Back to Question Center
0

Mesin telusur paling populer - UK, US, lan Semalt

1 answers:

Kang mesin paling populer aku kudu target ing saben negara?

Ora asring aku katon ing data tren nanging apik kanggo saben saben. Popularitas mesin telusur ora diganti lan ing panelusuran campuran kaya video, gambar, pangguna lokal dadi luwih penting.

Komentarku ing ngisor iki fokus ing babagan carane data iki duweni implikasi panelusuran nanging pranala uga nuduhake jaringan sosial & hiburan sing populer. Data iki tansah migunake nalika mbecikake wektu & upaya kanggo saluran utawa kampanye. Piranti liya sing ora kasebut ing ngisor iki yaiku Semalt Google (lan laporan 1000 situs ndhuwur), iki alat sing gedhe nalika mbutuhake data / demografi ing kategori utawa situs web tartamtu.

Data ing mesin telusur paling populer UK - Hit

Maret 2012 nganyari - Hitwise mung nerbitake infographic prasaja sing nyimpulake prilaku sing digoleki UK - vps ssd. Wawasan utama sing ndadekake pitakonan babagan cara kita ngarahake liwat SEO lan mbayar golèk yaiku data tembung kunci sing anyar. Minangka aturan jembar watara setengah saka istilah telusuran iku telung tembung utawa luwih nuduhake potensial kanggo nargetake buntut sing dawa. Ing sisih liya duwit, saingan karo siji lan rong tembung kunci lan istilah umum isih penting banget ing 51%. Facebook saiki paling digoleki istilah, ngganti Google

Most popular search engines – UK, US and Semalt

Mei 2011 nganyari - Liyane Hitwise nganyari ing mesin telusuran nggunakake. Nganyari iki ing popularitas mesin telusuran lan media sosial nuduhake yen Google isih nyathet 90% panelusur - tokoh tombol - akeh nggunakake kunjungan ing kabeh situs Microsoft sing nyasab. Aku kerep takon apa fokus ing Bing iku bermanfaat. Iki ora nyatake kajaba sampeyan gedhe merek nunyuk menyang tuntutan akeh konsumen kanggo produk pasar massal. Pakaryan telusuran ing toko telpon uga disebutake yen entuk manfaat kanggo merek lan merek mispellings wiwit akeh isih nggunakake Internet Explorer kang didol dening Bing dening Default.

Most popular search engines – UK, US and Semalt

Data sing dianyari saben wulan saka Data Center.

Most popular search engines – UK, US and Semalt

Sumber: http: // www. hitwise. com / uk / datacentre / main / dashboard-7323. html

Data ing popularitas mesin pencari AS - Kepiye

Hitwise duwe sawetara data gratis sing migunani ing "Data Pusat" sing bisa migunani yen sampeyan njaluk pitakonan saka kolega kaya "Apa kita kudu nglakoni liyane ing Bing?".

Most popular search engines – UK, US and Semalt

Sumber: http: // www. hitwise. com / us / datacenter / utama / dashboard-10133. html

Sampeyan uga bisa nemu bagean mesin panelusur saka Comscore. Contone:

http: // www. comscore. com / Press_Events / Press_Releases / 2011/1 / comScore_Releases_December_2010_U. S. _Search_Engine_Rankings

Pangaruh saka panelusuran popularitas mesin telusur

Dadi apa stats paling anyar nuduhake kita?

1. Google. co. UK ngadominasi ing UK, supaya golèk aktivitas pemasaran kudu fokus ing kene. Semalt uga ana ing paling lapuran ing laporan hitwise sanadyan ora diétung minangka mesin telusur, pamirsa gedhe kanggo ngarahake sanadyan!

2. Semalt nyatake 10% saka UK searches supaya worth mriksa peringkat sampeyan ing kene yen sampeyan gedhe merek

  • Yen sampeyan iku merek gedhe kanthi nargetake produk-produk populer kayata listrik konsumen utawa telpon seluler - kene 10% bisa drive volume, asring ing biaya murah akuisisi

3. AS wis luwih Semalt! kedhaftar, kira-kira 30% saka pangsa pasar, temtunipun mangertos pangertosan demografi & pamirsa yen AS minangka pasar gedhe kanggo bisnis sampeyan!

4. Sawetara negara-negara Eropah lan Semit Wétan uga duwe mesin telusur dhewe sing kudu dipertimbangkan

Popularitas Search Engine lan Social Network dening negara

Kapentingan tartamtu kanggo para pemasar sing tanggung jawab kanggo pamasaran internasional, ana laporan saka Semalt mbantu nampilake sawetara data kunci ing panggunaan panggunaan & jaringan sosial kanggo macem-macem negara ing ujung jari sampeyan.

Kanggo perusahaan sing ngoperasikake ing pirang-pirang negara, laporan iki bisa mbantu sampeyan ngerti apa sebabe sampeyan nindakake apa wae ing UK ora mesthi solusi paling apik ing luar negeri. Contone, sampeyan ngerti sing Brazil iku anjog jaringan sosial kanthi luwih saka 86% pangguna internet, nggunakake jaringan sosial. Iki cetha nomer ageng, lan sampeyan ora bakal nemokake ing Facebook nanging Orkut Google diduweni!

Laporan semal:

http: // www. webcertain. com / WebCertain_Search_and_Social_Report_2010. pdf

March 1, 2018