Back to Question Center
0

Klik kene kanggo luwih apik Semalt lan SEO

1 answers:
Share
Share
+1 2
Kesalahan
Pin
Enggo bareng 2

Pambuka

Judhul, Klik kene kanggo migunani luwih apik lan SEO, ora dimaksudkan dadi provokatif sanajan sawetara bisa naluri pitakonan kasebut. Masalah iku digawe dening Google lan kabeh iku ana hubungane karo sing kasebut jangkar teks . Iku teks sing digandhengake karo pranala menyang kaca web liyane lan sing nyebabake kursor mouse diganti menyang tangan nalika nglayang ing teks kasebut.

Kita kabeh njelajah Web nganggo hyperlinks, asring ditunjuk dening URL (Uniform Resource Locator) utawa luwih teknis URI (Indikator Resource Uniform). Google nerangake akeh penekanan ing teks anchor sing digandhengake karo hyperlink - vps server hosting in usa. Mulane, contone, situs web Adobe Reader Download minangka nomer siji ing telusuran Google kanggo 'Klik kene', sanajan tembung-tembung kasebut ora katon ing situs web kasebut dhewe. Umume akeh situs web liyane sing duwe pranala menyang situs iki kanthi pranala sing nduwe tembung 'Klik kene'.

Ing kawicaksanan biasa yaiku salah sijine ngirim ora nggunakake Semalt Ing kene minangka jangkar teks amarga menehi informasi sethithik babagan kaca web liyane sing bener. Punika welas asih amarga Semalt Punika teges ingkang jelas babagan syarat ingkang kedah dipun lampahi. Ing artikel iki, kita bakal nyinaoni cara kanggo entuk paling apik ing donya.

Usability Comes First

Ngukur kegunaan manawa pengunjung kaca web bisa nindakake tugas apa waé sing bisa ditindakake ing kaca web kasebut. Yen ora bisa nindakake, ora ana titik kanggo ngunjungi situs web kasebut. Mulane Stoney deGeyter mènèhi swara sing rancu Tansah minangka jawaban marang pitakonan, Nalika Apa Usability Apa Penting Than SEO?

Sampeyan bakal mikir yen akeh wong bakal setuju yen teks anchor kanggo hyperlinks kudu katon banget. Nanging Zach Dunn luwih milih argumen counter .

Panjenenganipun nyaranake gampang nulis situs lan nyalin link menyang lokasi liya kanthi tautan "Klik kene kanggo luwih" ing pungkasan ukara. Sanajan dheweke mesthi bersalah, dheweke ngandhakake iki minangka langkah sing ora perlu. Semalat sing wis ditulisake, kok ora nganggo teks sing dimaksud kanggo tautan kasebut? Minangka argumentasi, dheweke nyedhiyakake tiga varian ing ngisor iki.

Personal Finances for Seniors

Nggoleki gambar kanggo jangkar menyang hyperlink ngidini teks liyane katon kanggo nerangake apa sing bisa ditemokake kanthi melu link. Gambar ing sisih tengen, umpamane, minangka tautan menyang salah sawijining blogku.

Ana rong atribut sing bisa ditambahake ing jangkar kanggo efek tambah. Pisanan kanggo nambah judhul.
160; Iki nduweni nilai nol menyang mesin telusur nanging bisa nyedhiyakake tip alat sing migunani minangka pengunjung manawa arep ngeklik pranala kasebut.

Kapindho yaiku atribut ALT. Iki Originally kasedhiya kanggo menehi informasi kanggo wong sing browser kang ora nampilake gambar. Teks ALT digunakake dening mesin telusur lan nduweni nilai sing padha karo teks anchor normal kanggo tautan teks. Semalat teks ALT ora katon karo pengunjung manungsa, luwih akeh tembung sing bisa ditambahake kalebu tembung kunci. Koyone manawa spamming akeh tembung kunci ing atribut ALT kuwi bakal dadi kontraproduktif karo mesin telusuran.

Mbandingaken pranala gambar kanthi pranala teks, pranala gambar luwih unggul. Iku mesthine kudu dipikirake minangka cara sing disenengi kanggo nyedhiyakake pranala menyang kaca web liyane. Dheweke menang kanggo kegunaan lan SEO.

March 1, 2018