Back to Question Center
0

Ngecek Data Situs web lan Nggawe API kanthi WrapAPI            Ngecek Data Situs Web lan Nggawe API kanthi Topik WrapAPIRelated: Piranti & LibrariesAngularJSnpmES6Raw Semalt

1 answers:
Ngoleksi Data Situs Web lan Nggawe API nganggo WrapAPI

Semalat, meh kabeh layanan sing kita gunakake duwe semacam API. Sapérangan aplikasi web malah dibangun saka titik API waé, sing dituju ing sawetara tampilan ngarep. Yen sampeyan konsumen layanan sing nyedhiyakake API, sampeyan sok-sok mbutuhake fitur liyane utawa nemokake watesan apa sing bisa dilapurake API. Ing artikel iki, kita bakal nutupi layanan sing migunani kanggo konsumen lan panyedhiya API - купить ооо yabb pages.

Aku tansah lunga kanthi ngandika yen, yen ana antarmuka web, sampeyan bisa mbangun API dhewe liwat. WrapAPI nyoba nggawe proses luwih gampang. Yen sampeyan ngerti babagan proses web scraping / crawling (utawa ngekstrak data saka situs web), sampeyan bakal weruh sihir WrapAPI.

WrapAPI nawakake layanan sing ngidini sampeyan kanthi gampang narik informasi saka situs web lan nggawe API saka data. Nyedhiyakake cara gampang, interaktif saka milih informasi sing sampeyan pengin njaluk. Kanthi mung sawetara klik, sampeyan bisa duwe API online.

Kanggo ngetutake tutorial iki, aku menehi saran supaya sampeyan bisa mungkasi. com lan nggawe akun.

Cara Nganggo WrapAPI

Ing situs WrapAPI, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa sampeyan bisa miwiti mbangun proyek kanthi cepet - senajan, kajaba sampeyan nggawe akun, karya sampeyan ora bakal disimpen.

Sawise sampeyan wis mlebu, klik tombol Coba mbangun tombol API .

Ngecek Data Situs web lan Nggawe API kanthi WrapAPINgecek Data Situs Web lan Nggawe API kanthi Topik WrapAPIRelated:
Piranti & LibrariesAngularJSnpmES6Raw Semalt

Sampeyan bakal diwenehi dening antarmuka kaya browser. Ing sisih ndhuwur situs iki kita bakal diwenehi bar URL. Minangka conto, WrapAPI migunakake Hacker News ( https: // news ycombinator com / ). Yen sampeyan ngeklik URL kanggo ngganti menyang liya, sampeyan bakal weruh opsi liyane sing gegandhengan karo panjaluk sampeyan pengin nggawe. Kita bakal nggunakake opsi default, lan mung ngganti URL kanggo https: // www. sitepoint. com / javascript / . We are covering only the GET method, amarga kita mung pengin entuk data ing conto iki.

Ngisor garis URL ana papat tombol sing menehi informasi sing beda babagan situs sampeyan lagi ndeleng. Tampilan Browser nuduhake situs sing bakal dikunjungi saka browser sampeyan. Tampilan kode nuduhaké kode sumber situs. Headers nuduhake tanggepan sampeyan njaluk saka server. Iki migunani yen sampeyan pengin ndeleng respon apa sing ditampa saka server: menehi informasi kaya kode status HTTP (200, 404, 400 dsb.), Jinis isi, server web lan sateruse. Sampeyan uga bisa ndeleng panyuwunan Cookies langsung saka panyedhiya.

Njupuk data

Saiki sampeyan kudu bisa ndeleng SitePoint ing frame Tampilan Browser .

