Back to Question Center
0

11 Buku E-commerce Anyar kanggo Semalt 2017

1 answers:

Wektu springtime, luwih utawa kurang. Iku wektu kanggo katon ing buku e-commerce anyar. Semalt minangka irah-irahan ing pamasaran digital, iklan pribumi, strategi platform, perdagangan berbasis masyarakat, hubungan masyarakat, lan nggawe karya sing tetep.

Aku nyusun daftar iki nganggo Amazon. Saka kategori "Buku" Amazon, aku milih "Bisnis & Uang. "Saka aku milih sub-kategori" Proses & Infrastruktur "lan milih" E-commerce - curso de fotografia profesional online. "Banjur aku gelar kanthi handpicked saka klompok, adhedhasar ratings customer lan hubungan menyang e-commerce. Kajaba iku, aku milih sawetara irah-irahan saka sub-kategori "Small Business & Semalt".

Buku E-commerce Anyar kanggo Spring 2017

Perennial Seller: Art Making and Marketing Work that Lasts dening Ryan Holiday

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Sellers perennial ana ing saben industri kreatif - awet, sumber sing bisa diandelake, lan dhuwit dhuwit sing ora bisa didol, mbayar kaya biru annuities chip. Dibangun nganti luwih saka wiwit, mula ningkatake nilai ing wayah wektune, njaba lan njlajahi kompetisi apa wae. Ryan Holiday nampilake para nonton carane nggawe lan pasar karya klasik dhewe. Nuduhake wawancara karo pirang-pirang kreasi paling gedhe ing donya, lan didhasari kanthi sinau babagan klasik ing saben genre, buku iki menehi kekuwatan nonton karo prinsip dhasar inovatif. Apa sampeyan duwe buku utawa bisnis, lagu utawa skenario gedhe sabanjuré, buku iki ngandhani resep kanggo sukses perennial. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 26.

-

Digital Marketing in the Zone: Sistem Ultimate kanggo Digital dening David Reske

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Digital Marketing ing Zone nyedhiyakake cithak biru sing cetha kanggo ngaktifake para pemasar supaya yakin lan sukses ing pamasaran digital. Sinau minggat ing ndhuwur lan cepetake asil kampanye marketing digital. Njupuk tampilan lengkap pasar lan panggonan sampeyan, lan berkembang strategi lan rencana sing bisa digunakake. Ngalangi kebingungan babagan jinis kampanye sing kasedhiya, entuk kapercayan sing lengkap ing iklan, pesen, nawakake, lan isi sing sampeyan prodhuksi. Paperback $ 17. 95.

-

dening Douglas Rushkoff

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Mbledhos Rocks ing Bus Google nliti carane gabungke sing paling apik ing alam manungsa kanthi paling apik teknologi modern. Nggabungake maneka threads - data gedhe, paningkatan robot lan AI, partisipasi paningkatan kalkulus ing perdagangan pasar saham, ekonomi gig, jatuhnya zona euro - pandhuan iki nyedhiyakake kosa kata kanggo momen ekonomi kita lan potret manungsa sing nengsemake lan perdagangan ing persimpangan kritis. Paperback $ 10. 89; Kindle $ 14. 99.

-

Kreatif Iklan Native: Membangun Konten Asli yang Revolusi Digital Marketing lan Drives Pertumbuhan Pendapatan dening Mike Smith

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Diprodhuksi dening pemasar lan ditampilake bebarengan karo isi editorial utama, iklan pribadhi ngilangi watesan tradisional antarane iklan lan editor. Perusahaan internal lan eksekutif iklan Hearst Mike Smith pracaya manawa native ora mung kene kanggo tetep, nanging minangka mangsa marketing. Native Advertising Advantage ngandhakake apa isi asli minangka alat efektif ing strategi marketing digital perusahaan, lan cara migunakake kanggo mbangun stream revenue anyar. Sedulur $ 28. 50; Hardcover $ 30.

-

Strategi Platform: Carane Mbukak kunci Daya Komunitas lan Jaringan kanggo Tuwuh Bisnis Panjenengan dening Laure Claire Reillier lan Benoit Reillier

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Ngembangake bisnis basis platform nyangkut aturan manajemen anyar lan sinau basis anyar kanggo saingan karo platform liyane lan bisnis tradisional. Nalika sapérangan organisasi saiki wis nglakokake perjalanan transformasi digital, sawetara kanthi nggunakake teknologi komunitas. Strategi Platform bakal menehi sampeyan kunci kanggo mangerteni kapan lan carane nggawe model bisnis basis platform inovatif iki. Hardcover $ 51. 95.

