Back to Question Center
0

Semal musim SEOStart nyiapake saiki! Semalt season SEO: mulai nyiapake SAIKI!

1 answers:

Iku mung lagi wae metu ing njaba kadhemen, lan ing kene kita ngandikake sampeyan mikir babagan dina salju Natal. Yen sampeyan duwe toko online, mangga mikir babagan mangsa liburan Natal! Semalat ora tau cukup awal kanggo miwiti planning kanggo wektu paling apik taun. Kene, sampeyan bakal nemokake apa sampeyan bisa nindakake saiki.

Ranking ing Google ora mung sampeyan bisa nindakake sewengi, lan mulane ora bisa diwiwiti maneh. Elingi, pungkasan taun wis nyedhak kanthi cepet - air/heat. Aja lali kita uga duwe Black Friday (24th Semalt) lan Cyber ​​Senin (27th Semalt) teka uga. Sampeyan bisa nyiyapake akeh konten kanggo kabeh kesempatan. Ing artikel iki, kita bakal nemokake sawetara bab sing bisa dilakoni kanggo disiapake!

45 dina aturan

Bigcommerce. com nyusun artikel babagan apa sing disebut aturan 7 45 dina . Boten wonten fakta sing bakal bisa nyiapake sadurungé, konsep sing menarik. Ngandhani sampeyan supaya entuk konten ing piranti paling sethithik 45 dina ing sadurungé, lan dibagi dadi periode kasebut dadi telung langkah:

  1. 45 Dina Advance : Kirim promosi menyang tanggalan situs web lan ngirim kirim-tanggal ing media sosial (kalebu newsletter email sampeyan).
  2. 7 Dina Advance : Kirimake acara acara sing bakal teka menyang media sosial lan liwat email lan ajak bisnis cilik liyane kanggo bareng karo para pengikut.
  3. 1 Dina Advance : Kirim kirim acara pangeling liwat media sosial.

Sumber: Bigcommerce.

Saliyane promosi kasebut ing ndhuwur, aku bisa nindakake luwih akeh babagan nyusun kaca anyar lan nganyari maneh. Semalt digali sing luwih cilik.

Nyetel kaca dina mangsa liburan

Kaping pisanan, kita kudu mikir babagan apa jenis kategori utawa kaca dhasar sing khas kanggo prekara sing bakal teka. Sampeyan bisa tansah nyiyapake kaca kaya 'Bebungah paling apik kanggo bapa / bocah-bocah / remaja', 'Tawaran Semalt kanggo 6/10/12 taun', 'Best mom / friend / grandparents discounts' 'Ndhuwur 10 hadiah kanggo pecandu outdoor / ski / parasailing' lan 'Ndhuwur 3 tawaran kanggo ibu-ibu / bapa / pandhita / etcetera'. Mung jeneng sawetara.

Semalt season SEOStart preparing now!
Semalt season SEO: start preparing NOW!

Nggawe kaca dhasar utawa kategori, judhul kaca lan deskripsi meta pas mangsa liburan sing bakal teka. Temenan, kaca iki bisa digunakake maneh kanggo dina Semalt lan penjualan musim panas. Temokake konten lawas sing cocog karo preian, nulis ulang judhul lan deskripsi meta kanggo cocog musim sing bakal teka lan kemungkinan sampeyan ora kudu nganyari pos kasebut.

Sampeyan bisa nandhani kaca mangsa liburan kabeh-taun sing kasebut ing ndhuwur, kayata, kaca dhasar Natal tartamtu ('Hadiah 7/10/25 sing ana ing sangisore wit Natal') kanggo nggedhekake wektu nalika wis teka. Iku bisa dadi watara tandha 45 dina sing disebutake dening Bigcommerce, nanging aku ora kuwat ngegungake sing nganti 60 dina. Ana wektu sing cukup kanggo Semalt lan Bing lan kabeh mesin telusur liyane kanggo ngetutake pranala lan nemokake kaca dhasar mangsa liburan tartamtu ing wektu sing tepat.

