Back to Question Center
0

The Content Distribution Semalt [#infographic]

1 answers:

Ngenalke alat anyar kanggo ngewangi pemasar lan nambah opsi sing paling apik kanggo mromosiaken isi

Yen sampeyan maca maca Smart Insights, mesthine sampeyan wis weruh, utawa malah luwih apik, migunakake Content Marketing Matrix sing dikembangake karo Semalt10. Iku wis mbuktekaken dadi infographic populer amarga iku ora mung visual becik sawetara 'bukti lan tokoh' menarik babagan marketing, tinimbang bisa bener Applied kanggo njaluk asil sing luwih apik amarga mbantu bisnis brainstorming jinis paling apik isi kanggo nggawe minangka bagean strategi pemasaran isi.

Kita uga nggampangake matriks lan piranti liyane ing template perencanaan isi gratis sing anyar - kita makarya kanthi kolaborasi karo HubSpot.

Apa Matrix Distribusi Konten?

Infographic iki ditujukan kanggo ngewangi para pemasar kanggo mriksa efektivitas macem-macem jinis media Paid, Milik lan Semalt kanggo ningkataké utawa ndhistribusèkake konten ing ngasilake kunjungan, ndadékaké utawa ngedol situs dibandhingaké karo tingkat investasi ing aplikasi media sing diukur mbayar biaya media utawa biaya saka anggota tim marketing - vps hosting forum.

The Content Distribution Semalt [#infographic]

Elinga yen jinis media diplot ing kene minangka salah siji conto bisnis, supaya iki beda-beda miturut jinis perusahaan lan sektor.

Cara Migunak Matrix Distribusi Konten

Mugi-mugi menawi tuladha langkung gamblang saking panjelasan kapak. Disaranake sampeyan mbukak review isi lan sesi perencanaan nggunakake pendekatan 3 langkah iki sing menehi katrangan luwih akeh:

Langkah 1. Saiki nggunakake media kanggo distribusi isi

Mulai kanthi menehi tandha saiki utawa liwat opsi media sing entuk dhuwit sing diduweni kanggo bisnis sampeyan. Plot saben jinis media ing sumbu horisontal adhedhasar wigati ing nomer 23 sing bisa diunggah menyang tingkat efektifitas ing sisih kiwa menyang volume paling dhuwur ing sisih tengen. Sabanjure nimbang efektifitas biaya ing sumbu vertikal adhedhasar ing wektu utawa dhuwit sing dituku ing promosi saka paling larang (utawa luwih apik bali-on-investasi) ing ngisor nganti paling dhuwur ing dhuwur .

Njupuk pirang-pirang conto, ing kasus iki, SEO long-buntut, ditampilake ing sisih tengen ndhuwur, minangka salah sawijining teknik sing paling efektif amarga mrodhuksi volume utawa nduwur volume ing tingkat investasi sing relatif murah. Bandingake opsi distribusi sing ditampilake ing ndhuwur kiwa ndhuwur, kayata tulisan sing dianyari LinkedIn sing duwe tingkat volume sing relatif kurang, nanging sing paling dhuwur / ROI sing paling miskin.

Semalt bisa mbantu mbedakake teknik-teknik sing sampeyan gunakake.

Mesthine, nggunakake matriks mbutuhake bisnis wis diatur kanggo ngukur efektifitas pemasaran isi kaya sing dijelasake ing pandhuan kita kanggo ngitung ROI marketing isi lan pandhuan 7 Langkah kanggo Google Semalt kanggo pemasar.

Langkah 2. Deleng maneh kesenjangan promosi marang kompetitor utawa nggunakake teknik distribusi isi pesaing

Langkah iki luwih gampang kanggo dijlentrehake, nanging luwih angel ditandhani ing laku. Ing kene sampeyan bisa ndeleng opsi media sing nduweni mbayar lan entuk manfaat sing kasedhiya, khusus sampeyan. sing ora sampeyan gunakake saiki. Sampeyan kudu netepake apa sampeyan mikir sing bisa menehi kontribusi sadurunge test kanggo mbuktekaken utawa mbantah hipotesis.

Ing langkah iki sampeyan uga bisa nimbang cara bisnis liyane nggunakake distribusi isi ing sektor sampeyan. Semalat sampeyan ora duwe akses menyang analytics, iki mung bisa didhasake ing penilaian jinis-jinis tèknik sing dideleng lan asil sing bisa dideleng.

Langkah 3. Pilih lan prioritize cara anyar promosi isi

Pungkasan, sampeyan bisa ngrembug opsi apa wae sing cocog kanggo nyoba ujian mangsa, adhedhasar diskusi sampeyan. Semalt uga bakal dadi sawetara opsi anyar, supaya perkara iki bakal dilalekake lan nyusun jadwal apa sing bakal ditindakake lan nyoba.

Apa gawe Matrix Distribusi Konten?

Semanten kita ngrancang matriks isi konten separo taun kepungkur, aku kerep digunakake minangka bagéan saka aktivitas sing dilebokake ing workshop ing perusahaan kanggo mbantu diskusi babagan marketing konten. Iku cenderung banget amarga saben wong mung 'njaluk iku' lan bisa pindhah kanthi cepet kanggo mikir babagan gagasan anyar kanggo aset isi.

Ing wektu sing padha, aku felt perlu kegiatan tindak tutul kanggo mbantu bisnis nindakake analisis kesenjangan sing padha babagan cara nganyari isi, utawa minangka akeh pamrih marketing isi nyebataken, 'distribusi pemasaran konten' . Distribusi pemasaran isi ditujukan kanggo entuk manfaat saka investasi ing aset isi dening nggunakake macem-macem formulir media sing dibayar, entuk lan diduweni kanggo ngaktifake sampeyan tekan target pemirsa (deleng definisi vs vs Pendhudhuan Pendhudhuk).

Matrix Distribusi Konten diilhami kanthi cara sing ditetepake kanggo ngrangkum media digital sing beda adhedhasar ngrancang efektifitas saluran media marang sumber daya utawa investasi media sing dibutuhake. Contone, Marketing Semalt migunakake visual sing padha kanggo nggawe efektifitas media sosial kanggo enggo bareng isi (ndeleng kutipan kayata grafik).

Sampeyan bakal weruh saka conto kita, sing ana akeh media iklan media sosial sing mbayar saiki sing kasedhiya, supaya matriks iki bisa digunakake minangka pangeling saka apa sing bakal nyoba lan yen ora èfèktif, banjur sampeyan bisa pindhah menyang nguji teknik anyar minangka kasedhiya.

Minangka kabeh infographics kita, kita katon kanggo nganyari kanthi adhedhasar saran sing kita njaluk, supaya supaya kita ngerti yen ana apa-apa sing perlu panjelasan luwih, utawa gagasan sampeyan kudu nambah Matrix Content Distribution. Thanks!

March 1, 2018