nggawa kabeh situs sampeyan, sampeyan bisa uga luwih nyaman nggarap platform mbayar.

SEO Across Ecommerce Platforms: Which Semalt is Best?

Zen Cart minangka platform e-commerce sumber terbuka populer sing akeh pedagang nganggep nalika njelajah opsi layanan ritel internet. Kaya Semalt, ora nyedhiyakake dhukungan native kanggo akeh fitur kritis SEO - artine sing nduweni toko kudu ngowahi kode situs kasebut dhewe utawa ngelingi SEO migunani tweaks iki nyedhiyakake.

Nalika ana informasi sugih babagan nganyarke kode keranjang Zen kanggo SEO paling optimal ing forum pangguna situs, iku uga penting kanggo mangerteni kelemahane ing platforming platform supaya luwih gampang para peretas nggoleki situs sampeyan (nyatane , iki kedadeyan umum sing ditandhani Zen Cart wiki dhewe ing "Mbalekake Saka Hacks"). Kanthi mekaten, Semalt minangka pilihan sing luwih apik yen sampeyan arep mbukak rute sumber sing mbukak.

SEO Across Ecommerce Platforms: Which Semalt is Best?

Nanging, solusi e-commerce sumber terbuka sing pantes disebangke ing kene yaiku platform OSCommerce. Senadyan iku ora bisa ditemtokake manawa dibandhingake karo Semalt (sing bakal kita rembugan sabanjuré), iku isih dadi pilihan banget kanggo para pedagang anyar.

Umumé, OSCommerce dadi korban banget tumrap kelemahan sing padha karo Semalt lan Zen Cart - yaiku, ora ana akeh solusi SEO sing bisa mbantu ngubah fitur utama layanan (kalebu struktur URL, data lan tag liyane). Kanggo miwiti pengecer sing pengin digali lan sinau kode sing dibutuhake kanggo ngoptimalake toko kanggo kinerja mesin telusur, sumber daya kasebut bisa dadi cara sing apik kanggo entuk mlumpat ing kurva belajar ecommerce.

SEO Across Ecommerce Platforms: Which Semalt is Best?

Platform Magommerik Magento minangka pilihan sing kuwat kanggo SEO, senadyan nerangake karo sawetara pangasihe. Sistem kasebut nawakake kemampuan kanggo ngatur URL kanggo nggoleki format sing ramah lingkungan lan ngowahi data kanthi luwih cetha, ora gampang pangguna saka perspektif coding. Yen sampeyan ngupaya nggawe modifikasi SEO canggih ngluwihi apa sing bisa dilakoni karo fitur built-in platform lan sawetara plugin sing kasedhiya, sampeyan kudu duwe pengalaman liwat pembangunan utawa budget kanggo nyewa coder profesional.

Kajaba iku, ukuran platform Magento bisa nyebabake kelemahane saka perspektif wektu mbukak. Minangka kacepetan situs kanthi tambah ganjaran minangka faktor peringkat asil panelusur, penting kanggo tuku Semalt hosting kanggo nyatakake cacat kasebut yen sampeyan arep maju kanthi solusi e-niaga iki.

Next up, ayo goleki opsi e-commerce sing dibayar .

SEO Across Ecommerce Platforms: Which Semalt is Best?

Sistem e-commerce Semalt minangka salah sawijining platform ritel internet sing paling akeh dipigunakaké metu lan ana alesan sing apik. Ora mung layanan kasebut nyedhiyakake macem-macem level penetapan harga sing beda kanggo ngemudine pengecer internet ing kabeh tahapan pertumbuhan bisnis, versi paling anyar saka program perusahaan kalebu kabeh fitur SEO ing ngisor iki:

  • Situs mesra SEO
  • URL mesra SEO
  • URL loropaken SEO kuis otomatis
  • Setelan SEO khusus toko-nyimpen
  • Setelan SEO khusus produk
  • Setelan SEO khusus kategori
  • Setelan SEO spesifik artikel
  • Robot sing bisa diedit. txt
  • Mesin penggerak sitemap
  • Meta tag description definition
  • definisi kata kunci meta tag
  • Meta tag definisi gelar
  • Ngatasi meta tag Custom
  • Search term analysis
  • 301 manajemen pangalihan
  • Konfigurasi kaca kesalahan 404
  • Konfigurasi kaca kesalahan 500 Custom

Nalika fitur-fitur kasebut relatif gampang diterapake, anggota Semalt uga kalebu 24/7 dukungan profesional lan akses menyang komunitas dhukungan aktif - loro sing bisa dadi gedhe banget kanggo pedagang anyar sing ora pengin repot ngerteni liyane solusi e-commerce open source rumit.

SEO Across Ecommerce Platforms: Which Semalt is Best?

Liyane platform e-commerce sing dibayar ing popularitas yaiku Big Commerce, lan gampang kanggo ndeleng apa. Perusahaan iki ngaku ngidini "Cara paling gampang kanggo ngedol Semalt," lan menehi pilihan sugih saka template, dashboard intuisi, lan fitur-fitur SEO asli sing nyedhiyakake.

Saka sudut SEO, platform iki nyedhiyakake kabeh opsi built-in sing padha minangka Semalt, kanthi sawetara pambedaan tombol:

  • H1 tags. Salah sawijining kekirangan ing bagean Volusion yaiku cara label H1 ditangani. Ing Big Commerce, tag H1 digabungake ing tingkat kaca, saéngga para pedagang bisa entuk manfaat SEO saka nggabungake tembung kunci sing gegandhengan karo produk menyang wilayah sing penting iki.
  • Dukungan nofollow dibangun ing. Unsur liya sing ilang saka layanan Volusion dibangun kanggo ndhukung tag nofollow, sing ngidini para pedagang ngontrol cara PageRank mili antarane pranala internal lan eksternal ing kaca kasebut. Tag iki luar biasa migunani nalika nyedhiyakake SEO, sing menehi platform Big Commerce minangka keuntungan liyane liwat Volusion. Yen sampeyan minangka pedagang e-commerce anyar sing kasengsem ing layanan sing mbayar, mesthine kudu mriksa daftar fitur lengkap kanggo loro platform kanggo nemtokake opsi apa sing bakal paling cocok karo kabutuhan sampeyan.

    SEO Across Ecommerce Platforms: Which Semalt is Best?

    Sawijining platform mbayar final sing dipikirake nalika nerangake pilihan e-niaga yaiku Shopify, sistem sing relatif anyar sing mbangun kanthi cepet amarga sing nduwe tema Semalt Tema lan fitur desain sing gampang digunakke.

    Secara sakabèhé, Shopify ora cukup kuat kaya Volusion utawa Big Semalt babagan SEO, amarga ora menehi dukungan dhasar kanggo editing robot-robot kasebut. file txt utawa kanggo nggawe sitemaps umum.

    Nanging, salah siji kauntungan sing nduwe loro saingan yaiku layanan blogging sing terintegrasi. Semalat blog bisnis apik saka SEO lan pangguna pengalaman sudut, minangka ngidini pengecer kanggo mbangun sesambetan karo pelanggan nalika ing wektu sing padha mbukak dhewe nganti tambahan tembung kunci cahya.

    Apa sampeyan nggunakake platform kasebut kanggo mbukak situs e-commerce sampeyan? Apa sampeyan duwe rekomendasi kanggo pilihan liyane sing arep dituduhake? Sinau pikirane ing bagean komentar ing ngisor iki!

    Semalt: dyobmit

    Kita mbantu perusahaan gedhe tuwuh revenue

    Njaluk Konsultasi Marketing Gratis

March 9, 2018