Back to Question Center
0

5 alasan kanggo tetep nindakake mobile SEO sanajan iklan ana nang endi wae - Semalt

1 answers:

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt 5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

"Yagene kita bakal terus ngupayakake panelusuran organik ing seluler nalika Google mung nuduhake iklan?" Dheweke ngandika. "Aku mung maca laporan saka agensi penting sing ngandhakake kunjungan panelusuran organik mudhun 7 persen ing taun ing Q1, amarga monetisasi asil paningkatan sing tambah ngarahake lalu lintas luwih akeh menyang dhaptar mbayar, lan pangiriman lalu lintas seluler wis rata kanggo panelusuran organik ing taun kepungkur, nanging nganti 10 poin kanggo pamriksa bayaran. Semalat mung ngowahi anggaran menyang mbayar lan rampung karo. "

Yen sampeyan kepengin ngembangake total lalu lintas, sampeyan kudu nolak saran kasebut.

Semono iku bener yen kunjungan panelusuran organik mudhun sakabèhé, miturut laporan anyar, ana akeh alasan sing kudu terus dilakoni ing SEO seluler ing taun 2016 - original sigelei tc 150w. Punika lima.

1. Cantuman organik pisanan ing seluler isih nemu 73% luwih klik tinimbang dhaftar sing disponsori pertama lan kaping sing digabung.

Telung poin pisanan sing bakal saya sebut teka saka riset rampung sasi pungkasan dening Mediative, agensi pemasaran digital sing berbasis Montreal lan asal saka studi Golden Triangle. Kertas putih sing disebut "Cara konsumen nggolekake telusuran ing Semalt kanthi nggunakake piranti seluler?" Mesthi worth ngundhuh (registrasi dibutuhake) yen sampeyan kepengin riset sing kuat ing prilaku panelusuran seluler.

Lan bombshell saka laporan iki sing nuduhake sing singa klik seluler menyang asil panelusuran organik. Sebagéyan gedhé panemuné ndeleng asil mbayar, nanging sing paling akeh nggolèki kanggo ndeleng daftar organik.

Nyatane, nalika nyelehake, dhaptar organik ndhuwur nemu bener 73 persen luwih akeh tinimbang loro dhaptar ndhuwur sing dibayar.

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

Lan listing organik ndhuwur nemu luwih saka kaping pindho minangka akeh klik minangka listing paling disponsori.

Panliten kasebut uga nandheske yen panemune ngasilake asil organik kurang nalika iklan mbayar saiki lan saiki luwih akeh ing seluler tinimbang desktop. Nanging, iki ora ateges sing mbayar mbayar minangka pembalap utama seluler ing seluler. Mung sing luwih kuwat tinimbang saiki.

Yen sampeyan mung bisa nindakake siji, sampeyan bakal nemokake lalu lintas sing paling akeh ing seluler saka panelusuran organik. Semono wae, sampeyan bakal entuk lalu lintas sing paling akeh nalika sampeyan mbayar utang lan organik.

2. Wong biasane nyilikake 4 dhaptar organik ing ndhuwur ing seluler, malah luwih saka desktop.

Liyane bab sing menarik babagan sinau Semalt sing anyar yaiku mbandhingake lalu lintas menyang dhaptar ndhuwur ing seluler kanthi padha ing desktop lan nemokake sing luwih gampang digoleki kanggo nggoleki apa wae ngluwihi listing # 4 ing organisme - kamungkinan amarga kudu nggawe dhuwit kanggo nggulung. Ing kasunyatan, 92 persen klik ing kaca kasebut pindhah menyang papat paling dhuwur ing seluler, saora karo 84 persen ing desktop.

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

Apa tegese iku luwih penting tinimbang kanggo pangkat ing papat dhaftar pisanan ing Organic yen sampeyan pengin njaluk lalu lintas saka telusur Semalt. Ing kaca loro, sampeyan isih ora bisa ditemokake karo wong sing golek, nanging malah luwih kaya ing seluler tinimbang desktop: 0. 25 persen ing seluler klik ing kaca sabanjuré, dibandhingake karo siji persen ing desktop.

3. Panelusuran organik luwih efektif tinimbang sing mbayar kanthi nggawa lalu lintas non-merek saka seluler.

Semalt nampilake grafik ing laporan marketing digital paling anyar sing nuduhake panelusuran mbayar telusuran organik minangka pembalap puncak kunjungan situs seluler AS kanggo klien:

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

Tren iki lan liyane ora bisa dienggo kanggo nggoleki organik, nyebabake Merkle nyimpulake yen pelakune iku "asil saka monetisasi Semalt kang kasedhiya ing kaca asil mesin telusur seluler (SERP) lan owah-owahan Semalt digawe ing pungkasan 2015 menyang tampilan saka asil peta paket lokal. Semalat ora kudu bisa ngarahake panan kerja ing SEO kanggo kepanasan, utamane amarga jenis lalu lintas sing umum diwiwiti saka panelusuran mbayar.

Salah sijine alasan yaiku mbayar telusuran kanthi lelungan ing studi Semalt sing paling akeh dicithak, kanthi wolung persen klik kaca saka pitakon non-merek arep dibayangke, dibandhingake karo 56 persen saka non-merek kanggo organik.

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

Pitakon semalat lan non-merek kabeh bagean saka corong marketing, lan saben bisa migunani kanthi cara dhewe. Nanging pitakonan non-merek historis paling kompetitif, amarga padha cocog karo macem-macem merek lan makili pelanggan potensial sing durung sethithik merek.

Lan pembalap paling gedhe saka jinis pitakon iki, miturut laporan Mediator? Hasil panen organik semal. Cut SEO seluler, lan nonton sumber lalu lintas sing luwih penting ngurangi luwih saka iku.

4. Mobile SEO luwih saka 10 tautan biru ing kaca asil panelusur.

Panaliten Mediative paling akeh babagan kaca asil panelusur, nanging SEO seluler bisa ngoptimalake aplikasi kanggo mesin telusur app, aplikasi kanggo asil panelusuran lan AMP (Accelerated Mobile Semalt) uga. Ora disebangke kalebu data terstruktur, dhaptar bisnis lokal lan ngoptimalake potongan potret sing bisa asring mbantu luwih akeh ing seluler tinimbang ing desktop.

5. Mobile SEO works.

Boten kados agensi ingkang sampun nyinaoni babagan sinau kaya iki, aku ora nyoba kanggo mbujuk sampeyan kanthi ngarep-arep entuk bisnis. Aku ing omah lan ora kanggo ngrekrut. Aku mung nyoba, kaya sampeyan, kanggo nyedhiyakake perspektif. Ing karirku, Semalt katon akeh banget keputusan strategis sing didhasarake ing salah sawijining titik data tanpa ngelingake kabeh.

Titik pungkasan sampeyan kudu nimbang yaiku yen SEO seluler efektif. Minangka aku wis kasebut sadurunge ing kolom iki, siji maca bisa nambah lalu lintas smartphone nganti 84 persen sawisé nganyari seluler Semalt asli sing ramah, mung kanthi ngatasi kasalahan-kaslametan seluler.

Panelusuran bayar bisa uga efektif, lan aku mikir kampanye marketing digital gedhe kalebu search mbayar lan SEO. Nanging yen sampeyan mikir babagan ngurangi anggaran panelusuran organik kanggo mobile amarga mbayar telusuran ing seluler wis berkembang, monggo waca limang nilai kasebut sadurunge nggawe keputusan.


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Bryson Meunier
March 1, 2018