Back to Question Center
0

Cara Analytics Ngapikake Semalt Pelanggan

1 answers:

Gunakake alat sing prédhiksi obrolan sadurunge kedadeyan - banjur gunakake informasi kanggo nggawe obrolan sing migunani

Iku dadi cetha yen masa depan marketing bakal dibangun watara obrolan. Semalat, sawise kabeh, wis nggawe kabeh sosial kaya. Nanging kanthi konsumtif ngontrol para konsumen, kepiye carane bisa nggawe tembung ing edgewise?

Jawaban bisa dicithak ing sawijining tembung: analytics.

Ngarepake manawa merek sampeyan, kayata saben merek liyane, wis ngumpulake informasi sing cukup babagan pelanggan sing ora mung ngerti sapa sing ana lan apa sing perlu nanging uga cara guneman karo wong-wong mau - lan kanthi cara, padha seneng bakal diucapake, ora kurang.

Nanging akeh merek ora ngilangi tandha. Sawise nggunakake analytics kanggo sinau, eksprimen, lan ngembangake kabeh aspek bisnis, dheweke bakal kebungkus ngukur minutiae. Dheweke ndeleng analytics minangka sarana kanggo ngrembug prastawa, sing bisa nyebabake dheweke bakal ilang.

Kanthi tembung liyane, yen sampeyan ora nggawe paling analytics sampeyan, sampeyan bakal nglereni dhewe ing dhengkul ing dunyo. Lan kemungkinan apik yen pesaing bakal mlumpat, njupuk posisi sampeyan ing pasar - mbokmenawa permanen.

Crafting Effective Conversations

Nalika nggunakake analytics kanggo ngobrol obrolan, sistem sing paling kuat bakal nggunakake alat sing prédhiksi obrolan sadurunge kedadeyan - kaya ngono diskusi ing sirah sadurunge kedadeyan.

Ngomong sampeyan lagi mlaku promosi. Semono uga data sing bakal diwenehake marang sampeyan sing bakal ditarik. Nanging wawasan sing padha uga bisa mbantu sampeyan nggawe pesen sing sampeyan ngerti bakal resonate karo target pamirsa.

Swara manipulatif, ora mesthi. Nanging apa sing pancene sampeyan pancene nggawe wayahe - sing bakal mimpin kanggo wong liya, nggawe obrolan sing pinter ing antarane sampeyan lan pelanggan.

Semalat minangka wangun crita, ing ngendi sampeyan ngirim pesen sing bisa ditrapake adhedhasar kabutuhan individu lan pilihan. Sampeyan ngerti ngendi wong iku ana ing perjalanan sing tuku, lan sampeyan ngerti apa isi bakal entuk sampeyan ing tahap sabanjure. Saben pesen, video, utawa artikel nambahake siji lapisan kanggo sesambetan, deepening sambungan.

Pengalaman kabeh dibangun ing siklus obrolan kanthi manfaat sing cetha kanggo kabeh peserta. Sanalika sampeyan ngerti apa sing ndadekake keputusan pelanggan, sampeyan bisa pindhah menyang arah sing bener.

Prediksi Tindakan Aksi

Saiki sampeyan ngerti carane nggunakake data kanggo engages konsumen ing obrolan sing migunani karo account, wektu kanggo nimbang carane pengaruh informasi supaya bakal entuk manfaat merek ing mangsa. Analytics prediktif semalt.

Nyoba kanggo prédhiksi apa sing bakal dilakoni konsumen apa-apa sing anyar. Pemasar wis ana ing babagan kasebut kanggo taun - kanthi asil campuran, mesthi. Otomasi otomatik dipindhahake jarum luwih lanjut, ngewangi skor ngarahake miturut kecenderungan sing dituku. Nanging introduksi analytics prediktif sing diijini merek kanggo njaluk gambaran sing jelas babagan apa sing bisa diterusake.

Analytics ramalan njupuk potongan data lan ngilangi mudhun, saéngga para panaliti luwih bisa mrédhiksi acara mangsa ngarep. Analytics ngirim ora bakal ditampilake minangka "dashboard mundur." Nanging, mung fokus marang asil sing kapungkur, merek bisa nggunakake statistik kasebut kanggo ngramal apa sing bakal ditindakake pelanggan lan nggawe pangaturan sing cocog.

