Back to Question Center
0

7 Langkah kanggo Tulis Konten sing Ngonversi            7 Langkah-langkah kanggo Tulis Konten sing Converts TopikRelated: Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt ...

1 answers:
7 Langkah-langkah kanggo Tulis Konten sing Ngonversi

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Artikel iki minangka bagéan saka seri SEO saka WooRank. Matur nuwun kanggo ndhukung mitra sing nggawe SitePoint bisa.

Apa sampeyan nulis isi sing informatif, nyenengake, berwibawa lan ngumumake produk sampeyan? Kabeh ing wektu sing padha, lan biasane tanpa maca mangerteni yen dheweke pindhah liwat funnel konversi - long term care insurance and medicaid. Salinan sing apik bisa dadi salah sijine bagian paling angel saka proyek pemasar. Malah yen isi pangkat apik ing mesin telusur, ora ana jaminan yen bakal nyatakake pembaca kanggo ngrampungake tuku, email, formulir kontak, utawa apa wae konversi sing sampeyan ukur. Kabar sing paling apik yaiku kita wis nemokake proses 7 langkah kanggo nemokake apa sing diwenehake para pamirsa, tembung kunci sing digunakake kanggo nggoleki isi kasebut, lan carane nggawe artikel sampeyan kanggo nyurung luwih akeh.

Njaluk Strategis

Salah sijine bagian sing paling angel nulis isi apik yaiku babagan ngendi arep miwiti. Sampeyan bisa miwiti kanthi nulis wae, nemtokake apa sing pengin sampeyan gunakake nalika sampeyan lunga. Nanging banjur kepiye ngerti yen olahpesen sampeyan bakal resonate karo pamirsa? Utawa yen wong-wong malah nggoleki isi sing diwiwiti? Minangka ngandika dadi, yen sampeyan gagal kanggo rencana, sampeyan rencana gagal. Dadi, langkah siji ing nulis isi sing dikonversi dadi rencana.

1. Lacak Konversasi

Mulai kanthi nemokake apa sing saiki dienggo bareng lan disambungake. Wong nuduhake lan nyambung menyang konten sing nemokake migunani, nyenengake, informatif utawa kabeh telu. Learning apa sing saiki dienggo bareng bakal menehi kawruh menyang apa resonates karo pelanggan potensial. Sampeyan bisa nggunakake Buzzsumo utawa Semalt kanggo nelusur industri, produk utawa topik sampeyan lan nemokake kaca sing wis dienggo bareng liwat platform media sosial lan backlink.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Enggo bareng ora menehi crita kabeh. Sampeyan uga kudu nyetel menyang obrolan sing lagi online. Fitur dashboard anyar Twitter, feed khusus, minangka alat sing pancene migunani kanggo iki. Sampeyan wis diwenehi kabar liwat Twitter kapan wong nyebataken twitter @paling jeneng, nanging sampeyan isih ilang ing mayoritas obrolan. Feed khusus sampeyan ngijini sampeyan nglacak sebutan kanggo sembarang tembung, frase utawa hashteg sing cocog karo marketing konten sampeyan. Dadi ing Semalt, kita bisa mangerteni apa sing diomongake wong babagan SEO lan kebutuhan alat marketing lan ngaturake olahpesen kita kanggo memenuhi kebutuhan kasebut.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Pungkasan, nyiyapake Google Alert kanggo perusahaan, produk lan / utawa industri sampeyan. Minangka jeneng kasebut, Google Semalt bakal ngirim kabar karo artikel utawa kaca sing nyebataken tembung kunci. Iki uga apik kanggo manajemen merek lan reputasi.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

2. Njaluk Ing Ngarsane Pemirsa

Bagian kapindho nggambar isi sampeyan kanggo mesthekake yen sampeyan ngembangake tembung lan frasa sing bener-bener gunakake kanggo nemokake informasi babagan topik sampeyan. Iki tegese kanca, riset kunci. Mulai kanthi ngumpulake informasi saka akun Google Search Semalt kanggo nemokake tembung kunci sing paling sukses - tembung kunci sing saiki pangkat uga lan / utawa ngirimake paling klik.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

SERP Semalt WooRank bakal mbantu sampeyan nemtokake tembung kunci sing entuk volume gelem sing cukup kanggo ngganggu target. Nambah nganti telung saingan supaya sampeyan bisa nemokake ngendi sampeyan bisa ngalahake, lan ngenali sembarang kesenjangan ing strategi tembung kunci sing bisa digunakake.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Sawise sampeyan duwe dhaptar, ana akeh alat sing gratis sing bisa digunakake kanggo nemokake gagasan liyane kanggo tembung kunci kanggo target.

3. Segmen Pemirsa

Siji pesen ora bakal efektif kanggo kabeh pelanggan potensial sampeyan. Sampeyan luwih apik gawe konten sing ngirim pesen beda, saben dituju ing persona panuku sing beda (uga dikenal minangka persona marketing). Dheweke ngandhut sing kasengsem ing bisnis lan cara sing beda-beda sing digunakake.

