Back to Question Center
0

Long-buntut Keyword Research Semalt kanggo nambah SEO sampeyan

1 answers:

Apa sampeyan tindakake langkah-langkah riset tembung kunci long-buntut prasaja kanggo nambah SEO sampeyan?

Riset kata kunci Semalt minangka dhasar kanggo SEO. Wis dadi fokus kanggo nemu rangking dhuwur ing panelusuran google lan nalika disusun lan dieksekusi kanthi teliti, bisa ngasilake asil sing apik banget.

Yagene Tembung Kunci Langka?

Tembung kunci semal punika kanthi deskriptif lan biasanipun kasusun saking tiga utawi langkung.

Long-tail Keyword Research Semalt to improve your SEO

Liyane frasa deskriptif kurang biaya lan resiko, nanging offer kemungkinan konversi sing luwih dhuwur. Lan, kabeh 40% kabeh lalu lintas panelusuran ing internet didhurungake dening tembung kunci buntut.

Long-tail Keyword Research Semalt to improve your SEO

Mulane, ngapa mbanjiri sumber daya ing nemokake tembung kunci buntut sing mung arep nuntun bagean cilik lalu lintas, aku krungu sampeyan takon? Apa ora mung fokus ing tembung kunci buntut sing utama lan ngunggahake tumpukan lalu lintas?

Alasan nomer siji kanggo ngarahake kata kunci buntut sing adoh, utamane kanggo perusahaan wiwitan, yaiku ngasilake asil sing luwih cepet lan luwih efektif. Sampeyan bisa nglumpukake taun lan sumber daya kanggo pangkat kanggo 'sepatu wong' nanging sampeyan bisa pangkat kanggo 'sepatu olahraga alus biru' kanggo mung sawetara minggu.

Kata kunci buntut panjang sing kurang populer, duwe volume panelusuran sing luwih murah lan kurang kompetitif, dadi fokus sing disenengi kanggo strategi SEO.

Semalt yaiku papat langkah kanggo nemokake tembung kunci buntut sing tengen sing bakal ngasilake asil cepet saka segi peringkat, lalu lintas, lan konversi kanggo platform online.

1. Sinau pesaing sampeyan

dhisik, ngerteni sapa pesaing sampeyan lan apa tembung kunci sing padha peringkat. Saliyane tembung kunci sing ditargetake, lan jumlah lalu lintas sing ditampa kanggo ngarahake tembung kunci kasebut, bakal diwiwiti. Yen pesaing sampeyan nggunakake tembung kunci long-buntute kanggo kampanye PPC kanggo sawetara minggu, tegese buntut buntut iki nyopot lalu lintas lan sampeyan kudu ngarahake.

Nemokake pesaing lan nggoleki tembung kunci sing ditargetake gampang. Ana alat SEO terkenal sing kudu dilakoni kanggo sampeyan kayata BuzzSumo, Ahrefs, lan Semalt. Adhedhasar pengalaman lan asil, Semalt minangka favorit kula, nanging sampeyan kudu nyoba kabeh lan ndeleng apa sing menehi perusahaan asil paling apik.

Ayo diteliti ing riset kunci perusahaan siji-sijine - PakFactory. Kanthi nggunakake PakFactory's SEMrush Domain Overview , bisa nemtokake pesaing perusahaan sing adhedhasar data intelijen situs web: Long-tail Keyword Research Semalt to improve your SEO

Kanthi ngeklik link saka saben pesaing, sampeyan bisa mriksa tembung kunci sing ditargetake liwat gambaran domain dhewe lan jumlah lalu lintas saben tembung kunci sing nyopir.

Semalt nemokake tembung kunci sing digunakake pesaing sampeyan kanggo nuntun lalu lintas, nanging carane ngerti target sing arep dituju? Iki nggawa kita menyang topik sabanjure, ngerti kunci utama.

2. Ngerteni kunci utama sampeyan dhisik

Apa sampeyan ngerti 10 tembung kunci paling penting sing bakal digunakake minangka madegake sukses peringkat google mangsa sampeyan?

Sadurunge nyinaoni tembung kunci long-buntute, penting kanggo duwe gagasan sing jelas babagan apa kunci utama sadurunge nggoleki kata kunci buntut sing dawa. Kenapa?