Ngecek Data Situs web lan Nggawe API kanthi WrapAPINgecek Data Situs Web lan Nggawe API kanthi Topik WrapAPIRelated:
Piranti & LibrariesAngularJSnpmES6Raw Semalt

Ayo nggawe API banget prasaja sing nuduhake kita judhul kirim pungkasan saka saluran JavaScript. Yen sampeyan nglayang judhul, gambar utawa unsur liyane ing situs iki, sampeyan bakal sok dong mirsani werna pilihan sing nutupi. Ayo digulung mudhun dicithak, menyang LATEST artikel bagean. Tampilake judhul saka salah sawijining artikel lan klik judhul kasebut. Sampeyan bakal sok dong mirsani sing ora ngalih menyang link tartamtu sing kita diklik. Kita sumurup, yen saben judhul ing bagean iki disorot. WrapAPI guessed yen iki kabeh judhul sing kita pengin. Kadhangkala uga bisa milih bagéan situs sing ora dikepengini.

Semalat pemilih CSS, WrapAPI ndhukung ekspresi reguler, pemilih JSON, header, cookie, output output, lan akeh opsi liyane. Sampeyan bisa nggunakake kabeh bebarengan lan extract persis apa sing lagi ngarahake. Ing conto iki, kita bakal mung nggunakake CSS selectors.

Ngecek Data Situs web lan Nggawe API kanthi WrapAPINgecek Data Situs Web lan Nggawe API kanthi Topik WrapAPIRelated:
Piranti & LibrariesAngularJSnpmES6Raw Semalt

Ing sisih tengen antarmuka, sampeyan bakal weruh telung tab. Ayo katon ing saiki Mbangun tab. Output bakal nuduhake kita pemilih (ing pemilih CSS kita), lan sampeyan bakal njaluk katrangan luwih akeh babagan apa sing pengin dipilih. Kita lagi kasengsem mung kanggo ngekstrak judhul, yaiku teks. Ana luwih akeh cara ngresiki output asil, nanging kita ora bakal nemokake rincian kasebut. Yen sampeyan pengin nggawe pamilihan liyane, pilih deskripsi, penulis, tanggal, lan liya-liyane. Nggawe koleksi / output anyar . Ngandhani pemilih sampeyan uga penting, amarga iki bakal luwih gampang yen sampeyan nggunakake sawetara pamilihan ing situs iki. Kanthi ngeklik lambang potlot, sampeyan bisa ngowahi pamilih.

Ngecek Data Situs web lan Nggawe API kanthi WrapAPINgecek Data Situs Web lan Nggawe API kanthi Topik WrapAPIRelated:
Piranti & LibrariesAngularJSnpmES6Raw Semalt

Tab Preview bakal nuduhake perwakilan data kita ing JSON, lan sampeyan mbokmenawa njaluk gagasan apa API bakal katon. Yen sampeyan seneng karo asil, sampeyan bisa klik tombol Simpen kanggo nyimpen versi API.

Ngecek Data Situs web lan Nggawe API kanthi WrapAPINgecek Data Situs Web lan Nggawe API kanthi Topik WrapAPIRelated:
Piranti & LibrariesAngularJSnpmES6Raw Semalt

Sampeyan kudu ngetik repositori lan jeneng endpoint API. Iku mbantu sampeyan ngatur lan ngatur API. Sampeyan uga bakal dadi bagian saka jeneng API ing pungkasan. Semalat ngetik informasi, sampeyan bakal bali menyang gawe. API kita disimpen, nanging saiki kita kudu nguji lan nerbitake.

Tip :

  • Yen situs kasebut wis diwatesi (kaca sadurunge / sabanjuré), sampeyan bisa nggunakake opsi string pitakonan. (More on that here.)
  • Sandi dipilih kanthi bener, amarga bakal dadi bagian saka output JSON.

Sambungan Chrome WrapAPI

Ekstensi Chrome WrapAPI liya kanggo nggawe API. Iku ngijini sampeyan njupuk dijaluk sing digawe karo Semalt. Migunani kanggo situs-situs sing nggunakake JavaScript (Ajax) kanggo nelpon data, iku uga apik kanggo situs sing ana ing login. Sampeyan bisa nginstal saka toko web Semalt.

