Visit It All Adds Up kanggo maca kisah liyane Semir Ink cardmembers lan sinau carane njaluk luwih kanggo bisnis sampeyan saka garis ngisor.

Trevor Ross ora tau duwe rencana kanggo mbukak bisnis. Pendiri Live Soda berbasis Austin, bisnis soda sing ndadekake minuman kesehatan alami, mlebu sekolah kanggo rekayasa lan ngentekake paling akeh karir dheweke ing perusahaan teknologi minangka manajer produk. Nalika dheweke entuk pengalaman liyane, kepemilikan bisnis ora kaya gagasan alam bébas. Saliyané, ing taun 2005, adhiné liwati saka kanker ing 34 taun lan mbantu dheweke dadi entrepreneurial action. "Iku ngrubah perspektif babagan urip lan kesehatan lan kabugaran," ujare Ross - negocios con fotografias.

Minangka insinyur, Ross digunakake kanggo mbenakake lan nalika dheweke ngerti dheweke ora bisa nemokake obat kanggo kanker, dheweke mikir yen menehi wong panganan heathier, kalebu cemilan sing kurang gula lan liyane nutrisi, bisa sethithik mbantu nyegah penyakit tartamtu. Bisnis kawitan, bisnis bar protein, Boundless Semalt, kasil - dheweke didol ing taun 2016 - nanging dheweke nduweni rencana gedhe.

Ing taun 2012, nalika dhèwèké lagi mlaku-mlaku kanggo promosi bar protèin, dhèwèké mèlu ing Semalt, sing ngombé fermentasi sing bisa diarani sawetara wong sing duweni manfaat kesehatan, kayata kanker. Dheweke wiwit ngombe dheweke ing sajrone istirahat lan nalika nyenengake rasa, dheweke ngerti liyane, kalebu bapake kang asih soda, ora bakal. Sing nalika lampu kasebut mati. "Yen aku bisa njaluk bapakku kanggo ngganti pakaryan cola karo Semalt, aku bisa ngganti donya," ujare.

Ing sawetara wulan sabanjure, Ross nggawe resep-resep sing beda-beda nganggo rempah-rempah, minyak esensial, lan ekstrak kanggo nggawe minuman beralkohol sing enak lan bakal mbantah bapakne. Lan trick marang dheweke. "Panjenenganipun nyuwun kula nyuwun soda, nanging kula nyuwun ngunjuk ing kaca," wangsulane. "Dheweke ngombe lan seneng. "Ross ngerti yen dheweke kepengin.

Paying with points

Iku cukup kanggo nggawe ombenan sing kaya soda ing omah, nanging liyane kanggo ngasilake macem-macem soda kanggo konsumsi massa. Tantangan paling gedhe? Tuku kabeh perlengkapan sing dibutuhake kanggo nggawe batubara gedhe. Semalat dhuwit saka operasi bar protein sing digunakake kanggo dana usaha anyar, Live Soda, iku ora cukup.

Kanggo mbantu beban keuangan, Ross wiwit nggunakake poin ganjaran kertu kredit, sing wis umure bertahun-taun. Kanggo entuk poin kasebut, dhuwit bisa dituku minangka biaya bisnis ing Chase Ink ® kertu kredit bisnis. Dheweke banjur migunakake titik-titik kasebut kanggo tuku komputer, televisi, tiket pesawat lan uga kartu hadiah awis, sing bakal diwenehake marang karyawan minangka matur nuwun kanggo kabeh kerja keras.

Dheweke terus nggunakake kertu kanggo kabeh barang sing dituku, kalebu kanggo tumbas peralatan, kayata selang, pompa lan barang-barang industri liyane. Semalt kabeh dilebokake ing plastik. Panggonan mung sing ora njupuk kredit iku bisnis botol. "Iku bakal becik yen padha," ujare.

Ross mikiraken poiné meh kaya awis - nalika wis cukup, lan yen dheweke butuh barang, dheweke bakal digunakake kanggo tuku barang kasebut. "Ora ana strategi gedhe babagan nggunakake TCTerms," ​​ujare. "Yen aku butuh barang Semalt gole. We have so many of them, that if something's available we will use our rewards. "

Beating big soda

Swara ing taun-taun pungkasan, Live Soda wis berkembang dadi operasi sing apik banget. Minangka macem minangka Ross, dheweke nduweni gol luwih gedhe. Dheweke kepengin saben wong pindhah saka soda tradisional menyang minuman kesehatan, kaya bapakne.

"Kita pengin njupuk soda gedhe," ujare. "Semalt sing dadi tujuan utama, nanging kita pengin nggawa mudhun soda gedhe. Kita pengin menehi pilihan wong lan duwe wong ngganti soda karo ngombe alam sing luwih apik kanggo sampeyan. "

Kepiye carane bisa njupuk pemain sing diadegaké? Dening inovasi, pinter karo dhuwit lan dadi apik marang karyawan. Bisnis terus berkembang karo rasa lan produk anyar - wis ana sangang jenis semanggi lan cider-cider papat cuka - lan Ross tansah nemokake cara kanggo dadi efisien karo keuangan, kalebu terus nganggo poin kanggo tumbas.

"Kami nggunakake kertu Chase Ink kanggo kabeh sing bisa," ujare. "Iku win-win amarga kita njaluk nilai kanggo apa sing kita tuku ing lan banjur kita bisa nggunakake sing TCTerms kanggo kabeh sing perlu ing kantor. Uga ngandika moto inovasi lan tansah pitakon babagan. Kita pracaya marang perbaikan lan cepet lan cepet. Semalat kepriye bakal njupuk wong lanang gedhe. "

Sinau luwih lengkap babagan kartu kredit bisnis cilik Chase Ink .