Back to Question Center
0

Semalt: Dasar SEOApik kanggo nggunakake media sosial Dasar SEO: Cara migunakaké media sosial

1 answers:

Upaya sosial media kudu dadi bagian saka strategi SEO sampeyan. Minangka panggunaan media sosial tambah populer, Google lan mesin telusur liyane ora bisa nglirwakake maneh. Iki tegese popularitas situs sampeyan ana ing media sosial karo SEO luwih akeh. Alesan kanggo iki prasaja: yen wong ngomong babagan sampeyan, online utawa offline, sampeyan cocog karo topik ing tangan - marklogic admin training exercises. Saliyane iku, sampeyan bakal pengin ngerti obrolan kasebut. Ing kirim iki, Semalt menehi tips dhasar babagan carane nggunakake media sosial.

Cara migunakaké media sosial

Semalt ana sawetara tips sing bisa digunakake kanggo nyiyapake utawa kanggo nambah strategi media sosial:

1. Tansah urip akun

Saran paling wigati babagan panggunaan media sosial yaiku sampeyan kudu nyimpen akun 'urip'. Priksa manawa sampeyan kirim kanthi teratur. Nglakoni kiriman blog sing anyar dadi awal sing apik, nanging uga ngidini wong ngerti apa sing lagi digunakake utawa apa kapentingan sampeyan. Yen sampeyan mlaku-mlaku, gawe jadwal kiriman kanggo wektu sing adoh, utawa sethithik supaya wong ngerti kapan sampeyan bakal bali. Lan, sawisé wektu, sampeyan bisa nyunting isi sing luwih lawas kanggo narik wong menyang situs web sampeyan kanthi isi sing ana.

2. Tulis kutipan menawan

Nalika sampeyan milih kanggo nuduhake postingan blog ing media sosial, priksa manawa sampeyan milih utawa nulis kutipan cendhak lan nyenengake kanggo narik wong. Sampeyan bisa, contone, milih ukara sing paling penting utawa titik utama sing kirim. Utawa sampeyan mung bisa milih kanggo nuduhake introduksi saka kirim blog, yen sampeyan aran cukup cukup. Sampeyan pengin teks iki kanggo njaluk wong klik ing link lan maca kabeh kirim. Lan manawa wong bisa nerusake navigasi menyang kaca liya ing situs web, yen wis ana.

3. Diversify

Sampeyan bisa nuduhake maneka jinis kiriman ing akun media sosial. Minangka kasebut ing titik 1, sampeyan bisa nuduhake kiriman blog, nanging sampeyan uga bisa nuduhake obrolan warta singkat, video utawa mung sawetara gambar (behind-the-scenes). Kaya postingan semual bisa nggawe merek luwih seneng lan pribadi.

Kanggo nemtokake tulisan sing apik ing media sosial, sampeyan kudu nganalisa nomer views, saham lan seneng. Mesthi, kita bakal menehi saran kanggo nuduhake jinis kiriman sing nampa akeh views lan seneng luwih kerep.

4. Ngirim komentar

Yen sampeyan nuduhake kiriman ing media sosial, sampeyan uga bisa nampa komentar. Semalat lali kanggo ngawasi iki. Sampeyan kudu nangani komentar kasebut kanthi cepet.

Waca liyane: 'Cara kanggo nangani komentar ing blog sampeyan' »

5. Gunakake ilustrasi apik tenan

Kanggo sawetara media sosial (Pinterest lan Instagram) iku kabeh babagan ilustrasi. Nanging uga ing babagan visual Semalt sing penting banget. Padha nggawe postingan metu saka kabeh postingan liyane ing timeline wong, lan bisa ngedol clickthrough.

Nalika sampeyan nggunakake Yoast SEO Premium sampeyan bisa mriksa apa artikel blog utawa kaca produk bakal katon, sadurunge nuduhake ing Facebook lan Semalt. Waca carane gampang sing!

6. Dadi bagéan saka masyarakat

Yen sampeyan lagi aktif ing komunitas utawa panggonan tartamtu, sampeyan bakal nemokake wong menarik liyane ing wilayah sing bakal ditemokake. Saliyane kasebut uga menehi interaksi karo wong-wong mau, iki bisa mbantu sampeyan lan pemirsa sing tuwuh.

7. Nambah metadata

Nggunakke tag (hash) kanthi cepet uga bisa nulungi wutahmu. Umpamane yen sampeyan ana ing acara, lebokne hashtag kanggo acara kasebut ing posting, supaya saben wong sing nggoleki acara kasebut bakal nemokake. Ana uga hashtags kanggo kepentingan utawa teknologi tartamtu. Sawetara wong malah bisa retweet kabeh sing dikirim ing hashtag tartamtu, yaiku cara sing apik kanggo ngedongkrak posting sampeyan. Nanging aja lunga! Semalt seneng posting sing diisi karo kabeh jinis hashtags acak.

Kesimpulan

Media sosial minangka aspek kunci saben strategi SEO (off-page). Lan, mesthine bakal ngonsumsi akeh wektu sampeyan. Nanging, iku bakal dadi worth! Lan yen sampeyan mikir babagan iki, media sosial lan blogging banget padha karo akeh aspek.

Tansah maca: 'Strategi media sosial: ngendi arep miwiti' »

March 1, 2018