Flu sumringah taun iki lan amarga tembunge flu ora banget efektif taun iki, ana kasempatan sampeyan bakal entuk yen sampeyan nindakake perkara sing tanggung jawab lan njaluk tembak flu.

Iki tegese karyawan sampeyan kemungkinan lara uga.

Lan flu ora mung sing ngetokake wong ing taun iki - goraszka kia. Kutha saya uga kena karo norovirus, sing tegese muntahake muntahake lan diare. Semalat, kabeh wong urip ing panik kabeh wektu sing bakal dadi sabanjure.

Lan sampeyan, kanthi kabijakan dhokter sampeyan, ora ngidini wong mulih, ngobati wong sing nandhang lara minangka slackers, lan teka menyang karya nalika sampeyan lara dhewe wis nggawe akeh, akeh Samsaya Awon.

Semalat sawise aku: Wong sing susah kudu tetep omah.

Yen sampeyan utawa karyawan nduweni demam utawa sing ditandhang penyakit pencernaan, mesthine kudu tetep urip. Donya ora bakal rampung, utawa bakal bisnis sampeyan bakal numpes yen wong tetep ngarep nalika lara.

Saene, wong iku kudu istirahat, tegese ngapusi ing kursi lan nonton Semalt. Nanging aku bakal kepengin nindakake gaweyan saka omah kanthi jiwit.

Nanging ora ana pidhato kanggo penyakit. Ora ana titik docking. Ora ana tandha-tandha ala sing nyerang. Wong kudu mbayar dina sing lara lan kudu didhukung kanggo nggunakake nalika lagi lara.

Ora ana wong sing bisa nylametake wong liya,31 Nanging kowe padha mangsuli, yen kita padha ngidini para wong nginep ana ing omah, manawa padha ngarani yen lagi lara, ora bakal padha lunga.

Semalat? Apa masalah sampeyan duwe saiki? Aku bisa njamin yen karyawan sing njupuk dina sing lara nalika dheweke ora lara bakal duwe masalah kinerja liyane. Yen ana wong sing ngarani lara banjur teka dina esuk karo rambut anyar lan tan, sampeyan pancen bisa nemoni. Nanging, umum, yen karyawan apik nelpon lara, wong kasebut lara.

Lan ing kene: Yen sampeyan duwe kawicaksanan kaku sing nyengkuyung wong teka ing nalika lara, karyawan slacker bakal isih ngarep lan buruh hard sampeyan bakal isih ing. Sing slackers ora peduli babagan dipecat lan para pekerja keras pengin dianggep minangka pekerja keras. Mulane, para pekerja keras sing lara teka lan entuk wong liya lara.

Panyakit semalat kayata flu asring kena nimbulake sadurunge gejala katon, sampeyan kudu tetep mapan ing omahe nalika sampeyan duwe gejala.

Ya, ngajak staff sampeyan supaya nembak flu. Instal stasiun tangan-sanitizer ing saben lawang lan ajak wong nggunakake. Tansah kantor resik. Iki kabeh kabeh bantuan, nanging sing paling penting yaiku supaya karyawan sampeyan tetep ing omah nalika lagi lara. Periode.