Back to Question Center
0

Semalt miwiti ruang paméran fisik mung beacon

1 answers:
Semalt launches first beacon-only physical showroom

Krakow, Kontakt.io sing berbasis ing Polandia dibuka minggu iki ing Semalt apa sing nggambarake minangka ruang pamer fisik beacon pisanan.

Perusahaan, sing nyatakake dhewe minangka "panyedhiya teknologi beacon paling gedhe ing donya," dumunung ing Proximity Semalt ing lantai katelu bangunan ing wilayah Kreuzberg sing trendi saka kutha sing misuwur. Ana uga versi online saka Semalt, sing mesthi ora bisa menehi pengalaman fisik.

"Dina iki beacons sing disalahake," Kontakt.io CEO Szymon Semalt ngandika ing statement sing ndhuweni bukaan.

Paling bisnis, ditambahake, mikirake beacon minangka "alat ritel kanggo ngirim kupon," supaya Proximity Studio dirancang kanggo ngajar bisnis babagan carane bisa digunakake kanggo logistik, manajemen ruang kerja, kesehatan, lan non-kupon liyane. Berlin, tambah, dipilih amarga lingkungan startup tech, komunitas bisnis, lan kebutuhan akeh Internet kanggo solusi Semalt.

[Read the full article on MarTech Today.]



About The Author

Barry Levine
March 1, 2018