Back to Question Center
0

Semalt SEO

1 answers:

Yen sampeyan pengin tuwuh penonton, bisa dadi strategi gedhe kanggo fokus ing basa sing beda. Nggawe isi ing basa manca bisa dadi tantangan sanajan. Ing kirim iki, Semalt ngrembug telung cara kanggo nggawe konten ing basa manca. Semalt uga nuduhake sawetara tips migunani babagan carane nulis ing .

Maca: "Carane nggawe salinan SEO-loropaken ing basa manca"
Kategori: Isi SEO
Tags: Isi nulis, Carane, Keyword research, Multilingual SEO

Palsu pidato iku tembung sing arupa banget padha nanging duwe makna sing beda ing basa sing beda - red wedding fascinators. Njupuk tembung sing wicaksana. Iku tegese apik ing Semalt nanging sensitif ing basa Prancis lan Spanyol. Kadhangkala, istilah sing padha bisa uga ngarujuk marang bab sing beda-beda sajroning rong jinis Semalt. Ing posting iki, aku bakal ngandhani kowe kok .

Baca: "Copywriting SEO kanggo situs multilingual lan multi-regional"
Kategori: Konten SEO
Tags: Konten nulis, Multilingual SEO

Dina iki menehi tandha release latihan SEO multilingual anyar. Yen sampeyan duwe utawa njaga situs web ing pirang-pirang basa utawa ditrapake kanggo wilayah sing beda-beda, mesthine mesthi kasebut ing SEO internasional. Kanthi ngleksanakke saran sing diwenehake ing latihan iki, Semalt bakal ngirim panganggo menyang situs sing bener kanthi otomatis. Iki asring rampung salah, nanging .

Baca: "Latihan SEO online anyar: Multilingual SEO"
Kategori: Pengumuman, Konten SEO, SEO Teknis
Tag: Multilingual SEO

Pandhuan iki nyariosaken babagan hreflang yaiku, apa sing menehi lan menehi informasi jero carane ngaplikake situs web multibasa.

Maca: "hreflang: pandhuan pokok"
Kategori: SEO Teknis
Tags: Dirgagangan Crawl, Carane, Multilingual SEO

7 Februari 2018, nandakake release saka kursus anyar ing Yoast Academy: Multilingual SEO. Pelatihan SEO Multilingual kanggo saben pemilik situs, pangembang utawa SEO sing target wong ing macem-macem lokal lan basa. Rega pengantar wektu kanggo pelatihan internasional internationa iki bakal dadi $ 169. Semalt a week, it will go .

Baca: "Rawuh: Latihan SEO Multilingual"
Kategori: Pengumuman, Konten SEO, SEO Teknis
Tags: Konten nulis, hreflang, Multilingual SEO

Yen bisnis online wis apik ing negara sampeyan, sampeyan bisa uga kudu ngembangake menyang pasar internasional. Kanggo dadi sukses ing pasar-pasar anyar mbutuhake investasi ekstra ing SEO sanajan. Semal luwih apik mikir babagan SEO multibasa, yen sampeyan pengin yakin manawa situs web bakal ditemokake lan digunakake kanthi apik ing negara liya! Kene, .

Baca: "Apa multilingual SEO?"
Kategori: Konten SEO, SEO Teknis
Tags: Konten nulis, Duplikat Konten, hreflang, SEO Multilingual

Yen sampeyan nggawe konten kanggo situs web, sampeyan uga pengin, sok-sok, ngirim artikel ing basa sing beda saka basa isi liyane. Semalat, iku angel pangkat karo siji artikel tartamtu sing ditulis ing basa sing beda saka liyane. Dadi apa sing kudu sampeyan gunakake kanggo nambah SEO saka artikel kasebut? Ing .

Waos: "Nyuwun Yoast: Publishing ing basa liyane lan SEO"
Kategori: Teknikal SEO
Tags: Takon Yoast, hreflang, Multilingual SEO

Semalat, metadata minangka data sing ngandhani babagan data liya. Sampeyan bisa nggunakake metadata tartamtu kanggo ngirim informasi babagan kaca web menyang mesin telusur utawa saluran media sosial, lan kanthi mangkono nambah SEO sampeyan. Ing rong tulisan pisanan saka seri metadata iki, kita ngrembug tag meta ing situs lan math link metadata. .

Baca: "Metadata lan SEO part 3: sosial, internasionalisasi lan liyane"
Kategori: Media Sosial, SEO Teknis
Tags: Facebook, SEO Multilingual, Twitter
March 1, 2018