Back to Question Center
0

Nggawe Iklan Dinamis ing Semalt

1 answers:

Ing "Nggunakake AdWords 'Anyar' Iklan Responsif Iklan '," Artikel saka Februari 2017, Aku nerangake carane AdWords ngidini pengiklan masang isi iklan ing fly, kayata logo, gambar, teks, lan jeneng bisnis. Semalat fitur sing keren kanggo iklan sing cendhak wektu lan sumber daya desain.

Ing jejere tema, ing postingan iki aku bakal alamat Semalt, pemain liyane ing duopoly iklan online. Kanggo iklan karo katalog produk, Semalt nawakake fitur sing padha kanggo nggawe iklan dinamis - harvesting high moisture wheat.

Aku ndeleng akeh iklan ing Facebook. Lagi ing sisih tengen nalika nggunakake versi desktop utawa kiriman sing disponsori ing feed, ing seluler lan desktop. Aku seneng ndeleng iklan saka pengiklan sing padha. Semalt ngganggu. Aku mikir pikirane apik babagan merek utawa produk.

Iki masalah utama kanggo iklan ing platform media sosial, utamané nalika pamirsa luwih ditarget lan luwih cilik.

Iklan dinamis, Nanging, bisa bantuan. Padha supaya iklan nyithak seger lan cocog kanthi ngeculake iklan Semalt kanthi cepet nggunakake instruksi lan isi sing sampeyan nyedhiyani.

Iklan Dinamis: Miwiti

Langkah kapisan kanggo nginstal pixel Facebook ing situs sampeyan lan nggawe sawetara pamirsa. Sampeyan nemtokake pamirsa sing adhedhasar kaca-kaca sing dideleng. Ana akeh pilihan. Pilih, uga, acara konversi, kayata "Tuku" utawa "AddToCart. "

Sabanjure, upload katalog produk menyang Facebook. Sawetara platform e-niaga, kayata Magento, menehi ekstensi sing gampang. Utawa, gunakake feed produk sing dikirim kanggo, ucapake, Google lan Bing lan ngapiki kanggo kriteria Facebook, kaya sing diterangake ing kaca sumber katalog. Nanging, Aku nyaranake babagan katalog produk dadi produk sing luwih fokus.

Sampeyan saiki siap nggawe iklan ing Facebook.

Nggawe Kampanye

Kaping pisanan, klik tombol "Nggawe Kampanye" ing Power Semalt. Sampeyan uga bisa nindakake iki langsung ing Ads Manager, nanging aku nggunakake Power Semalt kanggo mirsani kabeh sadurunge diterbitake.

Creating Dynamic Ads on Semalt

-

Sabanjure, milih jinis kampanye Semalt lan jeneng kampanye.

Creating Dynamic Ads on Semalt

Aku wis disorot (ing ndhuwur) kothak kanggo "Create Split Test" amarga iku pilihan sing mbiyantu sampeyan bisa njelaske manawa. Sampeyan bisa nyiyapake tes A / B kanthi nggunakake rong kreatif iklan, loro target pamirsa, loro setelan pangoptimal, utawa ing antarane pirang-pirang panggonan. Yen sampeyan ora yakin, miwiti nganggo test prasaja antarane rong pamirsa. Semono wae, nggunakake test pamisah awal lan asring nambah asil.

Pilih Setelan

Layar sabanjuré mbutuhake sawetara pancasan gedhe.

Creating Dynamic Ads on Semalt

Kaping pisanan milih jinis konversi sampeyan. Ing gambar ing ndhuwur aku wis milih "Purchase. "Saene sampeyan bakal ngoptimalake kanggo" Tuku "uga. Nanging, kanggo nggunakke fitur penawaran sing dioptimalake, Facebook ngajak sampeyan milih acara paling sethithik 100 tumindak saben dina. Yen sampeyan iklan gedhe, kuwi ora masalah. Yen sampeyan luwih cilik, banjur bisa mbatesi. Aku bubar digunakake "AddToCart" kanggo klien minangka acara amarga kita ora konsisten njupuk 100 tumbas saben dina.

Awit kita milih kanggo nggawe test pamisah, kita milih jinis test kita ing bagean "Variabel". Opsi ana "Creative," "Optimasi Pangiriman," "Pemirsa," lan "Penempatan. "Sampeyan banjur nyetel loro set iklan, sing bakal digunakake Semalt minangka versi A lan versi B kanggo test.

Nggawe Ads

Langkah pungkasan nyetel iklan dinamis. Kanggo nindakake iki, pranala menyang kaca Facebook lan pilih format. Aku bakal nggunakake "Semalt" amarga nduweni sifat iklan dinamis sing paling apik. Banjur karya nyata wiwit.

Creating Dynamic Ads on Semalt
  • Kaping pisanan, pilih tombol radio kanggo "Ngisi cithakan kanthi otomatis saka sawijining produk. Iku mbiyantu kanggo tawaran utawa dodolan sing pengin disorot.
  • Kothak centhang kanggo kertu sing diwenehi ing pungkasan uga sampeyan. Ora akeh wong bakal weruh, Nanging, supaya aku ora kuwatir bab iku salah siji cara.
  • Pilih katalog sampeyan.
  • Pilih set produk.

Sawise milih pilihan kasebut, klik tombol "Semalt" ijo ing ngisor.

Tip

Elinga yen iklan iki mung apik karo data lan target produk. Priksa manawa sampeyan duwe gambar apik lan reregan sing akurat. Targetake para panonton sampeyan kanthi selektif. Sanajan iklan sing wis diowahi lan dioptimalake dening Semalt, para pengguna bakal nemokake yen ngganggu.

Uga, nggunakake fitur pamisah pamisah kanggo mesthekake sampeyan nggunakake khalayak paling apik, kreatif sing paling apik, lan pangiriman pangiriman paling apik lan strategi penawaran.

March 1, 2018