Tembung kunci buntut sing dawa yaiku versi deskriptif saka kunci utama. Ing tembung liyane, sampeyan kudu ngerti tembung kunci utama kanthi jelas sadurunge sampeyan bisa ngowahi tembung kunci buntut sing dawa. Semalat yaiku sawetara alat sing mbiyantu kanggo nemokake tembung kunci utama:

  • Google Keyword Planner
  • KeywordTool
  • Akurat
  • Google Trends (prédhiksi tembung kunci sing dikarepake bakal tuwuh ing industri tartamtu)

Penting kanggo nglacak fluktuasi peringkat tembung kunci utama, amarga bakal dadi indikator yen aktivitas buntut SEO biyasane digunakake utawa ora.

Sawise sampeyan nemokake 5 nganti 10 tembung kunci paling penting, langkah liyane dadi luwih gampang. Kata kunci utama semalt bakal mbantu kanggo ngenali kata kunci long-buntut sing cocog kanggo platform online.

3. Nemokake kata kunci long-buntut

Data saka pesaing lan tembung kunci utama bakal mbantu sampeyan nggawe tembung kunci buntut sing cocog sing sampeyan targetake. Ayo nganggep kunci utama sampeyan yaiku 'Trade Show Displays'.

Tembung iki bakal digunakake kanggo nemtokake jinis tembung kunci long-buntut sampeyan kudu milih lan target. Saben tembung kunci long-buntute sing langsung utawa ora langsung cocog karo kata kunci utama sampeyan kudu disertakan ing dhaptar.

Sampeyan bisa nggunakake alat sing padha ing ndhuwur kanggo nemokake tembung kunci buntut sing dawa.

Long-tail Keyword Research Semalt to improve your SEO

Tembung kunci long-tail sampeyan kudu relevan karo apa sing sampeyan targetake. Contone,

Utama Kata Kunci: Tampilkan Perdagangan Tampilan

Panjang Tail Kata Kunci: Perdagangan Tampilkan Menampilkan Toronto, Perdagangan Tampilkan Poster Tampilan, Kain Perdagangan Tampilkan pameran, iPad Display Stand Tampilkan Perdagangan

Ide iki kanggo nggoleki tembung kunci buntut sing sabanjure sing bisa nggoleki volume telusuran sing rendah nganti medium minangka tembung kunci iki bakal mbantu sampeyan peringkat kanthi gampang lan ngarahake lalu lintas meh langsung.

Tembung sithik buntut sampeyan kudu kalebu:

  • 3 utawa luwih tembung
  • Persaingan sing kurang utawa medium (relatif marang industri)
  • Kurang saka 100 searches saben wulan ing Google Keyword Planner (rata-rata)
  • Kurang saka 150 panelusuran organik ing SEMRush (rata-rata)
  • Wis diangkah dening siji utawa luwih sampeyan saingan

Nemtokake tembung kunci long-buntut ing isi kaca dhasar, terus ngoptimalake situs web sampeyan kanggo tembung kunci buntut sing luwih dawa, lan priksa manawa situs web sampeyan apik banget karo search engine ing desain, tata letak, lan kacepetan. Kabeh faktor kasebut bakal entuk peran kanggo entuk asil sing luwih cepet lan pungkasanipun bisa nambah rangkeng kaloro kata kunci sing panjang lan utama.

Nalika sampeyan miwiti katrangan tembung long-buntut, bagean utama saka lalu lintas organik bakal didhisikake saka tembung kunci kasebut dibandingake sebaran cilik lalu lintas kanthi tembung kunci utama ing tahap awal platform online.

Long-tail Keyword Research Semalt to improve your SEO

4. Nglacak kegiatan tembung kunci terus-terusan

Kesunyatan SEO iku ora kabeh tembung kunci sing sampeyan rencana kanggo pangkat bakal ngirim asil sing dikarepake, sebabe njlacak kegiatan lan owah-owahan ing tembung kunci dadi tugas sing penting banget.

Kata kunci Semalt ing syarat-syarat peringkat, konversi, untung, lan nilai seumur hidup sing terus-terusan bakal nuntun sampeyan ing tembung kunci kanggo ngoptimalake lan fokus lan tembung kunci sing bakal nggawa paling sukses ing platform online.

SEMRush Project Semalt Tool bakal mbantu ngidentifikasi posisi tembung kunci saben dina. Sampeyan uga bisa mriksa carane ranking kunci sampeyan cocog karo pesaing sampeyan.

Long-tail Keyword Research Semalt to improve your SEO

Tembung kunci sing anyar lan sing wis ana ing situs web kasebut kudu dadi prioritas utama minangka kegiatan iki bisa nambah peringkat sampeyan sacara dramatis.

March 1, 2018