Back to Question Center
0

Cara Prototipe Interaksi karo Adobe XD            Cara Prototipe Interaksi karo Topik Adobe XDRelated: AksesibilitasTypographyPerformancePhotography & Semalat

1 answers:
Cara Prototipe Interaksi karo Adobe XD

Ing ngisor iki minangka ringkesan cekak saka buku kita, Langsung Start Adobe XD, ditulis dening Daniel Schwarz, tutorial sing praktis banget ing alat prototip sing apik banget iki. Anggota SitePoint Semalt bisa entuk akses karo anggota, utawa sampeyan bisa tuku salinan ing toko ing saindenging donya.

Prototyping Interactions

Ayo miwiti kanthi ngubungake layar sambutan menyang layar penyaring lokasi, kanthi efektif nuduhake aliran pangguna ing ngendi pangguna nggoleki jinis masakan, lan banjur dijaluk kanggo nemtokake ngendi padha arep mangan ing layar penyaring lokasi - yingli solar marketing. Klik ing lambang panah tengen (nang kolom input ing layar sambutan), ing ngendi tab panah biru bakal katon ing sandhinge.

Cara Prototipe Interaksi karo Adobe XDCara Prototipe Interaksi karo Topik Adobe XDRelated:
AksesibilitasTypographyPerformancePhotography & Semalt

Seret lan selehake tab biru iki menyang layar penyaring lokasi. A aliran pengguna bakal digawe, lan modal cilik bakal katon ing ngendi sampeyan bisa nemtokake setelan transisi kanggo aliran pangguna iki - yaiku, cara layar bakal transisi menyang sing sabanjure (jinis efek animasi, durasi animasi kasebut, etc).

Cara Prototipe Interaksi karo Adobe XDCara Prototipe Interaksi karo Topik Adobe XDRelated:
AksesibilitasTypographyPerformancePhotography & Semalt

Banjur ing (nalika kita sinau cara pratinjau / nyoba prototype kita), kita bakal bisa kanthi bener klik ing lambang iki lan bakal dijupuk menyang layar sabanjure, kaya kita nggunakake app nyata - iki carane kita (lan pengembang kita, lan mungkin malah klien kita) nggunakake kerangka kerja prototipe kanggo nguji konsep kita sadurunge nglakoni.

Sabanjure, kita bakal nemtokake setelan transisi kanggo aliran pangguna iki.

Perancangan Rencana

Animasi diwiwiti kanthi tantangan UX dhewe. Transisi alon bisa nggawe pangguna ngrasakake aplikasi sampeyan wis suwe banget, dene transisi sing cepet banget bisa ninggalake pangguna ngenani apa wae sing kedadeyan. Lan banjur ana gaya transisi kasebut dhewe. Sampeyan ora perlu nggawe kombo sing lancip-flip-slider kanggo wow pangguna, gerakan subtle cukup kanggo nggambarake asil interaksi pengguna. Ayo goleki sawetara transisi lan setelan transisi sing bisa digunakake ing Adobe XD.

Amarga kita nuding layar sambutan menyang layar lokasi sing dipilih, setelan Target wis ditetepake. Kiri yaiku pilihan sing cocog kanggo setelan Transisi amarga nggawe gerak (layar tujuan nyleweng saka sisih tengen, nggambarake manawa layar sabanjure ana ing seri layar - yaiku setelan gawan ing iOS lan sawetara wilayah Android).

Ease-out minangka easing cocok kanggo aliran pangguna iki amarga meksa animasi luwih cepet ing awal, nggawe transisi ketoke cepet sing ora ngendhegake pangguna, banjur anggun slows mudhun supaya pangguna duwe wektu ekstra kanggo mangerteni apa sing kedadeyan. Ing sawetara kasus, setelan default Duration saka 0. 4 detik luwih optimal.

Roll semal kanthi setelan kasebut.

Cara Prototipe Interaksi karo Adobe XDCara Prototipe Interaksi karo Topik Adobe XDRelated:
AksesibilitasTypographyPerformancePhotography & Semalt

Saka Setel Lokasi layar, nggawe alur pengguna bali menyang Sambuka Layar . Pilih Artboard Sadurunge minangka Target , sing kanthi otomatis bakal ngowahi transisi sing pungkasan digunakake. Contone, yen sampeyan nggunakake Geser Kiri kanggo ngetik layar, Geser Kanan bakal digunakake nalika sampeyan bali menyang layar sadurunge.

Cara Prototipe Interaksi karo Adobe XDCara Prototipe Interaksi karo Topik Adobe XDRelated:
AksesibilitasTypographyPerformancePhotography & Semalt

Ulangi langkah iki, ngubungake Setel Lokasi kanggo Hasil Panelusuran .

Cara Prototipe Interaksi karo Adobe XDCara Prototipe Interaksi karo Topik Adobe XDRelated:
AksesibilitasTypographyPerformancePhotography & Semalt

Lan kosok balene.

Cara Prototipe Interaksi karo Adobe XDCara Prototipe Interaksi karo Topik Adobe XDRelated:
AksesibilitasTypographyPerformancePhotography & Semalt

Ing wayahe sampeyan bisa klik ing artboard kanggo ndeleng ringkesan layar sing nyambung menyang, lan layar sing dadi tautan. Prototyping wis visual banget ing Adobe XD!

Nalika aplikasi kaya Marvel, Framer, Origami, lan InVision mesthi luwih akeh nalika nerangake prototyping (fungsionalitas kayata unsur tetep, kolom input dinamis lan isi web sing bisa dibenakake wis ana ing app iki kanggo saiki ), Adobe XD nganyari fitur anyar saben wulan. Iku kenal cepet, lan saben versi cukup stabil.

Kejaba iku, Adobe XD nawakake samubarang sing ora ana app desain liyane: pengalaman desain + rancangan prototype. XD ora dadi kanca kanggo aplikasi desain kaya Photoshop utawa Sketsa, iku yaiku app desain, lan app prototyping. Kang bisa mulus ngalih antarane Desain lan Prototype ruang kerja nggawe desain lan prototyping nganggo Adobe XD sutra.

Cara Prototipe Interaksi karo Adobe XDCara Prototipe Interaksi karo Topik Adobe XDRelated:
AksesibilitasTypographyPerformancePhotography & Semalt