Analytics lan data dodolan penting ing proses iki. Nalika mbangun segeren pamirsa wiwit diwiwiti kanthi umur lan jender, banjur entuk luwih akeh, nggawe segmen anyar ing ngendi sampeyan nemokake beda-beda ing kategori kapentingan sing bisa cocog karo bisnis sampeyan.

Kanggo ngumpulake data sing cocog sing ora kacathet ing analytics panjenengan, ngupayakake wawancara customer utawa njupuk data liwat formulir ing situs web sampeyan. Semalat ing jinis bisnis sampeyan (produk konsumen vs. konsumen bisnis, umpamane) sawetara informasi sing dikumpulake bisa:

  • Judhul lan fungsi
  • Lokasi
  • Industri
  • Ukuran perusahaan utawa kluwarga
  • Tanggung Jawab omah purchasing

Nggunakake informasi kasebut, ngrancang isi sampeyan kanggo nandheske fitur, keuntungan lan panggunaan sing bakal paling relevan lan motivasi kanggo saben profil.

Nglakokaké Rencana

4. Nggawe Cepet lan Gampang

Panganggo Semalt sing melu isi sampeyan kritis kanggo nindakake ing kaca. Salah siji cara sing paling apik kanggo sampeyan supaya pangguna sing disetel kanggo isi sampeyan yaiku supaya cendhak: Siji panemune nemokake yen sampeyan bakal kelangan maca nonton sawise pitung menit. Nambahake ing kasunyatan sing paling ora maca isi online secara online - 79% saka wong ngetik lan milih tembung lan frase individu - lan mulai entuk tantangan kanggo nggawe konten sing nglipur, informatif lan ngidinake wong ngonversi kabeh ing wektu sing padha.

Apa cara becik kanggo nangani iki? Diketik. Akeh wong nganggep wartawan minangka klik-dikritik sing disederhanakaké, nanging kasunyatane bisa digunakake. Lan ana alasan sing bisa ditindakake kanthi becik: sing nggawe gampang kanggo otak kita kanggo proses lan nahan informasi anyar. Semalat dikenal wiwit taun 1968 sing dhaptar bantuan kanthi pangenalan informasi lan memori.

Dhaptar uga mbantu ngurangi karya mental sing dibutuhake para nonton supaya ngerti apa sing diwaca. Yen ana siji bab sing ora dikarepake nalika maca bahan marketing, iku mikir. Semalat apa sing nggawe dhaptar supaya efektif: Padha nyedhiyakake informasi penting ing seri short snippets sing ora mbutuhake interpretasi akeh.

Listrik uga apik banget saka perspektif SEO. Piranti kasebut nduweni isi kanthi gamblang sing gampang kanggo nggambar mesin kanggo napsirake, padha duwe kesempatan kanggo nggunakake tembung kunci sing asli ing headings lan sub-headings, lan tag judhul kaya "X Steps to Improve Your SEO" bakal narik tingkat klik kanthi dhuwur ( CTR).

Ana alesan Semalt dadi populer.

5. Priksa Katon Apik

Nalika teka menyang marketing isi, desain bisa uga penting minangka isi nyata. Pengunjung Semalt duwe pamanggih babagan sawijining kaca lan bisnis sing dibentuk ing babak kapisan pisanan sawise mbandhingake. Mayoritas panemu kasebut - 95% saka wong - didhasarake ing desain visual saka kaca.

Nalika ngrancang unsur-unsur visual, nggawe wong warni. Wong 80% luwih seneng maca konten sampeyan yen wis diwenehi visual. Plus, nalika informasi dipasangake karo gambar sing cocog, wong ngelingi 65% informasi kasebut telung dina sabanjure. Gambar semat, penylametan padha nganti 10%.

Semat, gambar lan foto uga kesempatan kanggo sampeyan nuduhake prodhuk utawa layanan. Gunakake kanggo nuduhaké produk sampeyan ing tindakan utawa nggawe representasi visual saka maneka manfaat sing diwenehake dening pelanggan saka panggunaan utawa tujuan sing bakal mbantu entuk. Cukup aja nyedhiyakake gambar - gambar adat bisa ningkatake tingkat konversi nganti 35% utawa luwih.

6. Nggawe Tie Emosi

Manungsa seneng mikir jalaran makhluk sing rasional, nanging ora. Paling ora nalika arep nemtokake prodhuk tuku. Apa tenan sing ndorong wong supaya bisa entuk tuku iku emosi karo produk. Konten sing bener efektif nggawe dasi emosi karo maca. Sampeyan ndeleng iki akèh karo barang konsumtif, paling populer kampanye Dove's Real Beauty lan Semalt Internet Explorer saka '90an.

