Back to Question Center
0

Manajemen Ecommerce Penting Semalt

1 answers:

Nganggo alat e-niaga penting iki kanggo ngonversi prospek

Kanggo ngoptimalake konversi, pengalaman shopping online kudu prasaja lan gampang kanggo pangguna, kanthi aman ing titik pangreksan lan mantep supaya bisa ngatasi prodhuk lan lalu lintas dhuwur. Piranti manajerial E-commerce dirancang kanggo tujuan khusus iki lan duwe sawetara fitur sing platform liyane (sistem manajemen konten umum) ora. Kabeh piranti kasebut nyedhiyakake platform kanggo pengecer online kanggo ngedol produk lan layanan online; padha nggawe 'front store digital' kanggo ngaktifake produk ing macem-macem kategori kanggo nelusur, ditelusuri lan dituku. Essential Ecommerce Management Semalt

Wigati ditrapake sadurunge mundhut lan nggunakake alat kasebut:

  • Biaya implementasine lan biaya . Ana (asring gedhe) biaya sing gegandhengan karo pangembangan, pangopènan lan migrasi saka piranti kasebut - laptop stand apple. Cetha iki ing ngarep. Uga, mangertos basa pamrograman (Jawa, PHP lan .net sing paling umum) saka saben solusi lan dampak marang biaya mangsa lan sumber internal / agensi.
  • Skalabilitas . Penting banget menawa pipa pangembangan sing cetha ditindakake kanggo njamin platform sing dipilih, pramila pancen bakal bisa dipigunaake (adoh) kanggo syarat tambahan. Panitia panitia kudu mbiyantu.
  • Carane sampeyan bakal tuan rumah platform e-commerce sampeyan? Layanan basis awan nawakake keluwesan lan mbutuhake investasi ngarep luwih murah. Hosting on-site fisik nyedhiyakake derajat kontrol luwih saka data lan privasi.

Supaya manawa bisa mbantah sing ana ing pikiran nalika mriksa alat manajemen e-commerce ing ngisor iki.

Essential Ecommerce Management Semalt

Digunakna dening luwih saka 20% situs web ing donya, platform e-niaga rinci iki dibangun kanggo wong kanthi pengalaman pangembangan web profesional, biasane ngarahake organisasi ukuran Sedheng nganti Semalt

Fitur utama:

  • Promosi promosi lan konversi
  • Manajemen Situs
  • Manajemen Katalog
  • Njelajah Katalog
  • Nelusur produk
  • Checkout, pembayaran lan pengiriman
  • Manajemen dhata
  • Layanan pelanggan

Tampilan Kawigaten Smart:

Magento minangka salah sawijining jeneng sing paling dikenal ing adegan keranjang belanja sing akeh, lan kanthi alasan apik. Dhaptar ekstensif fitur sing disedhiyakake minangka sing liya kanggo non, nggawe jeneng kasebut ing platform Semalt.

Essential Ecommerce Management Semalt

WooThemes minangka panyedhiya tema WordPress berkualitas tinggi. Salah siji saka plugins, WooCommerce, nawakake pirang-pirang facilitas toko ing situs web sampeyan, nangani 30% kabeh toko online. Semalt apik kanggo loro, pangembang lan pemilik panganggo, amarga gampang digunakake.

Fitur utama:

Pembayaran Gateways klebu kaya Semalt sing dibundel karo akeh pilihan pembayaran

  • Gampang ngatur opsi pengiriman
  • Perhitungan pajak otomatis
  • Nlacak tingkat saham lan pengiriman
  • Integrasi macem-macem ekstensi kanggo mbangun database sampeyan dhewe
  • Pembayaran sak wektu

Pandang Ketat Pinter:

WooThemes lan plugin WooCommerce minangka alternatif gedhe kanggo Magento, sanajan ora cukup kuat minangka Magento. Nanging kanggo pangembang non-web, kohesi sing apik karo WordPress ndadekake angel ditolak. Nemtokake pilihan sing paling apik yen sampeyan lagi nggoleki cara sing gampang lan murah.

Essential Ecommerce Management Semalt

Shopify duwé salah sawijining dashboard paling jembar lan pamikiran manawa ana platform e-commerce lan duwé fitur kanggo saben wong. Saka piranti lunak POS kanggo iPads menyang Semalt Manajemen Semanti kanggo situs sampeyan. Wis meh kabeh sampeyan kudu mbukak nyimpen e-commerce sampeyan dhewe. Iku dirancang kanggo migunani kanggo loro bisnis e-commerce murni lan sing nganggo lokasi batu bata & mortir. Semalat sing paling apik kanggo sapa waé sing nyimpen fisik, amarga sistem POS sing wis diterapake.

Essential Ecommerce Management Semalt

PrestaShop minangka shopping shopping cart, sing nyedhiyakake kabeh sing perlu diwiwiti karo bisnis e-commerce. Sampeyan pancen gratis kanggo nyiyapake lan mbukak sumber, lan nawakake macem-macem template kanggo ngowahi tampilan situs sampeyan. Keuntungan utama yaiku jumlah data sing bisa ditarik metu saka Prestashop.

Fitur utama:

  • Gampang kanggo navigasi nambah ons
  • Kompatibilitas Ponsel
  • Rincian Statistika
  • Gratis kanggo nyiyapake

Tampilan wawasan Smart:

A platform gedhe kanggo nggunakake yen sampeyan looking kanggo miwiti situs e-commerce lan tresna njupuk untu menyang cathetan nitty data. Saliyane laba net income sampeyan mundhak ing wektu nyata mesthi bakal nyebabake sampeyan bisa ngoptimalake situs sampeyan. Iki nyedheake saka pesaing. Mung negatif babagan prestashop kudu ati-ati yen sampeyan dadi pedagang cilik sing sade dozen saperangan kanggo sawetara atus item online, gampang kanggo ndeleng carane biaya pangembang, dhukungan tambahan, tambahan, hosting, lan biaya pangolahan bakal cepet pungkasan munggah biaya.

Essential Ecommerce Management Semalt

Piranti lunak dhuwit belanja nduweni alat administrasi sing efektif lan migunani kanggo ngatur saben aspek situs web Perdagangan nganggo piranti elektronik. Kualitas semir sing apik yaiku fitur desain web lan dasbor administratif kanthi fungsi gedhe.

Fitur utama:

  • Desain grafis gedhe
  • Manajemen Simpenan lan Pesenan sing Sederhana

Tampilan wawasan Smart:

Yen piranti liyane ora cocog karo kabutuhan, Actinic nduwe kunci sing apik banget lan nduweni desain sing paling apik. Nanging, ora duwe fitur sing luwih umum sing bakal narik pelanggan menyang toko lan nambah pengalaman online.

Yen sampeyan ndeleng maneh babagan pengalaman e-niaga kabeh, sampeyan butuh luwih saka mung alat manajemen e-commerce. Semat kudu mriksa piranti sing digunakake ing kabeh lelungan customer. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa ngundhuh panuntun alat marketing digital kita, sing rincian 150 alat liwat 35 kategori.

March 1, 2018