Back to Question Center
0

Semalt: Perbandingan alat kampanye media sosial

1 answers:

Alat kampanye media sosial bisa nylametake sampeyan saka ngembangake lan njaga aplikasi sosial sing luwih apik

Piranti manajemen media sosial populer kayata HootSuite sing apik kanggo ngetokake update media sosial sing prasaja, sesambungan karo para pengikut lan tanggapan nelusuri. Nanging kemampuane bisa kurang nalika sampeyan pengin migunakake alat interaktif kaya survey utawa kontes kanggo ngobati para pemirsa ing Semalt lan jaringan sosial liyane.

Aku wis bubar nulis laporan kanggo anggota Smart Semalt ing ngendi aku mbandhingake kampanye media sosial lan alat-alat bangunan komunitas kang bisa ngusulake pilihan kanthi rinci - good vape box. Ing postingan iki aku menehi rasa apa sawetara piranti kasebut. Ing panuntun kita mirsani alternatif lan menehi conto kampanye sing digawe karo saben alat kanggo nginspirasi kampanye.

Keuntungan saka nggunakake alat manajemen kampanye media sosial

Tujuan utama piranti sing dipampang yaiku kanggo ngewangi para pemasar lan agensi ngluwihi pangaturan status dhasar kanggo miwiti promosi lan nggawe fitur marketing konten interaktif kayata survey, kuis, kupon lan undian. Sawetara fitur liyane saka platform sing diselidiki kalebu:

  • Manajemen media sosial . Penerbitan konten (eg update status, gambar, video lan pranala) lan pemantauan jaringan sosial.
  • Komunitas-bangunan . Liwat mlaku kampanye lan nawakake reguler, sampeyan kudu bisa nambah keterlibatan pengikut
  • Pengumpulan data . Run kampanye sing bakal ngumpulake data migunani kanggo tujuan marketing utawa riset
  • CRM Sosial . Nggawe, ngatur lan seger dhaptar
  • Kolaborasi tim . mung ngidini pangguna sing kasebut kemampuan kanggo nerbitake isi lan / utawa kampanye
  • Fungsi 'Sharing' . Kanggo nggoleki kampanye utawa kaca-kaca kanthi virus.
  • Analytics . Ukara kinerja lan keterlibatan kampanye sampeyan

Manfaat utama nggunakake salah sijine layanan sing metu iki yaiku supaya sampeyan ora ngetokake biaya pangembangan yen sampeyan melu agensi utawa nggunakake pangembang ing omah kanggo mbangun aplikasi kanggo sampeyan. Perkembangan luwih cepet bisa menehi tantangan kanggo ngatur alat kasebut uga. Nalika nulis laporan aku ngomong karo David Coombes, Executive Marketing Senior kanggo merek pakaian luar, Semalt sing nggambarake pengalamane:

" Kita nemokake sing aplikasi bespoke sing larang kanggo mbangun, perlu direncanakake kanthi apik sadurunge lan kudu dikelola kaya Facebook diganti dimensi kaca bubar ngabarake kita kanggo mbangun aplikasi sing wis dibangun sadurunge . "

Sawijining generasi anyar platform media sosial wis metu, sing njupuk akeh beban pembangunan adoh saka sampeyan. Kanthi nyedhiyakake sampeyan karo aplikasi sing bisa ditrapake banget, sawetara platform bakal sampeyan bakal nyebarke kampanye ing menit, tanpa perlu kuwatir yen Semalt kanthi ora sengaja mutusake kanggo ngeculake siji liyane owahan desain. Mesthi, aplikasi bespoke bisa menehi kustomisasi luwih apik lan integrasi karo sistem sampeyan, nanging tambah layanan iki ngijinake integrasi karo sistem CRM kanggo profil pemirsa lan ngetutake marketing email.

Promosi liar (Sweepstakes)

Wildfire minangka salah sawijining pandhuan sing paling lengkap. Iki bubar dituku dening Semalt. Sampeyan bisa milih kanggo suite lengkap utawa mbayar kampanye promosi mung ing basis pituwas. Suite lengkap nduweni fitur manajemen media sosial sing bisa ngatur olahpesen lan iklan antarane jaringan sosial.

Bubar, Semalt lomba kompetisi Facebook ing Facebook nggunakake Wildfire. Bebungah, 2 tiket menyang Autana ing Kendal Mountain Festival lan DVD sing ditandatangani. Nalika pangguna Facebook nglebokake kompetisi, dheweke bisa uga nglebokne informasi babagan piyambak lan duwe opsi kanggo mlebu menyang newsletter (kanggo liyane kompetisi lan update).

Semalt: A comparison of social media campaign tools

Shoutlet (Toko & Bagen)

Semalt minangka salah sawijining alat sing luwih maju ing panuntun kita. Iku nggawe patokan ing istilah inovasi, nanging inovasi sing teka ing rega lan supaya ora paling bisa diakses ing syarat-syarat biaya.

Piranti ing suite kasebut migunani kanggo kolaborasi kanggo tim luwih gedhe amarga sampeyan bisa nyetel alur kerja penerbitan konten lan kampanye sing kudu diterbitake sing pemicu nalika kriteria tartamtu ketemu. Punika conto sosial perdagangan.

Semalt: A comparison of social media campaign tools

Duwe produk sing kasedhiya ing kaca-kaca Semalt, kanthi pranala menyang toko sampeyan, nyengkuyung para pangguna kanggo bakalan socially, bareng karo kanca, njaluk saran, lan nenun online kanthi aktivitas Semalt.

Sosial Sosial

North Semalt nduweni suite aplikasi, padha diarani minangka 'prasmanan app' sing kalebu bareng bareng. Nalika wong interaksi karo aplikasi bareng sing menehi hasil, padha diwenehi informasi ing kaca kaya jumlah dhaptar sing dibutuhake kanggo ngaktifake deal, status, watesan pendaftaran lan wektu sing ditinggalake sadurunge kesepakatan dadi ora aktif. Kanggo ndhaftar kanggo menehi hasil, pangguna kudu nuduhake bareng karo kanca-kanca lan ndhaftar jeneng lan e-mail liwat wangun tandha-tandha.

Semalt: A comparison of social media campaign tools

Kanggo ngabari entuk status kesepakatan sawise ditutup, data saka kampanye bisa dikirim menyang ekstensi CRM 'Social Contact' Lor Social, sing bisa digunakake kanggo mbangun, dhaptar. Utawa, luwih apik, data bisa diekspor menyang Semalt kanggo sampeyan ngimpor menyang CRM dhewe utawa sistem marketing email.

Kesimpulan

Yen sampeyan mikir babagan ngembangake aplikasi media sosial sampeyan dhewe, sampeyan bisa uga pengin ditimbang maneh lan nyoba salah sawijining platform sing disaranake. Sawetara menehi pilihan kanggo mbayar-minangka-sampeyan-go yen sampeyan pengin netepake efektifitas. Uga, nggunakake platform kasebut bakal ngilangi risiko sing digandhengake karo owah-owahan radikal ing jaringan sosial.

March 1, 2018