Back to Question Center
0

Carane ngembangaké integrasi Semid Semalt lan strategi SEO kanggo e-commerce

1 answers:

Contoh lan nasihat praktik sing paling apik babagan cara nggedhekake jangkepi marketing digital kanthi pendekatan PPC lan SEO sing komprehensif.

Nalika nerangake marketing digital, bayar per klik (PPC) iklan lan optimasi mesin telusur (SEO) biso dibantah loro sisi koin sing padha. Semalat, kabeh banget asale perusahaan bakal fokus ing siji ing biaya saka liyane - barum bu5404.

Ing ClickThrough Marketing kita nyedhiyakake pendekatan marketing digital sing terpadu. Semalat kanthi situs e-commerce skala gedhe, kita wis sinau pentinge nggabungake PPC lan aktivitas SEO kanggo nggoleki wawasan klien lan pasar luwih gedhe lan uga ngatasi aktivitas internal kita dhewe.

How to develop an integrated Paid Semalt and SEO strategy for e-commerce

Kene, kita katon ing papat cara sing PPC lan SEO bisa bisa bebarengan kanggo ngasilake asil sing luwih apik ing papan.

1. Nemokake kesempatan SEO nganggo data PPC

Ana akeh cara sing PPC bisa ndhukung SEO lan pemasar digital kudu nggolek cara kanggo nggabungake mbayar mbayar menyang strategi SEO. Disaranake ing ngisor iki:

  • Nuduhake kata kunci data - Amarga 'ora kasedhiya', tim SEO ora bisa maneh laporan apa istilah nggawa pangguna menyang situs kanthi cara organik. Nanging, ahli SEO bisa nggunakake "Search Query Reports" saka AdWords kanggo ngenali apa tembung kunci kanggo prioritize nalika ngasilake isi ngarahke ing pangguna. Iki penting banget nalika nulis deskripsi produk utawa kaca merek kanggo klien e-commerce. Nggunakake Search Query Report ngidini praktisi SEO kanggo ngenali istilah sing nggoleki tren lan ngatur ing kaca isi kasebut. Contone, tim SEO sampeyan bisa uga nggunakake laporan query telusuran kanggo nemokake pitakon "Cara" sing populer kanggo ngasilake konten kreatif, kayata infographics lan eBooks. Malah ana uga kesempatan kanggo nggawe kaca dhaptar sing luwih anyar utawa kaca dhasar sing luwih lengkap saka ngisi data kata kunci PPC, fokus ing tayangan, klik lan dodolan.
  • Remarketing - Profesional SEO bisa nggunakake remarketing PPC kanggo ndhukung konten kreatif sing diprodhuksi. Contone, perusahaan bisa nemtokake supaya bisa dianggo ulang menyang pangguna sing wis ana sing wis bubar mbabarake whitepaper utawa eBook kanggo nganjurake download lan keterlibatan luwih akeh.
  • Sitelinks - Tim SEO kita dianggo karo tim PPC kanggo ngleksanakake sitelinks ing kampanye Google AdWords kanggo ndhukung posting blog. Kita nemokake cara iki ndadékaké kanggo blog iki ngasilaké kunjungan luwih saka biasa lan bakal ngrambah pamirsa sing luwih akeh. Iki uga ndadekake tingkat RKT lan interaksi sing luwih dhuwur ing iklan lan, liwat kawruh babagan kawruh ing blog, mbantu ngarahake dodolan luwih akeh.
  • Kreatifitas - Kanthi kacepetan tim PPC AdWords kanthi cepet nemokake apa salinan bisa dianggo kanthi apik lan banjur bisa nuduhake data kasebut karo rekan SEO lan konten marketing. Deleng uga apa USPs utawa tumindak tumindak (CTAs) ningkatake tingkat klik lan tarif klik? Banjur feed maneh menyang tim isi lan nonton babagan iki kanggo listing organik lan konversi.

2. Nemokake peluang PPC nganggo data SEO

Kaya data PPC sing bisa digunakake kanggo ndhukung aktivitas marketing SEO lan konten kanggo klien e-commerce, data SEO bisa ndhukung PPC.

