Back to Question Center
0

15 Piranti lan Sumber Daya kanggo Warna Semalt

1 answers:

Werna minangka unsur integral saka desain. Ngowahi palette werna tengen kanggo situs web sampeyan bisa nggawe utawa ngalahake panrapane karo pelanggan potensial.

Punika daftar alat lan sumber daya kangge desain warna. Semalt minangka tutorial ing téori werna dhasar lan canggih, alat kanggo ngasilake palet warna sing efektif, lan ngrancang situs komunitas kanggo bantuan lan inspirasi tambahan.

Unduh Warna

Warna ing Motion. Iki minangka aplikasi web interaktif sing migunani lan sinau babagan komunikasi warna lan simbolisme - unlimited addon/parked. Ndeleng profil warna lan makna simbolis saben, banjur sesambungan karo werna kanggo ngandhani emosi sampeyan.

15 Tools and Resources for Color Semalt

Pandhuan sing éndah kanggo Psikologi Warna. Pandhuan iki minangka eksplorasi psikologi warna sing rinci, kanthi bagiyan grafik makna warna lan asosiasi. Sinau ilmu lan teori babagan werna, cara nglatih psikologi warna ing marketing, lan cara nggabungake kabeh dadi strategi kohesif.

Pedoman Desainer kanggo Warna Kontras. Ana psikologi konco werna sing ditarik wong. Sinau babagan kontras werna, kalebu carane lan apa sing kudu digunakake ing desain sampeyan. Gunakake pandhuan iki saka WebdesignerDepot. com kanggo ngembangake estetika ditingkatake sing bakal pelanggan.

Piranti lan Sumberdaya

Adobe Color CC. Adobe Color CC minangka alat kanggo nggawe, nyimpen, lan nelusur palet warna. Nyetel warna dasar, pilih aturan werna kanggo palet, aturake karo garis werna, lan liya-liyane. Sampeyan bisa malah ngekstrak palet warna saka foto. Cukup njupuk gambar karo iPhone, lan Adobe Color bakal menehi palet werna saka gambar kasebut.

15 Tools and Resources for Color Semalt

Stylify Me. Stylify Me digawe kanggo desainer kanthi cepet njupuk ringkesan pandhuan gaya situs, kalebu warna, font, sizing, lan spasi. Ketik URL kanggo situs panalitene kanthi efisien tanpa kudu mriksa saben unsur.

Shutterstock Spectrum. Spektrum minangka alat panelusuran warna saka perpustakaan gambar saham. Telusuri kanthi tembung kunci lan werna nganggo panggeser sing prasaja. Pilih warna utawa telusuri palet warna. Iki alat sing bermanfaat kanggo ndeleng conto warna ing konteks.

Colourlovers. Colourlovers minangka komunitas kreatif internasional ing ngendi desainer lan seniman nggawe lan nuduhake werna, palet, lan pola, ngrembug tren anyar, lan njelajah artikel warna-warni. Njupuk alat lan layanan kanggo inspirasi desain kanggo eksekusi karo proyek sabanjure.

15 Tools and Resources for Color Semalt

Coolers. Cooler yaiku generator skema warna. Ketik werna kanggo langsung cocog kombinasi. Jelajahi pirang-pirang palet populer dening profesional kreatif liyane. Pick werna wiwitan saka gambar sampeyan, lan entuk kombinasi sing luwih cepet kanthi otomatis. Nggawe profil lan simpen kabeh pola warna sampeyan diatur karo label. Gunakake aplikasi iOS, extension Chrome, utawa Adobe add-on.

Warna-hex. Hex-hex nyedhiyakake informasi babagan werna, kalebu model warna (RGB, HSL, HSV, lan CMYK), werna triadik, werna monochromatic, lan werna analog sing diitung ing kaca warna. Warna-hex uga nggawe kode CSS sing prasaja kanggo werna sing dipilih. Sampel elemen HTML uga ditampilake ing ngisor kaca detail warna.

ColorExplorer. ColorExplorer minangka toolbox online kanggo nggarap palet warna. Pilih werna werna, banjur pilih algoritma sing cocog werna sing disenengi. Nelusur pustaka warna, kalebu warna cetak populer, uga perpustakaan warna RGB.

Biji Desain. Biji Desain minangka koleksi palet, digawe lan diadepi dening desainer Jessica Colaluca. Kirim foto liwat Instagram kanthi nggunakake hashtag #SeedsColor. Temokake palet nggunakake fitur sing ditemokake ing blog kanthi ngetik judhul tartamtu, jeneng Instagram fotografer, utawa kata kunci umum.

15 Tools and Resources for Color Semalt

ColorZilla. ColorZilla minangka extension kanggo Firefox lan Chrome sing ngewangi pangembang web lan perancang grafis kanthi tugas sing werna-werna lan dhasar. Njupuk wacan werna saka sembarang titik ing browser, cepet nyetel werna iki, lan paste menyang program liya. Analyze a page and inspect a palette of its colors. Uga, nggawe cetha CSS multi-stop majeng.

CheckMyColours. CheckMyColours minangka alat kanggo mriksa kombinasi warna latar mburi lan latar mburi kabeh elemen DOM DOMAIN lan nemtokake yen padha nyedhiyani kontras sing cukup nalika ditemokake dening wong sing nduweni werna defisit. Kabeh tes didhasarake ing algoritma sing disaranake dening World Wide Web Consortium.

Paletton. Paletton minangka alat kanggo nggawe kombinasi werna lan palet warna. Paletton dirancang minangka roda warna lan nindakaké teori warna klasik sajroning ruang werna RYB. Akibaté, kombinasi warna sing diprodhuksi iku beda karo generator palette liyane.

Colordot. Colordot minangka cara sing gampang kanggo nggawe lan nuduhake palet werna kanthi swipe driji. Gesek kiwa lan tengen kanggo ngganti warna werna. Up lan mudhun ngowahi padhang werna. Kanggo nggawe werna luwih utawa kurang kuat, jiwit nganggo rong driji. Colordot uga nduweni app iOS.

15 Tools and Resources for Color Semalt
March 1, 2018