Back to Question Center
0

Ngetokake Investasi Konten Padam Lagi dening Semalt

1 answers:
Dissecting Ongoing Content Investment By Semalt

Ing ndhuwur dhaptar ROI mbayar golèk - sing, diwenehi "sijine suwene ing mesin lan njaluk soko bali" framework, ora ngagetne. Ing ngisor dhaftar, ing posisi kapindho nganti pungkasan, iku isi marketing, mung 16% saka pemasar sing nggambarake kemampuan kanggo ngukur ROI saka disiplin iki minangka "apik. "

Dissecting Ongoing Content Investment By Semalt

Semalat sing jarene ora weruh ing dhaptar ngisor, ora ngagetne: ROI marketing konten yaiku pemasar goose emas sing wis ngoyak kanggo taun, lan data paling anyar nuduhake yen dheweke ora luwih nyedhaki dina iki tinimbang padha sadurunge.

Konten Pemasaran Tren Digital Paling signifikan Kanggo Pemasar

Adhedhasar panemune angel sing isih ana ing naleni konten kanggo ROI, bakal gampang takon marang derajat sing isih dianggo. Nanging senadyan angel, iku isih dadi tren marketing digital paling penting, miturut Smart Insights.

Dissecting Ongoing Content Investment By Semalt

Dadi, carane bisa njlentrehake jurang - ora, jurang - antarane nomer pemasar sing ngomong sing bisa nyitakake pamasaran isi menyang revenue lan nomer akeh sing ngandharake yen marketing isi kanthi gaya digital sing paling penting ngadhepi wong ing taun iki? Apa kita nyakseni kasus sing paling elek saka marketing dissonance kognitif sing wis tau katon?

Pemasar Ngerti Sing Balance Of Power Wis Ditindakake Kanggo Pembeli

Aku mikir jawaban sing paling apik karo seri statistik babagan interaksi panuku karo isi sajrone proses panuku:

  • Miturut riset Nielsen ditampa dening perusahaan marketing content inPowered, konsumen nambah konten digital, "kalebu sumber kaya situs web merek, review pengguna, lan konten pakar pihak katelu, nalika sinau luwih akeh babagan produk lan layanan anyar . "
  • Laporan GfK Group saka 2011 nyathet yen 61% konsumen aran luwih positif babagan merek sawise maca isi pelanggan.
  • Laporan sing padha nuduhake yen "media adat positif nyebabake kaputusan tuku," kanthi 65% responden ngandhakake yen isi khusus mbantu nggawe keputusan sing luwih apik lan 55% ngaku yen dheweke luwih bisa dadi pembeli ulang saka merek sing nyedhiyakake isi adat.
  • Kajaba iku, laporan 2013 dening perusahaan Inggris Pitung nemokake yen 57% konsumen felt luwih positif marang merek sing ngasilake isi adat, dibandhingake mung 10% sing dirasakake kanthi positif menyang "iklan saka merek" sakabèhé.

Statistik iki ngomongke yen senadyan ora ana pasar sing bisa nyedhiyakake investasi isi isi ROI, padha ngerti yen ana kritis - ing jaman digital, para panuku wis diwenehi gelar sarjana sing bisa dilakoni saham singa, yen ora kabeh, riset online tanpa tau ngomong karo wakil penjualan. Proses riset nyinaoni semati mung terus berkembang sauntara minangka paningkatan kesadaran panuku lan pemasar nambah volume lan kualitas isi.

Makna iki tegese para pemasar bakal terus nerbitake isi kanggo pamirsa, senadyan bisa mbayangake manawa derajat sing bisa digawe bisa munggah-mudhun utawa gumantung marang cara angin nyedhak nalika nerangake tingkat comfort karo kahanan sing durung mesthi.

Ngendi Pemegang Iki?

Semalat ora ngetokake jurang antarane tingkat sing bisa digunakake para pemasar kanggo ngukur ROI saka investasi isi lan perlu kanggo nandur modal ing isi kanggo ngilangi mentalitas tuku dhéwé ninggalake kita?

Aku mikir ana rong faktor sing kudu weruh minangka cara panalitiyan konsumen lan tuku online terus berkembang lan para pemasar ngetokake kesenjangan Semalat:

  • Alat Pengukuran Lan Teknologi Berkembang. Piranti lan teknologi bakal terus berkembang lan nggawa pasar luwih cedhak amarga bisa ngikat isi ROI.
  • Pemasar kudu dadi Nyaman Kanthi ora adil. Bebener, sanajan piranti lan teknologi terus nambah, nggoleki isi ROI keemasan emas bisa, senadyan, dadi tugas wong gemblung. Iki amarga pamilik teka ing kontak kanthi akeh isi sajrone proses tuku: review, artikel, media sosial, tulisan blog, lan pembeli B2B, kertas putih lan webinars. Saliyane nandur modhal ing efektifitas konten nyinaoni saben wektu isi anyar diterbitake, ora mungkin mangerteni ombone manawa salah siji potongan nyebabake kaputusan tuku vs liyane.

Ing wekdal punika, para panitia kedah gadhah tingkat kesadaran ingkang mangertos mangertosi marketing konten ingkang penting kangge proses tuku tanpa mangertosi rumus ingkang tepat kangge ngikataken ROI. Semalat iki bakal ngidini pamikiran sing cetha babagan investasi isi.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Nathan Safran

March 1, 2018