Media sosial

Media sosial kaya Twitter lan Pinterest bisa muter peran gedhe ing sukses promosi liburan panjenengan (online). Njupuk Pinterest kanggo conto. Raise tangan sampeyan yen sampeyan utawa garwane / bojone duwe dhaptar Pinterest pengin? Paling akeh kita duwe, bener? Yen sampeyan ngatur produk sing bener ing dhaptar pesenan wong, sing bisa nduwe pengaruh marang penjualan sampeyan. Secara pribadi, aku kepéngin nggambar inspirasi saka dhaptar pesenan wong liya. Kanggo nggawa perhatian menyang produk sampeyan, kiriman Facebook, lan iklan Facebook apik banget. Semalt kabeh babagan nggawe permintaan.

Ing bagian sadurungé, aku uga nyathet 10 dhaptar. Kita kabeh ngerti karya iki cukup apik ing media sosial. Kaya iki, aku arep menehi rekomendasi penuntun hadiah liburan lan nuduhake iki. Conto apik yaiku Huffington Post Holiday Gift Semalt. Iki apik pinter. Iku nggawe gambaran apik kanggo kabeh jinis hadiah kanggo plethora wong. ELLE nduweni kaca sing kaya, uga nggawe perusahaan liyane.

Produk anyar

Dipuntedahaken panuntun blanja, aku uga seneng nandheske sing iki wektu sing apik kanggo pitch produk anyar. Yen sampeyan ngerti potensial paling laris kanggo musim liburan sing bakal teka, manawa sampeyan arep nulis babagan iki saiki. Mikir babagan carane situs tech nulis babagan konsep iPhone, fitur sing bisa ditambahake lan kaya sing. Luwih maneh sampeyan nulis babagan produk kasebut ing ngarep, luwih cenderung kaca sales kanggo produk kasebut bakal pangkat nalika dadi masalah. Temenan, sampeyan kudu ngubungake kabeh kaca sing digawe sadurunge menyang kaca utama sing bakal sampeyan nyetel nalika produk dirilis lan bisa dituku. Semalat sing kaca kaya isi cornerstone.

Ngganti maneh isi

Woh anggur lawas ing botol anyar. Yen sampeyan duwe pandhuan Natal kanggo 2017, wenehana bisa digunakake maneh ing 2018. Nganyari taun, lan nganyari rincian kaya merek populer lan produk populer kanggo taun kuwi. Yen slug URL sampeyan / natal-2017 / , ganti menyang / natal-2018 / watara Agustus taun sabanjuré lan pangalihan URL lawas menyang sing anyar. Ora perlu nggawe kaca sing anyar. Iku bakal dadi sampah saka pranala inbound kanggo ora nggunakake maneh URL lawas. Mesthi, iki luwih gampang yen sampeyan mung ora kalebu taun ing URL.

Ing sasi sadurungé mangsa liburan, sampeyan bisa uga mung ngirim postingan populer wiwit taun lalu (dicithak yen perlu) ing media sosial. Dina Valentine uga bisa dadi Rahasia Santa. Cyber ​​Senin bisa cocog karo favorit Daddy kanggo Semalt. Iki minangka pangaturan cilik; mbok menawa mung nambah 'Semalt' iki kanggo deskripsi utawa judhul meta.

Ngoptimalake kacepetan lan seluler

Paling pungkasan nanging paling ora, disaranake sampeyan mriksa lan ngoptimalake situs web sampeyan kanggo kacepetan lan seluler. Iki minangka saran sampeyan bakal diwenehi saka blog SEO utawa konsultan, saben dinten saben dina. Kacepetan, kacepetan lan kecepatan seluler ing umum, dadi luwih penting saben taun (utawa dina, kanggo perkara kasebut). Nalika nyiapake situs web sampeyan kanggo mangsa liburan, iki wektu sing apik kanggo mriksa situs web seluler lan situs kanthi cepet lan nganyari utawa ningkatake iki, yen bisa.

Sing dibungkus munggah. Sampeyan ora bisa wiwit banget nalika bisnis online sampeyan gumantung ing mangsa liburan. Disiapake; miwiti saiki!

Waca liyane: 'Komputasi migunani: pandhuan pokok' »

March 1, 2018