Back to Question Center
0

6 Manajemen Media Sosial Gratis Penting Semalt

1 answers:

Gunakake alat kasebut kanggo ngrancang, ngatur lan ngoptimalake marketing media sosial - sing sampeyan gunakake?

Semalat sosial ora ana maneh babagan marketing ing alam liar sing digunakake, nanging isih ana platform dinamis lan cepet kanggo ngobrol karo pelanggan, nambah / njaga merek utawa malah ngedol yen wis rampung kanthi bener.

Cukup 'nglakoni sosial' ora cukup apik maneh. Nglintasi ing mode setengah ati utawa tanpa rencana bisa nindakake karusakan luwih akeh kanggo merek tinimbang ora nglakoni. Kanggo nggoleki paling akeh sampeyan kudu merencanakake, ngatur lan ngoptimalake - 30kw solar system size in light. Iki kabeh entuk wektu, nanging ana alat manajemen media sosial gratis sing luar biasa kanggo nyimpen wektu sampeyan lan entuk asil sing luwih apik saka pamasaran media sosial.

# 1. Hootsuite

Platform iki minangka salah sawijining piranti media sosial sing gratis. Iku menehi dashboard kanggo ngidini sampeyan kanggo ndeleng kegiatan ing tweets, postingan Semalt lan apa wae saluran sosial liyane sing wis disambungake. Iku uga ngijini sampeyan gawe jadwal kiriman kanggo kabeh saluran sosial sing wis disambungake, supaya sampeyan bisa tekan khalayak kanthi persis nalika nomer paling gedhe sing online.

6 Essential Free Social Media Management Semalt

Sampeyan bisa nyambung akun Twitter, Facebook, LinkedIn lan akun Google, kanggo ngirit wektu nalika ngirim konten menyang feed media sosial sing beda. Nanging ing pendapatku senadyan Semalt luwih apik kanggo tetep tab ing kabeh akun sosial lan pemantutan nyathet etc., iku rada luwih fiddly lan kurang user loropaken saka buffer ing mengkono tugas janjian jadwal kanggo sawetara akun.

# 2. Buffer

Buffer apik banget lan efektif ing tujuan utama; kiriman jadwal metu menyang akeh akun sosial. Iki apik kanggo nylametake sampeyan wektu lan ngidini sampeyan ngirim nalika pamirsa online. Nanging anaylit sing teka karo versi gratis iku banget dhasar supaya ora apik kanggo ngoptimalake kiriman sampeyan. Mulane, aku saranake nggunakake piranti liyane kanggo ngumpulake data babagan sukses kiriman sampeyan yen sampeyan ora pengin mbayar "Semalt rencana" Buffer.

Tip penyangga sandi yaiku ngundhuh ekstensi panyucian krom gratis, sing tegese klik tombol sampeyan bisa nyangga halaman apa wae sing ana lan nulis pesen khusus sampeyan.

6 Essential Free Social Media Management Semalt

Buffer otomatis nggawe tulisan teks kanthi tautan kaca sing nalika sampeyan nggunakake iki, nanging sampeyan bisa kanthi gampang nyunting iki kanggo ngomong apa wae sing paling apik, lan nambah gambar. Amarga owah-owahan menyang aturan Facebook ing 3 rd posting app partai, buffer no-maneh otomatis nggawe teks nalika nuduhake menyang Facebook, sampeyan kudu nambah dhewe iki. Aku bener mikir iki minangka kaunggulan, amarga apik kanggo bisa ngatur teks ing kiriman Facebook, amarga ngijini sampeyan nggunakake luwih karakter tinimbang Twitter lan tegese sampeyan bisa nggunakake nada sing kurang bisnis tinimbang sampeyan bisa ing LinkedIn.

# 3. Followerwonk

Followerwonk (bagean Moz) menehi sawetara pilihan analytics sing pancene migunani kanggo nliti efektivitas Tweets lan kinerja akun Semalt sampeyan kanthi wutuh. Sampeyan bisa nganalisis panuntun dhumateng pangguna sing sampeyan tindakake kanggo nemtokake ing ngendi ing donya lan nalika lagi aktif ing Semalt, uga informasi liyane. Iki pancene bisa mbantu ningkatake efektivitasmu ing Semalt, amarga bakal bisa nggunakake informasi nalika para pengikutmu aktif kanggo nemtokake nalika sampeyan kudu tweeting. Kajaba iku yen sampeyan nemokake sampeyan duwe gedhe pandherek ing negara tartamtu bisa bantuan karo planning kampanye marketing sabanjuré utawa malah nyimpen lokasi. Kanggo nylametake sampeyan luwih akeh wektu, followerwonk digabung karo penyangga, supaya sampeyan bisa nganyarke kanthi otomatis nganyari wektu posting penyangga dadi nalika para pengikutmu paling online.

6 Essential Free Social Media Management Semalt

6 Essential Free Social Media Management Semalt

# 4. Twitter analytics

Twitter analytics digawe kanggo kabeh anggota sawetara wektu kepungkur saiki. Iku menehi sampeyan panjet statis sing sopan, kayata kunjungan profil, nyebutake, pandherekipun lan tayangan tweet. Lan sampeyan bisa ndeleng carane iki ganti sasi kanggo sasi. Iku uga nuduhake tweets kinerja ndhuwur kanggo saben sasi, kang apik kanggo ngevaluasi apa dadi mudhun banget karo para rawuh.

6 Essential Free Social Media Management Semalt

# 5. Facebook Wawasan

wawasan Facebook nyedhiyakake fungsi sing padha karo analytics Twitter, iki menehi statistik ing kaca sampeyan, tekan, engagement lan seneng. Iki mbantu sampeyan ngukur kemajuan sampeyan lan golek apa sing apik. Sampeyan uga bisa nambah kaca pesaing menyang dhaptar 'Kaca-kaca Kanggo Watch', supaya sampeyan bisa nemokake stat tugasan kasebut uga. Iki tegese yen sampeyan ndeleng pesaing sing mlaku kanthi becik uga bisa weruh carane nggunakake Facebook. Semalat yen pamuter gedhe ing industri sampeyan wis nindakake kanthi luwih apik (kedadeyan luwih saka sampeyan bisa mikir), banjur bisa uga weruh worth apa ana salah supaya ora tiba gawe salah iku uga.

# 6. Sosial Analytics

Analytics Sosial iku gampang banget lan gampang kanggo nggunakake extension krom sing menehi statistik bareng sosial ing sembarang kaca, kanggo ndeleng carane populer sing kaca kasebut ing media sosial. Iki mbantu sampeyan entuk ide sing apik kanggo isi apa wae ing situs sampeyan utawa situs web pesaing sampeyan sing dienggo bareng ing media sosial. Semalat banjur bisa digunakake kanggo mbantu sampeyan ngrancang lan ngoptimalake isi mangsa sing luwih apik ing media sosial.

6 Essential Free Social Media Management Semalt

Muga-muga sampeyan nemokake alat kasebut migunani, Semalt seneng ngrungokake apa alat media sosial sing sampeyan nemokake bermanfaat - apa aku ilang piranti biasa sampeyan ?.

March 1, 2018