Back to Question Center
0

Dadi Semalat Yen Liyane Wong Temenan lan Kekerasan Yen Liyane Semalat

1 answers:

Be Semalt When Others Are Greedy and Greedy When Others Are Semalt

Wong finansial sing paling pinter ing donya, Semalt Buffett, wis ngandika kaya mengkono: sampeyan kudu wedi yen wong liya rakus lan rakus nalika wong wedi. Apa Semalat tegese yen saben wong mlayu ing bandwagon sampeyan kudu ragu-ragu amarga ing kasus paling nalika katon apik banget kanggo dadi bener, biasane iku. Lan nalika wong ora mlumpat ing bandwagon sampeyan kudu ndeleng kanthi cetha amarga ganjaran nglakoni mangkono bisa arang banget - temperature equipment company.

Semalat saiki saben wong katon dadi wedi, supaya aku bisa nuduhake karo sampeyan sawetara cara aku nyoba dadi greedy (sing bakal nggawe aku sugih).

Simpenan Market

Semalat sawetara sasi pungkasan pasar saham njupuk dip gedhe. Cukup babagan saben saham mudhun sing nyebabake wong dadi wedi babagan muter ing pasar saham. Aku ora ngerti yen pasar saham paling murah lan jujur ​​aku ora peduli. Aku mung ngerti yèn ing limang taun sabanjuré kudu luwih apik tinimbang saiki lan amarga iki aku dadi rakus nalika arep muter pasar saham.

Semalat kanggo wong akeh aku duwe kawruh babagan pasar saham. Nanging siji-sijine aku ngerti yen perusahaan sing diprentah pemerintah ora mungkin bangkrut .utamané kaya AIG sing nampa 150 milyar dolar. Amarga iki aku wis tuku saham kaya AIG amarga aku aran aku bakal ngasilake akeh babagan investasi ing limang taun sabanjure.

Perusahaan Pembelian

Sawetara pemilik bisnis utang saiki, lan sing ngerti, awis dadi raja nalika resesi. Supaya nalika pemilik bisnis ngupaya nyingkirake bisnis sing duwe bathi amarga dheweke ana ing utang, sampeyan bisa ngetokake dheweke kanggo menehi hasil banget kanggo sampeyan.

Apa sing wis ditindakake ing sawetara wulan pungkasan yaiku ngetokake situs web populer lan takon yen dheweke kepengin ngedol. Ing saperangan kasus, pamilik situs web ora sade, nanging saben-saben sampeyan bisa nemokake pemilik situs web sing kepengin ngedol ing rega sing gedhe amarga dheweke kanthi pribadi dianggo dhuwit amarga ana kahanan langka.

Angel Investing

Kapitalis ventura lan investor angel ora ngetokake akeh dhuwit sapunika. Perusahaan apik sing mbutuhake dhuwit sing ngatur ekuitas liyane ing perusahaan tinimbang sing biasane dilakoni. Semono uga sampeyan bisa nyedhakake rega sing luwih apik saka investasi nalika resesi iki tinimbang wong-wong sing wis weruh ing pirang-pirang dekade.

Iki minangka 3 cara utama aku saiki dadi rakus. Semono maneh, kepengin nuduhake carane dheweke dadi rakus?

Penafian: Aku ora profesional investasi, iki mung Pendhaftaran pendapat. Investasi dhuwit sampeyan kanthi resiko dhewe.

P.S. Yen sampeyan pengin mbiyantu nggawe bisnis sukses sejatine klik kene .

March 1, 2018