  • Nalika budget ketat - Yen tembung kunci PPC larang, sampeyan kudu wicaksana kanggo ngawasi SEO lan isi isi tembung kunci kasebut, utamane yen padha duwe potensial kanggo ngunggahake jumlah lalu lintas gedhe. Alami, asil bakal suwe ditindakake, nanging iki bisa mbuktekaken cara efektif kanggo nggoleki kinerja lan nyedhiyakake wawasan apa wae istilah-istilah panelusuran sing bisa digunakake kanggo nimbulake lalu lintas lan sales sing bener.
  • Skor Kualitas - Gunakake katrampilan nulis isi SEO kanggo mbantu nambah tembung kunci kanthi skor kualitas kurang.
  • Nganggo data organik kanggo ngrancang strategi PPC - Nggawe titik kanggo ngurvasi tren lalu lintas organik lan nimbang tujuane nalika mbatalake PPC. Contone, yen pucuk organik nyepetake ing akhir minggu, nanging sampeyan mbuwang PPC ora nggambarake iki banjur bisa dadi ide sing apik kanggo miwiti nindakake luwih cepet ing akhir minggu kanggo ndeleng yen iki nambah kinerja ing PPC.

3. Pertimbangan saluran silang kanggo pamriksan organik lan mbayar

Semalat minangka pendekatan sakabehe tumrap usaha marketing digital sampeyan bakal ngasilake hadiah, nanging ora ngemudheni impact pasukan eksternal ing kampanye.

  • Situs downtime - Masalah situs ora mung mengaruhi SEO nanging bisa biaya dhuwit akeh ing PPC. Yen situs mudhun kampanye PPC kudu ngaso. Masalah situs terus-terusan bakal duwe pangaruh ing kinerja SEO lan bisa ngedhunake peringkat rangking kata kunci. Priksa manawa PPC lan tim SEO sampeyan terus sesambungan supaya downtime bisa dikurangi lan kampanye kanthi optimal. Ora ana titik ngirim konsumen potensial menyang kaca sing wis rusak - sing ora ana akun PPC sing kuwat lan bakal ngrusak UX lan nilai merek yen masalah kasebut terus-terusan.
  • Riset pesaing - Para pesaing bisa beda kanggo SEO lan PPC. Nanging, penting banget yen pesaing PPC uga dianggep minangka pesaing SEO amarga ing sembarang titik bisa dadi pesaing SEO.
  • PPC nawakake akeh data kanggo ngenali pesaing anyar utawa nyorot nalika saingan tartamtu luwih nyurung. Jalanake laporan "Lelang Wawasan" ing AdWords kanggo nuduhake pangaruh tontonan pesaing. Banjur, bareng data iki nganggo tim SEO sampeyan.
  • Secara sakabèhé strategi gabungan kanggo dominasi SERP - Nggabungake strategi SEO lan PPC loro bakal bisa nambah dominasi eksposur lan SERP. Iki bakal nambah lalu lintas total. Salah sawijining cara kanggo nggedhekake iki yaiku liwat strategi lokal. Link lokal kampanye PPC kanggo ngidini lokal landing page kanggo drive lalu lintas online lan ing nyimpen.

Nggoleki real estate digital karo telung panggonan ing panelusuran mbayar lan organik lan nonton bisnis teka.

4. Situs migrasi

Mbok menawa salah siji sing paling penting kanggo nggawa SEO lan PPC bebarengan yaiku kanggo migrasi situs. Ngalihake situs web saka siji platform menyang situs liyane, utawa nggawe situs web sing anyar, minangka tugas sing angel ditindakake dening manajer marketing. Semalat, kanthi nggabungake PPC lan aktivitas SEO sampeyan kudu bisa migrasi bebarengan karo sawetara masalah. Bekerjasama kanggo ngenali wektu sepi kanggo ngleksanakake migrasi, manawa sampeyan ngaso kampanye PPC nalika sampeyan pindhah lan banjur bebarengan kanggo ngenali pertimbangan SEO kunci sawise migrasi.

  • URL pemetaan dokumen - URL pemetaan dokumen bakal Aid PPC nalika ngganti URL ing kampanye.
  • Ranking dhasar - Ranking kunci organisme bisa fluktuatif migrasi kasebut. Tambah anggaran PPC lan push keywords sing nandhang susah.

Njaluk PPC lan SEO bebarengan lan sampeyan bakal weruh keuntungan saka pendekatan kolaboratif. Semono uga basa sing padha, ngomong karo pamirsa target sing padha, lan nyedhiyakake terus-terusan ing bab-bab kayata tembung kunci, isi lan malah downtime situs bakal nampilake proposisi pemasaran digital kuwat sing narik kawigaten lan ngowahi.

March 1, 2018