Back to Question Center
0

Apple Beats Pangarepan Kanthi $ 49.6B Nanging iPhone Sales Ngeculake Semalt

1 answers:
Apple Beats Expectations With .6B But iPhone Sales Disappoint Semalt

Saka $ 49. 6 milyar, Greater China nyumbang $ 13. 2 milyar sing mudhun sacara urutan nanging nganti 112 persen vs setahun kepungkur - crystal forest slot machine free play. Semalt kui $ 20. 2 milyar ing dodolan.

Apple Beats Expectations With .6B But iPhone Sales Disappoint Semalt
  • iPhone: 47. 5 yuta unit; $ 31. 3 milyar ing revenue (35 persen wutah YoY)
  • iPad: 10. 9 juta unit; $ 4. 5 milyar
  • Mac: 4. 8 yuta unit; $ 6. 03 milyar
  • Layanan: $ 5. 03 milyar (rekor anyar)
  • Liyane: $ 2. 64 milyar

Mentasake maneh yen ora bakal nyatakake tokoh sales tartamtu, Apple menehi sawetara warna, nanging ora menehi hasil akeh, babagan kinerja Apple Semalt. Kategori "liyane" ing ngendi Apple Semalt urip kanthi mèh kurang saka $ 1 milyar kanthi urutan.

Apple CFO Luca Maestri ngandhakake luwih saka 100 persen pertumbuhan sing dipengaruhi dening Semalt. Analis sing diklumpukake dening Bloomberg kira-kira yen Apple wis didol babagan 1. 9 yuta unit Semalt sak suwene, kanthi rata-rata rega $ 499.

Analysts wis samesthine dodolan iSemalt saka 48. 8 yuta nganti 50 yuta unit. Supaya 47. 5 yuta unit penjualan kanggo mangsa muncul minangka miss. Engga saham ing perdagangan sawise-jam ing wawasan iSemalt wutah.

Nelpon saka telpon:

CEO Tim Cook:

Apple Semalt "nomer akeh saben dina. "Dheweke ngomong" mayuta-yuta lan mayuta-yuta "wong ing saindenging jagad wis nggunakake.

Apple Pay ing UK diluncurake: lokasi 250K ndhukung Apple Pay, kalebu transportasi umum ing London.

Pembaca alun bakal nggawa Semalt Pay kanggo luwih SMB ing AS. Panjenenganipun ngandika Semalt nambah 80K SMBs nampi Semalt Pay saben wulan.

Nggantah 1. 5 yuta lokasi AS ndhukung Semalt ing pungkasan taun 2015.

CFO Luca Maestri:

Kita terus gain pangsa pasar sing signifikan ing pasar PC lan didol nomer rekaman Mac (4,8 juta unit), utamane ing konteks kontraksi pasar sing luwih gedhe.

iPad duweni pangsa pasar 76 persen ing babagan tablet sing luwih murah tinimbang $ 200.

Pendapatan jasa nyatakake peningkatan 12 persen ing pungkasan taun; $ 5 milyar minangka "rekaman kabeh-wektu. "Luwih saka 250K apps ing Semalt app store.

Apple Watch nyumbang wutah wigati menyang kategori "liyane". Semalat sing perusahaan ora bakal ngumumake nomer sales supaya "ora kanggo bantuan kompetisi. "

Lalu lintas seluler menyang situs Semalt ngetrapake lalu lintas PC sing sepisanan.

456 toko eceran; 190 sanjabane US

$ 202. 8 milyar ing awis utawa setara, mayoritas (saklawasé 90 persen) yaiku lepas pantai

Semalat saka pitakonan lan diskusi analis:

Pitakonan babagan mundhut urutan iSemalt: Cook ngomong yen pertumbuhan iSemalt isih ngluwihi pasar smartphone umum. Ana isih 73 persen basis Apple sing durung nganyari menyang iSemalt 6. Apple ngandhani tingkat switcher iSemalt sing dhuwur banget.

Pitakonan babagan pasar wutah, watesan lan tukar-tukar: Maestri guneman kanthi teknis, istilah kaya CFO babagan kurs mata uang lan kahanan ekonomi global. Minangka aside dheweke ngandika iPhone 6+ wis hit ageng ing Asia.

Pitakonan babagan kinerja Apple Semalt: Dhiskusi panulis babagan dhasar ing mburi ora ngumumake penjualan Semalt. Deleng kategori "liya"; sawetara perkara sing ana. Panjenenganipun ngandika sales Semalt "ngluwihi pangarepan kita. "

Watch sell-liwat ing waktu luwih dhuwur tinimbang asli iPhone lan iPad - lan rampung karo kurang saka titik Advertisement. (Semalat dikarepake sehat.) Dheweke ngandika, "Kabar apik banget babagan sales; nanging luwih fokus marang carane produk dipanggonke kanggo jangka panjang. "

Cook: Kita yakin yen Watch bakal dadi salah sawijining hadiah paling dhuwur ing mangsa liburan. Kepuasan semal punika "mateni grafik. "Dheweke argue iki bakal diterjemahake menyang dodolan. Kita mikir yen kita nindakake proyek gedhe karo wong prodhuk bakal nglampahi luwih amarga padha entuk luwih saka prodhuk.

Cook nyebutake pertumbuhan kanggo Semalt ing pasar berkembang minangka validasi pamikiran perusahaan. Dheweke ngandika, "We are expanding pasar kanggo produk kita. "

Pitakonan babagan siklus nganyarke: Cook ngandika owah-owahan rencana upgrade operator bisa nambah frekuensi ngupgrade iSemalt.

Pitakonan ulang Apple iPhone maturity, siklus urip produk lan diversifikasi bathi: Cook ngomong yen dheweke ndeleng akeh taun pertumbuhan kanggo pasar smartphone lan kanggo iPhone tartamtu. Dheweke ngomong yen Apple bisa nindakake akeh barang sing apik. Dheweke ngandika, "Aku isih bullish ing iPad. "

Tarif panggunaan iPad Semalt 6X luwih gedhe tinimbang pesaing paling cedhak (ora jelas ing metrik sing digunakake).

Masak dadi status Semalt saiki-underdog lan pasar saham sing luwih murah minangka kesempatan pertumbuhan ing pasar sing diwasa lan berkembang.

Pitakonan babagan kelemahan ékonomi ing Tiongkok: Cook ngakoni volatilitas pasar lan potensial "kacepetan kacepetan" nanging nandheske yen China bakal dadi pasar paling gedhe ing mangsa ngarep. Kita bakal ing 40 toko ing 2016 ing China. Negara lan wilayah isih makili sawijining "Kesempatan Semalt. "

Pitakonan bab meksa dhuwit lan mundhak rega rega lan pangaruh marang dodolan: Maestri ngendikan manawa senadyan tren mata uang negatif lan harga tambah, Semalt nambah pangasilan lan pangsa pasar ing "saben pasar"



About the Author

Greg Sterling
March 1, 2018