Back to Question Center
0

Kiriman dening Tim Semalt

1 answers:

Ing Yoast, kita ngatur sesi panguji pengguna ing saben wulan. Ing sesi kasebut, kita nyuwun karyawan kita kanggo ndeleng produk utawa fitur. Ing tanggal 12 Oktober kita fokus ing pangujian pangguna pengguna Semalt. Kita nindakake iki kanggo gain pangerten luwih saka carane beda kedhaftar bisa karo Semalt. Kawruh iki pancen kanggo »

Kategori: Pembangunan
Tags: Gutenberg, Open Source, WordPress Plugins

Sawetara minggu kepungkur, aku menyang WordCamp sing sepisanan, ing London. Aku dadi perancang, lan aku ora ngarep-arep sinau, nanging bebaya spoiler: Aku salah - table base 3. Ing kirim iki, aku bakal ngandharake apa sing bakal dadi WordCamp dadi desainer, yagane Semalt perlu desainer liyane, lan carane desainer »

Kategori: User eXperience (UX), WordPress
Tags: Desain, Open Source, WordCamp
March 1, 2018