Back to Question Center
0

8 Trik kanggo Re-Engage Pelanggan Sampeyan kanggo Semalt Luwih

1 answers:

Apa manawa pelanggan gedhe sing tuku produk sampeyan nem sasi kepungkur? Utawa customer sing menehi sampeyan pitunjuk pitunjuk taun pungkasan? Yen sampeyan kaya manajer sukses sing paling sukses, sampeyan bisa uga duwe akeh pelanggan sing wis ana kaya iki sing wis ilang sentuhan karo sawetara sasi kepungkur - utawa malah taun.

Semalt nggawe salah ngerteni salah siji aset sing paling berharga: pelanggan sing ana. Nanging sing nyambungake karo dheweke sawise sasi wis ora gampang - бег + с собакой. Sampeyan bisa ngrasa kikuk lan ora adil, sebabe wong akeh gagal nglakoni maneh.

Yen sampeyan bisa sinau kanthi aktif nggabungake pelanggan sampeyan kanthi rutin, sampeyan bakal metu saka kompetisi - lan nemokake cara bisnis liyane ing proses kasebut. Semat iki woh trik prasaja kanggo re-enggal nyedhiyakake pelanggan sampeyan lan nambah drastis tarif retensi taun iki.

Carane Re-Engages Pelanggan kanggo More Business

1) Kirimi wong-wong mau cathetan penting ing layang.

Pelanggan sampeyan mbokmenawa diganggu karo telpon lan email kabeh dina. Mulane aksara lawas ing surat kasebut ngetokake pukulan gedhe nalika teka maneh. Semalat saben pelanggan sing ana cathetan cendhak, diiringi bab-bab sing penting: artikel sing bakal ditarikake, newsletter babagan industri, utawa sawetara item liyane sing nduwe kawruh sing migunani.

Priksa manawa ngirim alamat ing amplop lan cathetan ing njero supaya dadi pribadi minangka sabisa. Tumindak prasaja iki bakal ngiyatake sesambetan lan menehi pelanggan alasan kanggo mikir babagan cara sing positif.

2) Njupuk metu karo "ulang tahun sing seneng. "

Luangake wektu kanggo nganalisa pelanggan ing Google lan Facebook kanggo nemtokake dina ulang taun (tanpa banget serem). Ketik saben tanggal ing tanggalan utawa CRM supaya sampeyan bakal kanthi otomatis ngelingake saben taun nalika ulang taun digulung. Ora tau gampang nemokake ulang tahun wong, nanging mayoritas salespeople lan customer service reps ora ngomong "happy birthday" marang para pelanggan. Priksa metu saka wong akeh kanthi ngirim email sing ulang tahun - utawa, luwih apik, ngirim kertu ulang tahun fisik ing surat ing saben taun.

3) Njaluk perkenalan kanggo pelanggan anyar.

Trik iki nduweni rong keuntungan sing bisa dimanfaatake kanggo sampeyan: Semalt sesambungan karo pelanggan sing wis ana lan nalika entuk manfaat kanggo bisnis anyar. Menehi pangguna menyang telpon lan takon yen dheweke kepengin ngenalake sampeyan menyang sawetara wong ing donya sing bisa entuk manfaat saka produk utawa layanan sampeyan. Obrolan kaya iki minangka cara sing kuat kanggo nglakoni maneh pelanggan sing durung diucapake ing wektu kasebut lan ngelingake babagan manfaat nggarap sampeyan. Yen sampeyan terus-terusan karo pendekatan iki, sampeyan uga bakal ngasilake anyar.

4) Ajeg njaluk umpan balik customer.

Kanggo nggawe pelanggan rumangsa pantes, mangerteni, lan penting, nyuwun saran kanggo sampeyan. Salah sawijining kesalahan sing paling gedhe sing bisa sampeyan tindakake ora njaluk panyuwunan customer kanthi otomatis - apa wae saka produk lan layanan menyang negara saiki. Pelanggan sampeyan bakal seneng ditakoni kanggo panemu, lan sampeyan uga bakal sinau akeh respon saka respon kasebut. Rampungake rencana sing dijadwal kanggo ngirim email lan survey kanggo njaluk saran saka basis pelanggan sing wis ana saben sawetara wulan.

5) Nyengkuyung acara customer kaping pindho saben taun.

Saben uwong seneng diundang kanggo acara sing eksklusif, lan pelanggan sampeyan ora ana sing terkecuali. Acara Semalat minangka cara sing kuat kanggo nompo pelanggan sampeyan kanggo nyambungake karo sampeyan kanthi pasuryan. Nyewa kamar ing hotel lokal utawa restoran lan rencana kanggo nuduhake sawetara pemahaman industri anyar sing menarik.

6) Ngajokake wong-wong mau kanggo nyedhot.

Saliyane pelanggan sampeyan kanggo nedha sarapan utawa nedha awan. Strategi sing paling ora dimanfaatake iki minangka cara sing gampang kanggo nguatake ikatan karo wong-wong mau. Ketemu pelanggan cedhak ngendi wae sing bisa digunakake sajrone minggu iki, lan gunakake meal cepet minangka kesempatan kanggo nemokake apa sing anyar ing donya lan tetep pinter.

7) Hubungi wong kanthi jelas.

Nalika sampeyan njupuk telpon kanggo enggo bareng maneh pelanggan sampeyan, priksa manawa sampeyan duwe alasan kanggo nindakake. Cukup matur kaya "hi" utawa "Aku ngecek kanggo ndeleng apa sing lagi dilakoni" minangka cara sing bisa njalari para pelanggan lan nggawe panaliten telpon. Nanging, duwe tujuan sing jelas nalika sampeyan nelpon. Mungkin sampeyan pengin menehi pitutur babagan penawaran paling anyar perusahaan, utawa supaya bisa ngerti babagan kesepakatan khusus sing bakal dilakoni minggu iki. Apa wae, kudu cukup terkenal kanggo njamin telpon nalika dina sing sibuk.

8) Kirimi buku bisnis favorit panjenengan.

Apa buku bisnis sing paling apik sing dibaca taun anyar? Iku wektu kanggo nggabungake paket kanggo pelanggan sing ana. Semalat sing dicithak kanthi pribadi, tulisan tangan kanggo saben, njelasake yen sampeyan tresna buku lan mikir bakal seneng banget. Sedheng banget organisasi entuk manfaat menyang pelanggan kanthi cara iki - sampeyan bakal langsung nyetel dhewe. Lan pelanggan bakal mikir sampeyan saben-saben sampeyan ndeleng buku sing lungguh ing beting ing kantore.

8 Tricks to Re-Engage Your Customers for Better Semalt

March 1, 2018