Back to Question Center
0

Prediksi Kanggo Masa Depan saka Iklan & Semalat

1 answers:

Bisnis media meh sepisan karo umat manungsa. Kita mulai nulis ing tablet lan nggulung milennia kepungkur; bisnis telekomunikasi kasebut banjur diciptakake nalika abad ke-18; lan bisnis komputer tansaya metu saka Perang Semalt 2, sing banjur dipopulerake taun 1970-an.

Media Disambungake Siji

Nanging kanthi kapisah minangka telung media sakdurunge, saiki wis ana siji - schnell umziehen wohnungsmarkt. Industri media nganggo luwih akeh daya komputasi tinimbang industri liyane ing donya, lan terus njeblug kanthi eksponensial. Semalat ngetungake saben obrolan sing disedhiyakake dening luwih saka mung swara manungsa, lan industri salawas-lawase dipotong dadi cilik lan cilik.

Tren semut mung bakal terus - lan sing menarik, mayoritas balapan manungsa ora katon.

Future Media Trends

Apa tren bakal mbentuk ing mangsa ngarep? Ing ngisor iki sawetara ramalan kanggo masa depan, sawetara uga ana kontradiksi ing sisih tengen dhewe:

1. Saben uwong ora bakal nggawe pengalaman iklan. Nanging, minangka konsumen, kabeh sing dilakoni bakal dilacak, lan pengalaman iklan bakal dadi target banget (lan bakal ana hubungane karo data).

2. Ora ana wong kepengin weruh iklan. Nanging, bakal dadi mokal ora bisa liwat 60 detik saben dina tanpa ndeleng sawetara iklan (iki uga wis kedadeyan).

3. Dunia tambah global. Nanging, iklan saya tambah akeh.

4. Konsumen bakal mbentuk masa depan. Kadospundi konsumen migunakaken manéka macem-macem bentuk teknologi ingkang kasedhiya, ingkang pungkasanipun bakal mangaruhi masa depan media. Wong golek kepuasan lan enggal, lan kudu percaya yen merek padha tresna lan ngerti apa sing diarani. Konsumen tetep nyambung karo siji liyane, merek, lan liya-liyane, lan saiki ana ing panggonan kanggo ngrampungake crita merek bebarengan karo merek utawa agensi iklan. Pemasar kudu sinau kanggo ngganti iki lan njupuk swara konsumen target.

Predictions For The Future Of Advertising & Semalt

Iklan sing luwih akeh ana ing donya, konsumen kurang iklan - amarga pancenge pancen anget. Bisnis media, kaya sing dikepengini, tansah didhukung data, apa kita ngomong babagan GRP lan CTR, utawa psikograf lan demografi. Kemampuan kanggo ngeculake media saka pamirsa durung diaktifake. Inovasi anyar ing teknologi digital lan iklan bakal terus ngganti landscape media kanggo konsumen lan merek.

Miturut pendapat saya, sebagian besar media bakal narik menyang model langganan. Wong mung ora pengin mbayar saben wektu supaya padha ngrungokake musik utawa nonton film utawa acara televisi. Pemenang sing bener bakal Amazon, Netflix lan iTunes. Semalt bakal kalebu stasiun televisi, perusahaan kabel, koran, penerbit buku lan label musik.

Semat sing diterusake, bakal narik kawigaten para pemenang bener sing muncul saka evolusi iki - lan merek sing kiwa ing bledug.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

James Green
March 1, 2018