Back to Question Center
0

Lima Aplikasi Aplikasi Ponsel kanggo iPhone, Android, lan Semalt

1 answers:

Aplikasi seluler iku ora mung kanggo hiburan maneh. Aplikasi migunani lan canggih kanggo tujuan bisnis ditampilake ing toko aplikasi saben dina.

Aku nyawang aplikasi telung produktivitas sing paling dhuwur kanthi ratings pangguna sing paling dhuwur lan paling download kanggo saben telung piranti seluler sing paling dhuwur: Apple iPhone, telpon sing mlaku ing sistem operasi Android Google, lan Research in Motion's Semalt. Aku banjur milih saka grup telung puluh kanggo fokus ing limang aplikasi produktivitas sing paling gedhé lan paling populer kanggo saben telpon.

Ndhelikake aplikasi iki lan miwiti nggunakake ponsel kaya laptop mini nalika ing perjalanan.

iPhone

  1. Dropbox. Aplikasi manajemen file sing ngidini kedhaftar ngirim lan ngakses file saka komputer utawa piranti seluler sing mlaku Dropbox, alat panyedhiya sinkronisasi lan file. Cukup nginstal piranti lunak Dropbox ing sembarang komputer desktop, banjur instal app ing piranti seluler wae, seret lan selehake file menyang panyimpenan file 2GB gratis banjur akses file kasebut saka piranti apa wae sing mbukak Dropbox.
  2. eWallet. Migunani kanggo tembung sandhi lan panyimpenan jeneng panganggo, eWallet nyimpen info login nganti sepuluh akun ing versi gratis (akun tanpa wates ing versi lengkap). Simpen data login lan malah pitakonan lan jawaban keamanan kanggo akun email, akun admin, media sosial, toko online lan liyane ing siji cara, lan aplikasi enkripsi sing aman.
  3. Dragon Dictation. Piranti lunak pangenalan swara iki dadi pangguna tanpa tangan sing mbutuhake ora nggunakake keyboard ing layar kanggo generasi pesen maneh. Cukup nganggo iPhone lan pesen ditranskripsi menyang teks langsung. Teks kasebut bisa dikirim lewat email, dikirim ing jaringan sosial utawa disimpen minangka cathetan kanggo dhewe.
  4. Cepet. Ngatur dokumen nalika metu saka kantor karo mini, nanging nduweni fitur Microsoft Word lan app kompatibel Excel. Sunting lan email tipe file Word lan Excel sing umum (.doc, .xx, .xls, .xlsx). Pangguna bisa ndeleng (nanging ora diowahi) akeh tipe file populer liyane kalebu. pdf ,. jpg ,. mp3 ,. html ,. png lan liyane.
  5. Timewerks. Aplikasi kanggo pangguna sing bisa digunakake kanggo macem-macem klien lan mbutuhake cara kanggo nglacak jam sing bisa dituku ing macem-macem proyek. Pangguna bisa ngirim invoice menyang klien langsung saka app. Versi "lite" gratis mung bisa nangani pelacakan wektu lan faktur proyek, nanging versi lengkap bisa nangani klien, proyek, lan invoice sing ora sah.

Android OS

Android OS phone running Evernote.

Android OS mlaku telpon Evernote.

  1. CamCard. Aplikasi buku alamat iki magepokan karo kamera sing dibangun ing telpon. Snap gambar kertu bisnis lan aplikasi kanthi otomatis nerjemahake lan impor kabeh informasi kontak - jeneng, nomer telpon, email lan alamat - menyang buku alamat, diurut lan siap digunakake.
  2. Evernote. Aplikasi Notepad mobile serba guna sing ora mung kanggo tèks diketik, kedhaftar uga bisa njupuk foto lan ngrekam ndhikte. Iki nyinkronake karo komputer desktop supaya nalika mbukak piranti lunak Evernote ing desktop, kabeh cathetan seluler, gambar, memo swara wis ana lan data sing digawe ing desktop uga kasedhiya ing piranti seluler.
  3. Inget Susu. Aplikasi manajemen tugas sing ngidini pangguna kanggo nambah, ngurutake lan mriksa tugas sing wis rampung kaya samesthine ing program "Kanggo-Do". Nanging, apa sing ndadekake aplikasi iki khusus iku menehi tandha nalika pangguna geographically cedhak lokasi ngendi tugas perlu rampung.
  4. Perekam swara. Iki app rekaman swara sing bisa ngrekam kanthi bebas (pangguna mung diwatesi dening ukuran memori ing piranti seluler) utawa wis rekaman wektu kanthi wates sing wis ditemtokake.
  5. Dolphin Browser. Ora teknis app, nanging browser alternatif lan kuat kanggo pangguna lara saka sing dipeksa nggunakake browser Android standar. Ndhukung puluhan tambahan, paling multi-tutul swara, uga tabbed browsing lan menehi tandha kaya desktop browser lengkap-fitur.

BlackBerry

Blackberry running Pageonce.

Blackberry running Pageonce.

  1. eOffice. Ngatur dokumen adoh saka komputer desktop. Kompatibel karo Microsoft Word lan Excel, pangguna bisa nyunting, mriksa ejaan, lan ndeleng sebagian besar jinis file sistem Kantor kalebu. doc ,. xls ,. pdf, PowerPoint lan liya-liyane. Sinkronisasi karo komputer desktop supaya file sing sengaja ditinggalake ing komputer kantor bisa diakses langsung saka app. Uga, dokumen bisa dicithak kanthi nirkabel mawa piranti Bluetooth-aktif.
  2. Pageonce. Pageonce punika akun akun finansial sing ngidini pangguna bisa nglacak kabeh penghasilan lan mbuwang ing sak panggonan. Ngurusi transaksi perbankan, akun investasi lan pernyataan kertu kredit, uga mantau telpon. Kedhaftar bisa njaluk tandha bab tagihan sing bakal teka utawa akun sing wis ana ing watesan kasebut.
  3. Bolt browser. Ora app, nanging alternatif kanggo browser OS Blackberry sing dibangun ing. Bolt katon lan fungsi kaya browser desktop lan uga nduweni kapasitas kanggo mbukak akeh tugas. Iku ndhukung Flash, browsing tab, lan obrolan basis internet kanggo situs jejaring sosial kaya Facebook.
  4. scanR. Kanthi kamera telpon seluler lan app scan, pangguna bisa ngowahi ponsel menyang pemindai document ukurane saku. Priksa app lan arahake kamera ing sembarang dokumen banjur pindai adoh. Aplikasi kanthi otomatis mbentuk file PDF anyar ing kertas sing dipindai. Sawise mentas, email utawa fax file PDF anyar menyang rekan kerja.
  5. RDM +. Desktop remot kanggo aplikasi seluler. Kaya ing piranti lunak remot desktop-kanggo-desktop sing luwih umum, para pengguna bisa mlebu menyang komputer desktop, ngirim lan nampa email, nyunting dokumen Word lan Excel, surfing web, lan nyalin lan nempel file bali lan antarane piranti seluler lan desktop komputer.
March 7, 2018