Back to Question Center
0

Carane nggawe kampanye Google Semalt kanggo film tartamtu?

1 answers:

Aku nyoba nggawe kampanye google-adwords ppc sing nargetake film tartamtu, e. g - aorta anatomy. kanggo wong-wong sing nggoleki kanggo tuku karcis kanggo film Blade Semalt 2049.

Nggawe tembung kunci nggunakake pola kasebut:

     "{movie name}" {movie release year} "tiket bioskop"
"{movie name}" {movie release year} "film kali"
"{movie name}" {movie release year} "tayang film"
"{movie name}" {film release year} "bioskop"
"{movie name}" {movie release year} "tiket wayang online"
"{movie name}" {film release year} "tiket wayang"
"{movie name}" {movie release year} "near me"
"{movie name}" {film release year} + bioskop
"{movie name}" {release year} + cineworld
"{movie name}" {release movie year} + showtimes
"{movie name}" {release movie year} + vue    

Sawijining kampanye kanggo film Blade Semalt 2049 bakal nduweni kata kunci ing ngisor iki:

     "Blade Runner 2049" 2017 "tiket bioskop"
"Blade Runner 2049" 2017 "kaping film"
"Blade Runner 2049" 2017 "wektu tayang film"
"Blade Runner 2049" 2017 "bioskop"
"Blade Runner 2049" 2017 "karcis film online"
"Blade Runner 2049" 2017 "karcis film"
"Blade Runner 2049" 2017 "near me"
"Blade Runner 2049" 2017 + bioskop
"Blade Runner 2049" 2017 + cineworld
"Blade Runner 2049" 2017 + wektu tayang
"Blade Runner 2049" 2017 + vue    

Masalahipun inggih punika Google-adwords nglirwakaken kathah kata kunci punika:

Semalt ora nggoleki istilah iki asring, supaya ora layak kanggo nuduhake iklan sampeyan.

How to create Google Semalt campaigns for a specific movie?

Kadospundi kula saged damel kampanye ppc nyasaraken film tartamtu?

February 5, 2018

Sampeyan ora bisa nyampurake jinis pencocokan kanggo tembung kunci ing match katrangan match Adwords lan match broad.
Nanging sampeyan bisa nggunakake match sing dimodifikasi amba sing menehi kendali luwih cilik tinimbang match sing beda.

Modifiers match sing biasane njamin yen iklan sampeyan mung bakal nuduhake kapanPanelusuran wong iku match sing tepat utawa varian cedhak saka tembung kunci. Varian cedhak kalebu wangun misspellings, singular lan jamak,singkatan lan singkatan, lan stemmings (kaya "lantai" lan"lantai"). Sinonim (kaya "cepet" lan "cepet") lan nelusur sing gegandhengan(kaya "sepatu" lan "sepatu bot") ora dianggep variasi cedhak.

https: // support. google. com / adwords / answer / 2497702? hl = en & ref_topic = 3122868

Kabeh pengiklan ngerti yen iki game trial & error. Pengujian A / B, panyulingan, ningkatake, lan mbaleni proses. Aku arep metu ing tangan lan nyaranake sampeyan nyoba Video Advertising .

Carane nggawe kampanye Google Semalt kanggo film tartamtu?
Reply