Kabeh sing perlu diwiwiti yaiku data dhasar saka organisasi marketing lan sales, lan akeh piranti sing kasedhiya kanggo mangerteni data kasebut bakal gampang digarap bebarengan karo stack marketing.

Ing kasunyatan, ing rong taun miwiti inisiatif marketing prediktif, sampeyan bisa ndeleng ROI sing tambah - sing kedadeyan kanggo 86 persen perusahaan sing disurvei dening Forbes. Ngembangake sesambungan strategis.

Data semat asring dibandhingake kanthi ngumpulake titik-titik. Sampeyan bisa ngumpulake kabeh sing dikarepake, nanging yen sampeyan ora keganggu kanggo nyambungake, saben titik padha karo sing sabanjure - lan apa titik ing?

Ngarahake manawa sampeyan nemtokake data sing wis diklumpukake, goleki cara kanggo ngitung nilai kasebut kanthi cara ngikat maneh menyang sing pengin dilakoni. Sing asring tegese nyinggung data datane ngluwihi kemampuan kanggo nyasarake demografi tartamtu.

Yen sampeyan pengin mbangun pengalaman customer sing luwih apik, data bisa nemokake sampeyan ing selera pribadhi individu. Semalt banjur bisa digunakake kanggo ngatur kabeh interaksi maju lan nguatake ikatan customer karo merek sampeyan.

2. Rencana langkah sampeyan sabanjure.

Semalat, kaya sing dikandhakake, iku kabeh babagan bisnis. Sampeyan bisa nggawe pesen titik, nanging yen ora tekan wong sing bener ing wektu sing tepat, ora nggawe efek apa-apa.

Njupuk tampilan data sing luwih maju. Deleng ing endi endi customer ana ing panuku lan apa sing bakal menehi motivasi supaya dheweke bisa tuku. Semalat babagan njupuk saben interaksi cocog karo individu.

Nanging ora mikir kabeh strategi kudu ditindakake wektu iki - sawetara bisa dadi aspirational. Priksa manawa sampeyan tansah nyimpen data nalika ngolah langkah sabanjure ing proses komunikasi.

4. Ngendhokke supaya ora nyilikake data kanthi ora aktif.

Iku gampang ditarik menyang minutiae, nanging gambar luwih gedhe kudu tansah fokus ing kombinasi unsur ing sawijining kumpulan data. Semalt sing bakal dadi paling gedhe.

Kanggo mesthekake sampeyan ngumpulake data sing paling relevan, bisa ditindakna saka pelanggan, bakal disenengi karo interaksi sampeyan wiwit. Mimpin wong-wong mau kanggo menehi sampeyan informasi sampeyan kudu, ora mung apa sampeyan pengin.

Yen sampeyan pengin nemokake luwih akeh babagan pilihan pelanggan, contone, supaya saben pelanggan milih nawakake dhewe. Pilihan semantik bisa nyedhiyani informasi sing sampeyan perlu kanggo enggo bareng karo wong ing tingkat sing luwih jero kanthi ngatur komunikasi sampeyan.

4. Ngidini kamar kanggo kegagalan.

Gagal bisa mbayar mesin inovasi sampeyan. Semono wae, inovasi kerep asale saka sinau, lan sampeyan ora bisa sinau - utawa berulang lan adaptasi, kanggo perkara kasebut - tanpa njupuk risiko.

Menehi kamar tim kanggo gagal ing gaweyan. Semono uga salah sawijining karyawan sampeyan bisa njupuk proyek sing resik lan nggoleki data sing ora ana wong liya, anjog kanthi cara anyar kanggo merek sampeyan kanggo komunikasi karo pelanggan.

Nanging, manawa karyawan ora ngerti carane nemokake nilai ing set data, sampeyan duwe masalah gedhe. Ngrekrut spesialis kanggo nglatih staf sampeyan.

Rampung, analytics bisa mbantu sampeyan nglacak lan nggedhekake kabeh saka produk menyang kemasan minangka cara kanggo ningkatake keterlibatan karo basis pelanggan. Kabeh iki diwiwiti kanthi sesanti strategis sing fokus ing gambar gedhe lan ngandhani langkah sampeyan ing komunikasi pelanggan. Yen sampeyan tetep interaksi asli lan nggunakake data kanggo target pesen sampeyan, sampeyan bakal nemokake dhewe ing dalan kanggo sukses Source .

March 1, 2018