Back to Question Center
0

Insight From Semalt: Blogging Is A Must For Digital Marketing

1 answers:
Dokumen

Ing marketing digital, blogging tetep dadi backbone ing bidang marketing isi. Nalika ngatur lalu lintas organik, blog minangka platform profesional ing ngendi para pamaca sesambungan karo isi sampeyan. Iku wilayah sing bisa mbuktekaken kaahlianmu ing macem-macem aspek strategi marketing lan isi. Miwiti ndandani lan konversi kuwi proses rumit, lan blog prasaja bisa dadi mung sampeyan kudu tekan target sampeyan.

Julia Vashneva, Managing Customer Success Senior saka Semalt , nyedhiyakake alasan ngapa blog tetep alat sing berguna ing pamasaran digital.

  1. Blogs menehi konten pangguna - масаж слезного мешока.

Umume wong sing maca materi saka blog sing nggoleki kawruh. Blog minangka panggonan sing sampurna kanggo nemokake jawaban lan saran kanggo meh kabeh. Blog sampeyan bisa dadi panggonan sing paling apik kanggo nggawe wong njaluk isi lan nggawe keputusan sing luwih pinter tinimbang yen sampeyan duwe tombol call-to-action ing ngendi wae ing kaca web sampeyan.

  1. Blog bisa nambah konversi.

SEO utamane target ing nambah lalu lintas. Langkung langkung sampeyan pikantuk lalu lintas, langkung ageng kasempatan pikantuk panuku saka wong ngeklik pranala menyang isi web sampeyan. Nanging, sebutan kasebut uga bisa kedadeyan. Sampeyan bisa nambah jumlah pengunjung minangka nomer sing nggawe pangurangan. Blog bisa dadi paramèter sing migunani ing panyimpenan..Blog mbuktekaken kredibilitas, lan minangka pengunjung ngasilake kapercayan sampeyan, pungkasane sampeyan bisa nggawe tuku.

  1. Blogs mbantu ing Search Engine Optimization.

Salah siji mesin kriteria paling umum kaya Google nggunakake tanggal konten anyar. Isi seger nambah posisi posisi Google search engine placement (SERP) algoritma panggonan situs web kanggo query search. Kanggo kabeh isi web, penting nulis paling ora telung tulisan anyar saben minggu. Upaya iki mbantu crawler web lan bot saka Google nemokake peringkat konten sing relevan sing luwih dhuwur tinimbang situs web sing ora terus nganyari konten.

  1. Sampeyan bisa entuk papan kanggo nonton.

Wiwit Januari 2017, salah sawijining kritéria paling migunani sing digunakake Google kanggo pangkat situs yaiku sapira tuwa tetep ana ing konten web sadurunge ninggalake. Konsep iki mbedakake wong-wong asli saka ireng bots SEO bots. Ing konteks sing beda, yen pangunjung nerangake kaca web sing digawe, luwih dhuwur kemungkinan ngeklik. Sampeyan bisa nambah konversi kanthi nambah keterlibatan pangguna ing kaca web kita.

  1. Blog sing murah kanggo nggawe.

Blogging minangka salah sawijining tugas paling gampang dina iki, amarga akeh alat otomasi SEO sing kasedhiya. Akeh situs web DIY nawakake cara seret lan cedhak kanggo mbangun situs web sampeyan. Piranti kasebut wis luwih apik lan luwih apik tinimbang wektu, lan sawetara nduweni efisiensi dhuwur. Mayoritas alat kasebut gratis, nanging sawetara sampeyan kudu mbayar biaya pangopènan sing cukup. Luwih, sampeyan bisa uga nyewa ahli freelance kanggo mbangun siji kanggo sampeyan kanthi rega. Pangopènan blog uga relatif murah.

Kesimpulan

Blogging ora minangka strategi lawas nalika nyedhiyakake marketing digital. Senadyan munculé teknik SEO otomatis sing anyar, blog isih dadi cara kanggo ngumpulake email lan pituduh. Sampeyan isih bisa entuk manfaat saka bukti kasebut lan nyurung akeh konversi karo blog sampeyan.

November 30, 2017