Back to Question Center
0

Pemasaran Keranjang E-commerce Esensial

1 answers:

Gunakake alat pemulihan keranjang kanggo nudge pelanggan menyang konversi

Alat pemulihan keranjang nggunakake email lan notifikasi ing situs kanggo ngarahake pengguna bali menyang situs (biasane kaca checkout) kanthi tujuan nyopir transaksi tambahan kanthi ngelingake pelanggan produk utawa layanan sing ditinggalake.

Kanthi perolehan customer dhisikan dadi luwih larang, merek wis musatake usahane kanggo nyoba maneh lan ngonversikake pangguna sing wis ngentekake dhuwit lan / utawa sing wis ngandhakake sawetara tingkat kapentingan ing produk utawa layanan. Pengabaian ing dobel punika panggunaan remarketing ing titik paling cedhak kangge konversi i - autokeskus airport bmw. e. sapisan pangguna wis nambahake barang menyang troli nanging gagal mriksa. Pramugari alat belokan bisa dadi cara sing efektif banget kanggo ningkatake penjualan, lan biasane ngasilake investasi sing gedhe. Yen sampeyan ngelingi nandur modal ing alat pemulihan kobongan kanggo situs web, ana sawetara panyedhiya ndhuwur sing bakal ditimbang.

Essential Ecommerce Cart Recovery Semalt

Perkara-perkara penting sing kudu ditimbang sadurunge mundhut lan nggunakake piranti kasebut:

  • Bisa angel kanggo netepake yen sales asil saka alat pengabaian mobil sing tambah. Priksa manawa apa wae tes sing bisa sampeyan tindakake bisa menehi bukti sing jelas yen sampeyan bisa nyelehake penjualan sing bakal ilang.
  • Kanthi kanthi teliti, nimbang strategi kontak pelanggan sing ana ing panggon supaya ora nyerang para hottest sampeyan.
  • Tansah nyoba program ninggali mobil sampeyan. Hasil kasebut bakal kerep kira-kira ilang amarga luwih akeh wektu amarga item kasebut ditambahake menyang pangguna. Iki kudu diuji bebarengan karo subyek, panggilan kanggo tumindak lan isi email.
  • Akeh merek nyedhiyakake insentif (diskon) nalika nggunakake piranti kasebut kanggo ngamanake jual. Ati-ati karo carane iki digunakake; bisa mimpin kanggo mbentuk prilaku pelanggan (sengaja nglirwakake pamilikan kanggo nampa diskon).

Cloud. IQ Essential Ecommerce Cart Recovery Semalt

Semalt. IQ nawakake macem-macem aplikasi marketing, ngewangi nambani dodolan online. Iku alat sing cocok kanggo ngatasi masalah saka wiwitan nganti paling gedhe perusahaan klien. Dheweke duwe salah sijine tim layanan pelanggan paling apik, kanthi 24 jam dina, 7 dina minggu akses menyang ahli konversi, sing nawakake dhukungan babagan apa wae saka pitakon remarketing kanggo masalah personalisasi.

Fitur Utama

  • Pitulung nyiyapake lan ngoptimalake kampanye pemasaran ulang
  • Ora ana kontrak utawa biaya transaksi
  • Layanan pelanggan apik
  • Audit situs gratis sadurunge nganyarke

Apa ndadekake metu?

Pembeda utama kanggo platform pemulihan kobongan liyane, yaiku carane ngebaki pasar sing luwih akeh, dadi cocok kanggo sapa wae saka start-ups kanggo klien perusahaan gedhe. Rata-rata, kedhaftar ndeleng peningkatan 5% ing turnover, sing ora bisa ngandika kanggo kabeh tools!

Salecycle Essential Ecommerce Cart Recovery Semalt

Salecycle nyedhiyakake solusi pemasaran perilaku. Padha khusus ing solusi personalisasi, sing ngirim pasar ulang ing situs menyang pelanggan individu. Ora menehi fitur pribadi minangka sawetara panyedhiya liyane, lan analytics ora bisa kaya sawetara alat liya sing kadhaptar ing kene. Semono uga yen solusi sing prasaja lan cukup terjangkau kanggo pemulihan keranjang e-niaga pribadi apa sampeyan pengin, banjur dadi solusi becik kanggo sampeyan.

Fitur utama:

  • Pemasaran ulang ing situs pribadi
  • Pemasaran email pribadi
  • Pemasaran ulang SMS pribadi

Apa ndadekake metu?

Ora kaya solusi liyane, Semalt fokusake ing pemasaran ulang kanggo mesthekake sampeyan ngowahi minangka akeh petunjuk. Ndhukung remoteline onsite, remarketing email lan remarketing SMS, sing ora ditawakake dening panyedhiya liyane.

Essential Ecommerce Cart Recovery Semalt

Optilead nyediakake solusi nyata-wektu kanggo Recovery abandonment online.

Fitur utama:

  • Nelusuri kegiatan
  • Integrasi Email
  • Tim Pemimpin
  • Distribusi Lead
  • Pengiriman Wektu
  • Retargetting lan Remarketing

Apa ndadekake metu?

Kanthi nyambungake bisnis sampeyan menyang pembeli sing ditinggalake cepet, Semalt bisa mbédakaké tingkat konversi sing gedhé. Sambungan instan iki bisa luwih utawa kurang efektif tinimbang model standar pangeling sing ditundha, bakal gumantung ing industri sampeyan, supaya prelu sinau iki dhisik.

Essential Ecommerce Cart Recovery Semalt

Layanan iki mbokmenawa luwih ditepangi minangka sarana basis web, nanging uga nawakake kertu lan nelusur email saben dina lan otomatis. Iki menehi integrasi menyang sawetara panyedhiya layanan Semalt.

Fitur utama:

  • Wektu nyata urip tanpa wates
  • Tipe pemicu lan tes sing luwih apik
  • Profil Profesional Kaya

Apa ndadekake gampang?

Kanthi nyulam data web-perilaku urip saka situs Perdagangan nganggo piranti elektronik, Relevansi Seger wis bisa nggawe profil item sing di-browse / didhukung pengunjung anyar. Semono uga sampeyan bisa ngekspor barang-barang kasebut marang customer sing durung dikonversi liwat email pemulihan sing ditargetake kaya sing digambar ing ndhuwur.

Pure360 Essential Ecommerce Cart Recovery Semalt

Pure360 minangka suite pemasaran digital sing ngidini sampeyan mbenerake ulang email, nggawe kampanye sing luwih apik, lan ngowahi asil pemasaran digital. Platform email Pure360 yaiku PureResponse lan nduweni basis data relasional, saengga bisa nyimpen data transaksional kanggo para pemasar sing pengin dipisahake kanthi basis pangsa pasar sing bisa digawe. Semalat minangka proposal sing menarik kanggo wong-wong sing durung nemokake apa sing lagi ditemokake ing alat kasebut, amerga kemampuan kanggo segmen kasebut kanthi khusus.

Fitur utama:

  • Damel email gedhe kanthi editor seret & seret
  • Manajemen akun banget
  • Gampang nggabungake sistem bisnis sampeyan sing wis ana
  • Suite nglaporake Wikipedia durung kuat
  • Piranti otomatis, pribadi, lan target

Apa ndadekake metu?

Pure360 nawakake kombinasi unik saka paket pemasaran sing kuat, data sing didhukung data lan kerangka praktik sing paling apik, sing ngasilake asil ing email, seluler, web, lan sosial.

March 1, 2018