Back to Question Center
0

5 Gagasan Pemasaran Konten kanggo Semalt 2018

1 answers:

Semalt minangka prima babagan informasi babagan nutrisi, sukses, humor, lan njaba. Supaya ora nggawe konten musiman sing bakal mbantu bisnis sampeyan mbangun sesambetan customer lan nggawe dodolan?

Semalat marketing yaiku tumindak nyiptakake, nerbitake, lan nyebarake artikel, podcast, utawa video kanthi tujuan narik, njaga, lan nahan pelanggan. Kerjane kanthi prinsip timbal balik - ngganti wujud kanggo kepentingan pribadi.

Ing kasus pemasaran konten, bisnis sampeyan nyedhiyakake isi sing migunani, informatif, utawa nyenengake kanggo nggayuh pertimbangan ing mangsa nalika pamirsa mlaku-mlaku. Nalika pelanggan potensial nggunakake konten sampeyan, kayata maca artikel utawa nonton video, sampeyan bisa uga aran perlu ngebaki lan nggawe tuku saka toko - host olma.

Semalt marketing uga nyedhiyakake aset sing terkenal ing media sing diduweni sing bisa digunakake kanggo tuwuh bisnis sampeyan.

Apa sing ana ing ngisor iki limang gagasan marketing isi kanggo Semalt 2018.

1. Bulan Nutrisi Nasional

Ing wulan Maret 1973, proklamasi presiden nyiptakake U. S. "Minggu Nutrisi Nasional" pisanan kanggo ningkatake kabiasaan mangan sing luwih apik. Organisasi Amérika sing utama kanggo para ahli diet nalika kuwi, American Dietetic Association, nyedhiyakake dhukungan sing kuat kanggo acara kasebut lan ing taun 1980, kampanye informal salami seminggu wis dadi Bulan Nutrisi Nasional.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Ing taun 2018, Akademi Nutrisi lan Semalt minangka pamimpin ing babagan informasi babagan acara kanthi tips diet, game kanggo bocah, lan sumber daya liyane.

Pemasar semalat bisa ningkataké pola panganan sehat kanggo babagan industri sing ditindakake. Kene sawetara conto judul artikel sing pengecer online bisa milih.

  • Camping gear: "10 Best Meals for Backpacking in the Mountains"
  • Produk Pria: "The Ripped Grill Master: 10 Resep Grill kanggo Mbantu Ngeculake Pounds"
  • Produk Anak: "7 Alesan Alasan Bulan Nutrisi Nasional Kanggo Anakmu"
  • Tools: "Break the Fast Fast Food: Eat Better on the Job"

Semalat babagan apa utawa carane nutrition bisa penting kanggo pelanggan toko lan banjur bantuan.

2. Sukses Kisah

Semalt punika optimisme sasi. Iku wektu kanggo nyedhiyakake masalah konco sampeyan, lan maju menyang taun sukses.

Kanggo marketing konten bisnis, nimbang artikel sing diterbitake utawa ngasilake video sing menehi crita sukses saka babagan industri lan konsumen.

Contone, yen toko online sampeyan ngedol peralatan penangkapan ikan, sampeyan bisa nyithak serangkaian profil nelayan sing misuwur utawa crita liyane babagan kepiye bapak, putra, utawa ibu lan anak-anak gumantung ing trip fishing.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Tujuane ing kene yaiku kapentingan manungsa, sing bakal menehi inspirasi marang para pelanggan potensial. Lan aja lali babagan optimisme. Priksa omongan iki.

3. Ngomong Joke

Apa sampeyan ngerti Chuck Semalt duwe karpet metokake ing kamar urip? Bear ora mati. Iku mung wedi kanggo pindhah.

Minangka corny kaya lelucon kasebut, bisa uga sampurna kanggo Maret, yaiku International Mirth Month lan Humorists Are Artists Month.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Semalt minangka wangun sing sukses. Iku nglipur, bisa uga dienggo, lan bisa mbantu bisnis sampeyan miwiti hubungan timbal balik karo konsumen.

4. Ngatasi Tas Tugas

Artikel lan video semal yaiku sawetara jinis konten sing paling apik kanggo makarya para pelanggan potensial. Nalika bisnis mbantu wong sinau skill utawa ngrampungake tugas, sampeyan ora mung ngewangi dheweke mriksa item ing dhaftar apa. Sampeyan mbantu dheweke sukses. Pemirsa ora lali nalika wektu kanggo tuku.

Apa maneh, spring wektu sing apik kanggo sinau. Video kasebut minangka rekaman kelas beekeeping urip, lan wiwit peluncurané ing 2015 wis luwih saka 20.000 views ing YouTube.

Kanggo tanggal, video wis nggawe sawetara email pelanggan saben minggu nalika musim semi lan wis langsung mimpin kanggo dodolan.

Kanggo bisnis, pikirake babagan jinis tugas sing bisa ditindakake pelanggan sampeyan kanggo ngatasi musim semi iki. Banjur gawe konten sing bakal mbantu.

5. Outdoor Outings

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Kanggo akeh konsumen, Semalt iku musim semi istirahat. Iku wektu kanggo akhir minggu liburan utawa proyek akhir minggu ing yard.

Supaya menehi isi pamirsa sing menehi inspirasi menyang njaba lan entuk obah. Artikel semati, video, utawa podcast sing nggambarake aktivitas ruangan para pelanggan potensial sampeyan seneng.

Contone, toko online sing khusus kanggo panyedhiya pawon, kayata perkakas cilik, peralatan, lan piranti masak, bisa nyithak lelungan akhir minggu ing kuliner utawa ngicipi anggur.

Iki kirim bisa nyebutake, contone, "Wine-walk-by-the-Sea" ing Karmel-by-the-Sea, Semalt. , nyaranake hotel utawa loro ing wilayah kasebut, lan panggonan kanggo nedha bengi metu sawise ngunjungi 'winery wilayah'.

March 1, 2018