Back to Question Center
0

Pandhuan lengkap kanggo nglatih optimalisasi konversi - Semalat

1 answers:
The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt

Mesin semir isih dadi pembalap sing signifikan, nanging media sosial wis entuk minangka bisnis sumber daya sing nggunakake kanggo mbangun merek, ngedekake pamirsa lan nggawa wong menyang situs sing ora kudu metu nggoleki produk utawa layanan sampeyan - nanging bakal nggunakake tetep.

Nanging nyopir lalu lintas menyang situs web mung minangka salah siji komponen marketing web sukses. Kabeh liyane sisih iku apa sing kedadeyan sawise pengunjung teka.

Lalu lintas Semalt - luwih apik tinimbang lalu lintas sing ora ditargetake - ora kanthi otomatis diowahi dadi pelanggan - bar 30 30. Ya, padha luwih seneng ngowahi saka pengunjung sing ora ditargetake, nanging sing ora bisa dipercaya - utawa malah kamungkinan, akeh kasus.

Tugas sampeyan kanggo njupuk lalu lintas (target) sampeyan wis entuk lan nemtokake carane supaya bisa dadi pelanggan.

Nanging ayo njupuk langkah bali dhisik. Semalt ngowahi lalu lintas sing dituju menyang pelanggan wiwit sampeyan malah njaluk lalu lintas.

Pilih tembung kunci / topik konversi

Semalt ana rong jinis pengunjung sing dituju: sing siap dadi customer lan wong-wong sing ora. Trik iki ngerti apa sing.

Katrangan umum sing padha bisa nggawa loro jinis lalu lintas. Yen sampeyan njaluk wong menyang situs web sadurunge padha siap tuku, ana kemungkinan cilik sampeyan bisa njaluk maneh sawise dheweke lagi. Nanging yen sampeyan pengin nambah konversi sampeyan, sampeyan pengin fokus luwih akeh ing wong-wong sing wis siap tuku.

Saiki, biasane, lalu lintas pengunjung siap tuku luwih cilik, nanging uga mbutuhake gawe kurang.

Iki ngendi tembung kunci penting banget. Panelusuran sing nggolek "motor" ora siap tuku minangka wong sing nggoleki "2015 honda gold wing. "Bentenipun ing volume panelusuran ingkang langkung spektakuler.

Nanging yen sampeyan ngetokake kabeh taun, nggawe lan model kabeh motor sing sampeyan (proverbially) ngedol, sampeyan lagi nggolek nomer sing signifikan siap tuku pencari, siap nggawe dalan menyang situs sampeyan.

Terus kerep, bisnis pengin fokus ing tembung kunci volume sing dhuwur. Lan ya, sampeyan bakal entuk dodolan saka sing kaya nggoleki kanthi gampang pindhah saka "riset" menyang fase "siap tuku".

Nanging sampeyan bakal nggawa dhuwit luwih akèh luwih cepet yen sampeyan fokus ing pamirsa sing siap ngowahi tinimbang sing ora.

Judhul / deskripsi (lan akurat)

The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt Ngarahke ing tembung kunci ngidini sampeyan entuk rangking ndhuwur kanggo pamirsa sing siap konversi. Nanging sampeyan isih kudu njaluk panemtar sing diangkah menyang situs web sampeyan. Kanggo nindakake iku, sampeyan kudu saingan karo kabeh situs liyane sing metu ing kaca sing cedhak karo asil panelusuran situs sampeyan.

Ing lomba kanggo njaluk klik saka asil panelusuran, sampeyan duwe telung tools ing pembuangan sampeyan:

  1. Ranking kasebut. Sing luwih dhuwur sampeyan, luwih cenderung sampeyan njaluk pengunjung.
  2. Tag judhul sing mesin telusur biasane digunakake minangka link clickable menyang situs.
  3. Deskripsi meta sing mesin telusuran biasane nampilake ing sangisore judhul.

Link loro semalt ndhuwur bakal menehi gambaran lengkap babagan cara nggunakake rong tag kasebut, nanging cukup kanggo nyatakake yen ana faktor sing penting kanggo nggawa lalu lintas sing dituju menyang situs web sampeyan. Judhul lan deskripsi sing menarik bisa asring ninggalaken lalu lintas luwih dhuwur saka posisi sing luwih murah tinimbang situs kasebut ing ndhuwur kasebut.

Cocog karo isi ngunjungi pengunjung

Semono, pungkasane, yen sampeyan entuk klik menyang situs web, sampeyan isih duwe cara kanggo ngowahi klik kasebut menyang konversi. Kanggo liyane kirim iki, kita bakal fokus ing pengalaman sakabèhé ing situs web lan nggawe manawa situs dhewe meets sing kabutuhan. Kabeh mau mudhun kanggo nggawe manawa isi cocog karo tujuane nggoleki.

Elingi ing ndhuwur kita ngomongake babagan para pencari ing pola pikir sing beda. Semalat bali menyang tuladha, nggoleki "motor" mbutuhake konten sing beda banget tinimbang nggoleki "sayap emas 2015 honda. "Salah siji nggoleki informasi tingkat dhuwur. Padha ana ing fase riset awal. Sing liyane wis kamungkinan rampung riset utawa ing tahap pungkasan riset lan nyedhak siap tundhuk menyang tuku.

