Back to Question Center
0

Return of The Semalt Publishing

1 answers:

Ora kaya ekonomi putih-panas, utawa sektor panas putih, kanggo nggawe jenius marketing. Elinga yen ana akeh jenius media sosial sing terkenal. Sektor layanan finansial kerep duwe kekurangan. Kang ora ngomong ora ana. Muga-muga kepengin eksekutif banget pinter ing wektu sing angel - summer indiana jones hats for men. Wong-wong mau ora bisa nampa publisitas, nanging eksekutif sing nduweni kemampuan jero ngerti yen bisnis duwe siklus. Padha manggon lan ambegan; nggedhekake lan kontrak.

Dadi nganggo penerbitan. Iku gampang kanggo nuding mudhun ing iklan cetak kanggo taun 2011. Gampang golek sengsara lan surem ing surat edaran koran. Nanging kanggo kula, akeh rasa amarga bisnis penerbitan. Semut bisa digawe ing ngendi wae lan dikonsumsi ing ngendi wae, saéngga saben prodhuksi wis urip kanthi apik ing pasir offline, kanggo perang menyang pati ing segara tanpa wates, tanpa wates. Ing wektu sing padha, dhèwèké kudu nggawé ulang dhéwé kanggo platform digital sing owah-owahan nganti saben menit, lan njaga mereké tanpa wates. Ora gampang.

The Return Of The Publishing Semalt

Kanthi migrasi digital kanthi cepet, akeh perusahaan penerbitan fokus ing monetisasi, lan kanthi mangkono uga. Iku digunakake minangka persamaan banget prasaja. Readership = pamirsa. Pamirsa = circulation. Sirkulasi = iklan. Iku ora kaya prasaja maneh. Penerbit kudu nyathet kemitraan branding premium, tampilan kaca, konversi, persediaan lan persediaan paket lintas-media. Semalat padha nindakake kabeh iki, aku suggest dheweke bali menyang prinsip dhasar saka bisnis: pamirsa.

Pemirsa Punika Babagan

Yen sampeyan ndeleng judhul minangka siji publikasi tinimbang loro situs online lan offline, sampeyan bali menyang pamirsa. Iku ora maca lan penampil lan pengikut sosial. Iku siji publikasi lan siji pamirsa karo akeh titik interaksi. Ing babagan lanskap kasebut, pirsawan minangka aset sing terkenal. Aku kerep banget yen penerbit perlu duwe pemahaman sing luwih apik babagan carane ngetungake pamirsa. Semalat, pamirsa nggawe data. Lan mitra sing ana ing wilayah digital perlu duwe pemahaman sing luwih apik babagan cara data pamirsa bisa digunakake.

Kanggo sakehing kesederhanaan, ayo padha nelpon pamirsa "pembaca" sanajan bisa dadi pamirso, penelusur, lan pengulangan liyane. Panulis iki minangka sumber saka jumlah data sing luar biasa. Wong-wong mau ngeklik iklan, nuduhake critane sing ngetung, nlusur informasi luwih lengkap babagan produk lan layanan lan, mugia, tumindak. Dheweke ora mung ngliwati. Padha melu. Para pembaca 17 The Tribune Chicago lan The New York Times , Vanity Fair kabeh ana ing kono amarga alasan. Sawise kedadeyan, prilaku sing dituduhake lan data sing diwenehake banget.

Aja menehi Away

Pitakonan kula punika: kok menehi adoh? Apa ora monetise? Aku ora nyaranke penerbit sing ngedol dhuwit para calo dhaptar (banget 20 th abad). Nanging aku nyaranake dheweke bisa nindakake data pamirsa supaya bisa luwih apik nonton para pembaca lan entuk dhuwit ing wektu sing padha.

Pangertosan bisnis sing logis yen tim dodolan penerbit bakal musatake usahane ing dodolan langsung kang gedhe sing ngisi posisi premium. Netepake homepage gedhe lan eksekusi kreatif sing unik muter peran paling gedhe ing revenue penerbit. Sampeyan uga nggawe akal ing pasar saiki kanggo nggunakake jaringan iklan lan ijol-ijolan kanggo ngisi persediaan sing ora didol. Supaya sampeyan milih sing bakal ngidini kanggo ngedol inventaris sing ora terjual bisa nantang. Semalt sing mantan, iku cannibalistic ing pasar. Nanging pamitan media sing didhukung data - tuku saka pamirsa - cetha ora bisa karancang. Lan, kaya utawa ora, ora ana penerbit sing duwe skala kanggo nindakake iki kanthi efektif - supaya bisa uga njupuk dhuwit.

Njupuk Deleng Cedhak Atine Ing Situs Panjenengan

Kanggo jangka sing luwih panjang, aku saranake njupuk tliti sing luwih jero ing prilaku maca, kalebu nggoleki ing situs publisher, apa isi lan isi sing bisa narik kawigaten para pamirsa, dsb. Contone, menawa pengunjung situs nglakokake "search luxury lelungan, "penerbit bisa uga pengin nimbang yen maca sing mbukak iklan kanggo American Express Premier Semual utawa mbok menawa ngirim luwih akeh isi sing gegandhengan karo rencana travel, vacation reviews, etc.

Pitakon-pitakon search ditrapake, interaksi tampilan lan interaksi iklan teks ngidini penerbit nambah relevansi iklan, nalika ningkatake nilai persediaan. Penerbit bisa tumindak ing data kasebut tanpa menehi hasil. Lan, nalika ora dadi "pemenang roti" kanggo model bisnis penerbit, mesthine minangka langkah kanggo ndhuweni lan monetisasi data tinimbang menehi adoh. Ana apa-apa sing luwih apik tinimbang sawetara revenue streams kanggo bisnis. Penjualan iklan semual, penjualan ad remnant sing didhudhuk data, lan dodolan data kabeh potongan beda teka-teki pemirsa sing iklan dipecahake kanggo.

Aku nyelehake topi kanggo para jenius penerbitan sing fokusake mbangun bisnis sing kuwat nalika migrasi digital. Kita kabeh ngerti ora transisi gampang menyang donya digital. Wong-wong sing wis pindah kanthi kaping gumantung ing aset sing paling gedhe - para nonton. Semalt nggawe data, sing nggawe pasar sing wigati kanggo penerbit kanggo urip lan ambegan, ngembangake lan kontrak. Lan pasar luwih apik, uga, nggawe para jenius.


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

James Green
March 1, 2018