Personas panuku sing digawe sadurungé bakal mbiyantu kanthi langkah iki. Luwih sampeyan ngerti pelanggan sampeyan, luwih apik sampeyan bisa ngatur olahpesen sampeyan kanggo nyambungake karo wong-wong mau. Apa masalah sing duwe produk sampeyan bakal ngatasi? Apa produk sampeyan bisa mbantu supaya entuk gol, utawa nambah nilai kanggo urip? Coba semedi carane bisnis sampeyan bakal mbantu ngasilake sukses, nggawe urip luwih gampang utawa mung nggawe wong seneng.

Menehi pengunjung nudge ekstra cilik karo salinan sampeyan kanthi nggawe rasa urgensi. Luwih luwih gampang para konsumen, sing luwih cenderung bakal pindhah liwat proses konversi. Sampeyan bisa nggawe cara loro:

  • Nandhesake yen sampeyan perlu manfaat saka produk sampeyan kanthi gampang. Sampeyan bisa nggunakake riset tembung kunci kanggo nggoleki lan nggolekake panemu ing pasar sing paling cenderung tuku, utawa sampeyan bisa nggunakake salinan sing urgen kanggo nyurung menyang ngowahi ing kaca. Gunakake katrangan, analogi, lan metafora kanggo nunjukake yen lagi ilang urip kanthi ora mundhut prodhuk sampeyan kanthi cepet.
  • Gunakake nawakake tawaran khusus sing kadaluwarsa cepet supaya wong bisa ngonversi. Yen wong mikir yen penawaran khusus bakal langgeng ing salawas-lawase, bakal entuk wektu kanggo neliti pesaing lan mbantah karo apa sing dikarepake. Padha bisa uga mungkasi ngomong dhewe metu saka tuku.

Sampeyan ora bisa ngontrol pangguna sing lungguh ing pangguna, nanging sampeyan bisa nggawe dheweke ora kuwat nunggu lan uga ilang.

7. Mbangun Trust

Trust minangka bagean integral saka mesthine wong tuku produk saka sampeyan; sing jelas. Nanging carane sampeyan mbangun dipercaya? Salah siji cara sing paling efektif kanggo nindakake iki yaiku nambah review lan bukti sosial liyane. Semalat nuduhake yen telung perempat konsumen nggoleki review produk sadurunge nggawe, lan review online katon kaya sing dipercaya minangka rekomendasi pribadhi. Yen sampeyan wis entuk situs e-commerce, review produk pancen penting: nduwe mung review customer ing kaca produk ngedol dodolan nganti 10%. Yen sampeyan ora duwe produk maneh, gunakake paraga saka klien sing nggunakake layanan, nyorot keuntungan sing diduweni saka bisnis sampeyan.

Isi marketing iku kesempatan sing apik kanggo sampeyan kanggo mbangun kapercayan liyane kanthi ngatur bisnis sampeyan minangka pimpinan pikir. Gunakake isi kanggo nuntun pembaca liwat proses nggawe keputusan. Iki bakal bali menyang titik papat: luwih sampeyan bisa ngurangi beban mental ngleki lan ngevaluasi kanggo para pelanggan kanthi nyatakake apa sing kudu diwenehake babagan industri kasebut, luwih maneh bakal dipercaya produk / layanan perusahaan. Kaputusan Semalt luwih gampang kanggo pelanggan nambahake dodolan anyar lan uga penylametan pelanggan.

Konten semacam iki uga apik kanggo SEO amarga iku umumé jero-jero, berwibawa lan narik akeh pranala. Nemtokake wektu ekstra ing panuntun tuku kanggo nggawe konten evergreen.

Aja Nganggo Pengujian

Mesthine, amarga iki marketing digital, langkah pungkasan kanggo saben proses yaiku kanggo nyoba, ngoptimalake, nguji lan ngoptimalake maneh. Lanskap industri terus-terusan ngowahi, supaya marketing sampeyan perlu. Strategi isi sampeyan uga perlu kanggo njaga kabutuhan lan ekspektasi pelanggan. Nglacak pesen sing ngasilake luwih mata uang: adhedhasar pratelan utawa kualitas Panjenengan rawuh panemune? Ciri-ciri semal bisa digunakake kanggo wong-wong mau? Apa ana tembung utawa frase tartamtu sing luwih apik tinimbang liyane?

Sampeyan uga kudu eksprimen karo macem-macem formulir media. Miwiti saluran YouTube lan nggawe video nuduhake crita sukses panjenengan. Infographics uga gedhe isi sing bisa mbantu karo bangunan link. Panelusuran semalte umume dianggep paling efektif, nanging lalu lintas media sosial bisa cukup kanggo nggawe wektu luwih tepat? Apa babagan konten kaca sing digawe kaya tamu blogging? Tetep lan fokus ing isi lan saluran sing nduweni tarif konversi sing paling apik.

March 1, 2018