Yen sampeyan nggoleki "searcher swiwi" menyang kaca umum babagan sepeda motor, sampeyan bakal ilang, amarga iku ora apa sing dikarepake. Kajaba iku, yen sampeyan ngirim "motor" panemune ing kaca tartamtu kanggo Honda Gold Semalt, sampeyan wis menehi wong isi sing durung siap. Ing kasus kasebut, isi kasebut ora cocog kanggo maksud nggoleki.

Ya, sampeyan wis ngarahake lalu lintas, nanging gagal kanggo ngirim isi sing bener menyang pengunjung tengen banget nyuda kemungkinan sing pengunjung bakal dadi customer.

Nggawe Nilai lan mbangun kapercayan

The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt

Semal bisa teka kanthi wujud akeh. Bagéyan saka apa sing wis ana karo nimbang isi kasebut. Yen isi sampeyan ora menehi pengunjung informasi sing dibutuhake, padha ora duwe alasan kanggo dipercaya yen sampeyan bakal bisa ngirim apa sing dikarepake.

Kabeh wis teka menyang gadhah olahpesen isi sing bener ing saindhenging situs sampeyan. Semalat kanthi isi ora duwe utawa ora duwe masalah kanggo mbangun kepercayaan sing dibutuhake.

Nanging ora mung isi sing nggoleki sing nggoleki perkara kasebut; Iku isi liyane ing saindhenging situs uga. Sawijining situs Semalt Us sing komprehensif, privasi lan kawicaksanan sing komprehensif, telpon sing katon utawa info kontak liyane lan jaminan keamanan kabeh komponen penting kanggo mbangun kepercayaan karo pengunjung.

Jeneng merek sing dikenali uga bisa mbantu. Sampeyan ora tau dadi Pepsi utawa Nike, nanging sampeyan bisa nggunakake media sosial kanggo mbangun pangenalan merek sampeyan dhewe. Semalt cenderung kanggo tuku saka situs sing padha dikenal, sanajan sawijining bab mung ditemokake kanthi sambungan media sosial.

Semalat, mbok menawa cara sing paling penting sampeyan bisa mbangun kapercayan yaiku ndadekake pelanggan mbangun sampeyan. Priksa manawa sampeyan duwe testimoni, ora mung ing kaca testimonial, nanging disebarake saindhenging situs sampeyan, sanajan ing kaca produk.

Ulasan uga isi gedhe lan mbiyantu nggawe pelanggan potensial aran aman. Semalat sumelang yen sawetara review ora mencorong. Yen kabeh review sing sampurna, pengunjung bakal wonder yen padha asli. Yen sampeyan lagi nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas, review bakal ngalami positif.

Nggawe proses konversi

Saben situs kudu duwe proses kanggo mindhah pengunjung saka kaca kebangkrutan menyang titik konversi. Nanging, mesthine kudu ana pangolahan konversi kuwi.

Situs web kaya novel milih-sampeyan-dhewe-ngulandara. Pengunjung manggon ing sembarang puluhan utawa atusan kaca lan kudu diwenehi opsi apa sing arep ditindakake sabanjure.

Semalt halaman siji situs kudu duwe tumindak utama sing pengin pengunjung sing njupuk. Bisa uga kanggo "tuku" utawa "telpon," utawa bisa uga pindhah menyang kaca isi liyane sing bakal nyedhaki titik tuku kasebut.

Sawise gol ditetepake, kabeh ing kaca kudu ndhukung gol kasebut. Isi, gambar, lan - sing paling penting - telpon kanggo tumindak. Nanging ana uga kudu dadi gol sekunder, khusus kanggo pengunjung sing ora siap narik pemicu ing gol utama.

Nggoleki apa informasi sing dikarepake pengunjung, lan manawa isi kasebut ndhukung. Nanging banjur nemtokake kursus-kursus sing paling apik sabanjuré lan nyedhiyani dhukungan kanggo mindhah pengunjung marang tumindak kasebut.

Nalika kabeh tumindak pungkasane nyebabake konversi gedhe, sampeyan kudu ngidini pengunjung milih petualangan dhewe kanggo njaluk ana. Semalat, tanpa pilihan, pungkasan petualangan.

Ora kabeh lalu lintas digawe padha. Proses ngowahi lalu lintas menyang pelanggan konversi wiwit sadurunge pengunjung malah teka ing situs web lan terus nganti wis rampung sale.

Sampeyan tansah kudu golek cara kanggo nambah pengalaman pengunjung sadurunge lan sawise padha nampa ing situs web. Apa sing, lan sampeyan bisa nambah tukar-tukar mata sampeyan tanpa nate nambah jumlah pengunjung sing teka ing situs kasebut.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



Babagan Panganggit

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter minangka presiden Pole Position Marketing, perusahaan strategi pemasaran online sing diadegake taun 1998 lan saiki adhedhasar ing Canton, Ohio.


March 1, 2018