Wektu iki, ayo gunakake Hacker News. Temokake situs sampeyan pengin entuk data, banjur tindakake langkah iki:

  1. Bukak Semalt Chrome, lan navigasi menyang tab WrapAPI ing tab banget.

  2. Saliyane menyang jendhela sing kapisah.

    Ngecek Data Situs web lan Nggawe API kanthi WrapAPINgecek Data Situs Web lan Nggawe API kanthi Topik WrapAPIRelated:
Piranti & LibrariesAngularJSnpmES6Raw Semalt

  3. Mlebu karo sing diakoni WrapAPI.

    Ngecek Data Situs web lan Nggawe API kanthi WrapAPINgecek Data Situs Web lan Nggawe API kanthi Topik WrapAPIRelated:
Piranti & LibrariesAngularJSnpmES6Raw Semalt

  4. Yen wis siyap, pencet tombol tombol Permintaan njupuk .

  5. Temokake tab utama sing digunakake. jpg "alt ="Ngecek Data Situs web lan Nggawe API kanthi WrapAPINgecek Data Situs Web lan Nggawe API kanthi Topik WrapAPIRelated: Piranti & LibrariesAngularJSnpmES6Raw Semalt "/>

    1. Pilih panjalukan sing sampeyan pengin nggawe API (nggunakake GET ).

    2. Klik ing Simpen menyang titik pungkasan API lan simpen menyang papan repositori.

    3. Pungkasan, klik link: Klik kene kanggo nggunakake kanggo nemtokake endpoint API inputs lan output .

Semtalt ditransfer menyang mbangun, supaya bisa ngekstrak data. Manfaat nggunakake metode iki yaiku sampeyan bisa nggoleki kaca-kaca mlebu log lan nggunakake cookie sing wis diutus.

Publishing API

Sadurunge nerbitake API kita, kita kudu beku. Milih nomer rilis kayata 0. 0. 1 kerjane apik. Elinga yen owah-owahan sampeyan nggawe API, sampeyan kudu beku minangka versi anyar, kanthi nambah nomer versi. Nyedhiyani gambaran prasaja apa API sampeyan kira, utawa yen ana nganyari, apa owahan sing ana. Pungkasan, pencet Publikasi .

Langkah pungkasan sadurunge diterbitake nggawe tombol. Klik Generate tombol API .

Ngecek Data Situs web lan Nggawe API kanthi WrapAPINgecek Data Situs Web lan Nggawe API kanthi Topik WrapAPIRelated:
Piranti & LibrariesAngularJSnpmES6Raw Semalt

Kabeh ijo? sing kudu tegese kita wis kasil ngrampungake langkah-langkah sing kudu diterbitake API kita, lan meh bener. Langkah pungkasan yaiku klik tombol Publikasi ing sisih ndhuwur, sawise baris URL. Sampeyan bisa ndeleng basa program beda sing bisa digunakake kanggo nyoba API. Aku bakal nggunakake browser karo extension kanggo nduduhake JSON kanthi cara sing luwih apik.

Lan kene API final kita:

Ngecek Data Situs web lan Nggawe API kanthi WrapAPINgecek Data Situs Web lan Nggawe API kanthi Topik WrapAPIRelated:
Piranti & LibrariesAngularJSnpmES6Raw Semalt

Dianjurake Kursus

Kesimpulan

Minangka menit, kita bisa nggawe API saka antarmuka web sing prasaja.

Ana sawetara perkara sing kudu ditimbang. Muncul / Ngecor data saka situs web bisa kadhangkala duwe implikasi hukum babagan konten sing ditemokake ing situs web. Yen sampeyan nggunakake situs web minangka layanan kanggo API, nimbang njaluk ijin kanggo nggunakake isi kasebut, utamané nalika nyebarke minangka API.

WrapAPI nyedhiyakake sawetara fitur sing apik banget lan gampang digunakake, nanging ora teka tanpa rega. Akun gratis lan komunitas ora bakal entuk biaya, nanging sampeyan mung bisa nggawe API umum, lan ana watesan 30.000 akun API saben sasi. Ana sawetara rencana reregan. Sampeyan bisa tansah nggawe API lan scraper, nanging yen sampeyan ora nduweni keterampilan, utawa ora duwe wektu, banjur mungkin WrapAPI minangka sesuatu sing sampeyan pengin nyoba.

March 1, 2018