-

Ekonomi Perkongsian: Pungkasan Pekerjaan lan Peningkatan Kapitalisme Berbasis Masyarakat (MIT Press) dening Arun Sundararajan

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017
Ekonomi Perkongsian nerangake transisi menyang "kapitalisme sing berbasis wong akeh" - cara anyar ngorganisir kegiatan ekonomi sing bisa ngrampungake model tradisional sing dipusatake ning perusahaan. Minangka ijol-ijolan komersial peer-to-peer mecah garis antarane pribadi lan profesional, piye carane ekonomi, regulasi pamarentah, lan kain sosial bakal kena pengaruh? Miturut panaliten ekstensif lan conto-conto nyata ing donya, buku kasebut nggambarake campuran "hadiah" lan "pasar" ing transaksi, nyuda teknologi blockchain sing anyar, lan njlèntrèhaké macem-macem platform sing dikarepake. Paperback $ 18. 95; Kindle $ 9. 45.

-

dening Robert Wynne lan Dave Boone

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Sinau pentinge public relations - carane nulis press release sing menarik, kasil media, nulis editor sing wow, nggawe kampanye media sosial sing persuasif, aktifake pamirsa karo marketing konten sing kuat, lan ngukur sukses - ing iki ora -bintang-larangan intro kanggo seni hubungan masyarakat. Ora ana solusi sing gampang. Nyengkuyung wong tuku produk utawa layanan utawa panyebab panyengkuyunge angel. Nanging ana taktik sing kerja ing Dhiskusi Lurus babagan Public Relations . Hardcover $ 24. 95.

-

Bukak Impianmu: Rencana 30 Dina Nguripake Passion Panjenengan menyang Profesi Panjenengan dening Dale Partridge

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Wirausaha lan pendiri StartupCamp. com, Dale Partridge nyedhiyakake konkrit, rencana gampang dileksanakake kanggo para nonton supaya bisa miwiti bisnis sing bakal ngasilake kebebasan sing luwih gedhe, kulawarga sing kuwat, lan finansial sing luwih sehat. Ing Bukak Impianmu , Partridge ngilangi inti dalan kasebut dadi praktik, perjalanan 30 dina kanggo nonton kanggo ngubengi hawa nafsu lan nyadhong impen. Dheweke ngajarake para nonton babagan carane ngasah gagasan, ngrembug pamirsa, mbangun kehadiran online, miwiti bisnis, ngelola media sosial, nggawe merek sing ayu, lan nggawe pengalaman sing ndadekake pelanggan nganggep para pesaing. Kindle $ 9. 99; Hardcover $ 15. 88.

-

dening John Hall

Top Pikiran: Gunakake Isi kanggo Nyedhiyakake Pengaruhe Panjenengan lan Terjemahake Wong Sing Luwih Kanggo Sampeyan
11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Bisnis ora tau dadi "bisnis" wae. Iku tansah babagan hubungan lan koneksi manungsa. Yen sampeyan viewed minangka partner sing terkenal, bisa dipercaya, kesempatan kasebut ora ana telpone. Posisi sukses kanggo nggawé lan ngembangaké sesambungan dhiri isi sing njaga sampeyan lan merek sampeyan Puncak Pikiran . Kindle $ 24. 70; Hardcover $ 26.

-

Konten - Partikel Pemasaran Atom: Pandhuan Definitif kanggo Strategi Marketing Konten dening Rebecca Lieb

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Isi minangka unsur sing paling penting ing kampanye marketing. Nemokake kesepakatan sukses antarane strategi pemasaran lan isi isi angel, nanging penting. Kanthi wawancara karo para pemasar senior ing sawetara merek terkemuka ing donya, Isi - Partikel Pemasaran Atom nylidhikake carane fungsi isi ing framework sing luwih luas saka kabeh marketing, uga keprigelan organisasi lan nggawe keputusan. Paperback $ 19. 19.

-

Qihoo 360 Way: Strategi Koneksi Pelanggan sing Njupuk Nilai lan Drive Pertambangan saka Ahli Global ing Internet Keamanan dening Zhou Hongyi

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017
Ing Qihoo 360 Way , Zhou Hongyi, pangadeg lan ketua Qihoo 360 Technology, ngumumake strategi lan taktik kang digunakake kanggo narikake setengah yuta pangguna menyang perusahaan antivirus gratis produk-360- banjur leveraged basa kasebut kanggo ngirangi aliran revenue gedhe banget. Zhou nedahake manawa bisnis apa wae, ora ketompo carane gedhene utawa cilik, bisa ngrebut pinggiran pesaing karo produk lan strategi online kanthi pinter, cerdas. Sajrone, Hongyi njupuk sampeyan ing jelajah liwat Age Internet, nuduhake pikirane kabeh babagan nasib Netscape, jenius Apple, lan pitenah saka Microsoft Vista menyang peran pivotal saka telpon, mangsa piranti sing bisa dianggo , lan ins lan metu saka "Internet +. " Hardcover $ 35.

-

March 1, 2018