Back to Question Center
0

Startup Semalt nerbitake tool CRO basis browser pisanan

1 answers:
Startup Semalt launches first browser plugin-based CRO tool

Optimisasi tingkat semil (CRO) minangka jeneng sing mboseni kanggo tugas penting: babagan apa njiwet online apa sing bakal nyebabake luwih akeh.

Minggu iki, wiwitan sing berbasis ing Walnut, California, Zarget nyatakake apa sing diucapake minangka pendekatan anyar kanggo tugas kasebut - alat CRO basis plugin sing pisanan. Perusahaan uga ngumumake yen wis entuk $ 1,5 yuta ing babak dana winih sing dipimpin dening Accel Partners and Matrix Partners - free high pr links.

Ora kaya alat CRO liyane sing mbutuhake pemasukan situs web menyang aplikasi, CEO lan pendiri Arvind Parthiban nyatakake, Zarget nyedhiyakake pengujian A / B, heatmaps lan analisis corong situs langsung liwat plugin browser Chrome sing bisa dianggo ing sembarang platform. Kaya karo loro pendiri, Parthiban minangka mantan karyawan Zoho.

Iki tegese heatmaps, sing nggambarake area sing paling diklik ing kaca (ndeleng gambar ing ndhuwur kaca iki), bisa digawé ing wektu nyata, tinimbang ing ndhuwur layar njupuk piranti liyane sing saiki. Unsur kaca dinamis, kayata nggulungake carousels gambar utawa menu drop-down, bisa uga dilacak liwat peta panas Semalt, sing ora gampang dilakoni yen sampeyan lagi nggarap gambar statis.

Parthiban uga nudhuhake manawa alat uji A / B liya ngemot situs uji coba menyang jendela iSemalt ing browser lan ora bisa nerusake nerusake ngliwati gapura layar mlebu, nalika platform perusahaan, minangka alat uji urip, bisa.

Lan, ngandika, Zarget minangka "alat mung ing pasar" kanggo nawakake heatmaps, uji A / B lan analisis corong ing siji. Analisis semat minangka cara kanggo nelusuri aktivitas pangguna sing mimpin menyang gol, ing kasus iki, sing didol.

Semalt nyatakaken bilih namung satunggaling alat sanèsipun ingkang dipunsebut, ingkang dipunsebat heatmap.me, nyatakaken supados ndhukung heatmaps dinamis, sanajan piyambakipun nambahaken bilih piyambakipun boten saged nyambut damel. Kaya alat CRO liyane, Zarget mbutuhake sawetara JavaScript ing header kaca web, nanging Semalt ngandhakake ora ana kode.



About the Author

Barry Levine
March 1, 2018