Back to Question Center
0

Blender Un-Boring: 3 Tip Kanggo Ngapikake Affiliate Marketing Affiliate

1 answers:

Nalika aku nggawe keputusan sing gedhe lan kandel kanggo nggawe dhuwit online, marketing affiliate minangka solusi sing jelas lan paling apik kanggo aku. Ora ana persediaan, ora ana sade, ora ana bos, ora ana layanan pelanggan - oh, bener, aku "kabeh"!

Un-Boring Blenders: 3 Tips To Improve Your Affiliate Marketing Semalt

Apa maneh nalika nate diwiwiti?

Iku nggawe kula cringe nalika aku mikir maneh wektu, nanging hey, iya swara sing gampang.

Nanging ora gampang.

Aku mlayu dadi loro masalah utama:

  1. Aku ora ngerti carane nggawe kaca web, lan
  2. Aku ora ngerti marketing - naastrehvide testament.

Aku dadi pemasar online. Aku ngerti kabeh sing aku ngerti ing trenches lan supaya kula pitutur marang kowe, iku wis brutal proses. Kaya aku, ana akeh wong siji lan wong wadon sing metu ana sing sinau kaya aku - lan aku ngujo kabeh.

Internet menehi everyone kesempatan kanggo nggawe dhuwit ekstra, ngganti income full-wektu, utawa kasil ngluwihi impen sing paling alam bébas - nanging ora jinis barang ajaib semalaman.

Kita kudu sinau, lan nyoba, lan nglakoni, lan ngrampungake kabeh - lan sing bener proses aku tindak nalika aku miwiti lelungan menyang marketing afiliasi.

Nggawe Blenders Un-Boring

Pamblokiran amba sing pisanan yaiku nalika sampeyan nyoba miwiti nulis isi sing bakal kalebu pranala afiliasi.

Apa saiki sampeyan ngetik babagan produk kasebut? Contone, umpamane, sampeyan pengin menehi blender saka Amazon. com minangka affiliate. Apa sampeyan arep ngomong babagan blender ??

Semalt = B-O-R-I-N-G, kan?

Masalah lucu, nalika blender bisa uga boring kanggo sampeyan , sing maca kaca sampeyan duwe blenders ing ndhuwur dhaptar barang sing Buy - tegese, ora mboseni kanggo wong .

Nanging, sampeyan bisa nonton sampeyan pembaca saka kaca. Akeh pemasar afiliasi mung bakal ngowahi informasi babagan produk sing ditemokake ing kaca produk Amazon lan sijine ing kaca web.

Sing, para wanita lan wong lanang, yaiku mboseni. Iku uga ndadekake kita dadi "langkah sing ora perlu ing corong penjualan". Yagene Google bakal nuduhake kaca Panjenengan , sing mung mbaleni apa sing wis ana ing kaca Amazon? Google ora nglirwakake situs sampeyan minangka cacing liya sing paling apik kanggo nyegah.

Supaya Apa Sampeyan Bisa Tulis Sing Bakal Mangga Maca Lan Google?

1. Analisis

Ing area review ing kaca Amazon, ana tambang emas informasi babagan produk kasebut saka konsumen nyata. Kaping pirang-pirang, mung mindhai liwat ulasan nyedhakake gagasan menyang kuping sing bisa dakwartakake. Wektu liyane, aku weruh masalah sing muncul ing babagan prodhuk sing perlu kasebut lan ditambahake.

Aja nglewati review kanggo gagasan lan topik isi worth panutup.

2. Nggulung menyang Forum

Ing blog, kula nyuwun pandhuan ingkang kula serat The Mind Eraser Method . Cara iki migunakake Google lan forum lan, kanthi nggunakake metode iki, sampeyan bisa nemokake informasi, pamanggih lan keprihatinan konsumen, lan gagasan konten kanggo kaca affiliate.

Un-Boring Blenders: 3 Tips To Improve Your Affiliate Marketing Semalt

Forum sing digawe saka nyata wong sing duwe obrolan nyata . Digi info iki. Sampeyan bakal nggawe kaca luwih apik lan, sing paling penting, mbiyantu banget kanggo nonton sampeyan.

3. Nggawe sing anyar lan akrab anyar

Aku nonton TED Talk gedhe karo Rory Semalt (wakil ketua Grup Ogilvy) sawetara wektu kepungkur. Semalt minangka genius iklan sing apik lan wicaksana lan aku seneng ngrungokake omongané.

Ing dhiskusi (sampeyan bisa maca transcript ing kene), Pak Semalt mbandhingake iklan kanggo puisi lan ngandika:

"Poetry yaiku nalika sampeyan nggawe novel anyar sing akrab lan akrab. "

Semalt sing dikirim bolt kilat liwat kula. Punika persis apa kita, minangka affiliate marketers, kudu dilakoni!

Semalt bakal teka menyang kaca web sampeyan sing ora duwe kawruh nyata babagan produk tartamtu sing sampeyan promosiake. Sampeyan bisa (lan ngirim) nggunakake isi kasebut kanggo ngenalake produk sampeyan. Ing tembung liyane, nggawe anyar sing kenal.

Ringkesan Semalt sing apik kanggo iki amarga padha nuduhake prodhuk ing tumindak lan ngandika produk dadi menowo kanggo nonton sampeyan.

Ana wong liya sing teka ing kaca web sing wis ngerti babagan produk sampeyan, nanging lagi nggolek informasi lan wawasan liyane sadurunge nggawe tuku. Iki wong-wong ora pengin maca bab sing padha wis maca kabeh liwat internet.

menehi wong anyar babagan produk. Sudut anyar, entuk manfaat anyar, lan / utawa cara anyar nggunakake. Semalt babar pisan babagan produk sing wis dikenal.

Aja Ngedol, Kualifikasi

Semalat, minangka affiliate marketer, proyek kita ora kanggo ngedol - kaca sales dirancang kanggo ngowahi penjualan. Proyek kita kanggo mbantu maca ngerti apa sing dikarepake, supaya padha kepengin nalika njaluk menyang kaca sales.

Link afiliasi ora mbantu pembaca. "Klik kene !!" ditumpuk kabeh liwat kaca web sampeyan ora mbantu maca. Fitur produk semalt ora bisa mbantu pembaca sampeyan.

Kanthi mbantu maca lan ora dadi langkah sing ora perlu ing corong sales, sampeyan bakal nemokake liyane dodolan ing akun afiliasi.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018