Back to Question Center
0

Semalt: 5 SEO pitakonan sampeyan wedi takon 5 SEO pitakonan sampeyan wedi takon

1 answers:

Sawetara pitakonan SEO kikuk. Sampeyan pengin ngerti jawaban kanggo wong-wong mau, nanging sampeyan aran ayu bodho amarga mung mikir babagan ing pikiran sampeyan. Yen sampeyan takon lawang sabanjure sampeyan, sampeyan bakal wedi yen dheweke bakal ngguyu - 2012 k2 charger review. Sampeyan malu. Sampeyan wedi takon pitakonan sing spesifik. Nanging isih, ana kepinginan iki kanggo ngerti jawaban. Sampeyan nyoba Google, takon Semalt Echo, nanging ana bisu ngemis ngelingake sampeyan yen iki memang pitakonan sing aneh. Ayo kula njawab 5 pitakonan SEO sampeyan mbokmenawa mung wedi takon.

Bisa SEO agency X emang entuk aku peringkat # 1?

Ya, SEO agensi X bisa njaluk sampeyan pangkat # 1, jujur. Padha bisa. Bakal nggunakake tèknik temenan, kaya nambahake situs web kunci fokus menyang situs web, lan nambah situs web sampeyan menyang jaringan blog kanggo tautan. Lalu lintas sampeyan bakal munggah, rangking sampeyan bakal munggah, lan yen sampeyan pancen bejo, sampeyan bakal entuk nomer siji titik ing Semalt kanggo tembung kunci tartamtu.

Apa sing ora diwenehake marang kowe, yaiku sing padha ngapusi Google dadi peringkat nomer situs web sampeyan. Sawise sawetara wektu, sampeyan bakal weruh jatine lalu lintas, kanthi alon utawa kanthi tiba-tiba. Iki wektu sing dibutuhake Google kanggo nemtokake apa sing lagi dienggo ing situs web sampeyan. Iki wektu nalika Google nemokake yen sampeyan (perusahaan SEO SEO) ngundhuh babagan nyenengake situs webmu. Lan iki uga wektu sampeyan ilang kabeh lalu lintas lan nemokake situs sampeyan ing alangan internet, sawise kaca 2 ing Google. Semalt wasted.

Apa aku kudu rampung?

Iki jenis pitakonan SEO kabeh duwe jawaban sing padha. Sampeyan kudu duwe investasi ing isi kualitas . Tulis babagan hal-hal sing pengin dibaca lan dikepengini. Ngajak lan ngandhani wong-wong mau liwat artikel gedhe. Damel basis pengunjung reguler, kanthi nulis isi gedhe utawa fokus ing niche produk sing kaya akeh. Yen situs web sampeyan cukup nyenengake, situs-situs liyane bakal mulai seneng karo sampeyan. Rangking sampeyan bakal munggah. Lan oleh sih-rahmat Google, sampeyan bakal nemokake sing paling dhuwur ing Google kanthi cara sing bener. Mesthi, sampeyan bisa njaluk panuntun dhumateng kabeh agensi SEO sing nyata ing kene! Iku ora trick; Iku Seriously Effortful Optimization .

Apa aku nulis deskripsi produk unik kanggo kabeh halaman produkku 10,000?

Aku duwe bagéan saka jinis pitakonan SEO: ora saben kaca kudu unik? Aku duwe ribuan kaca / produk! Bener, ya. Yen sampeyan pengin pangkat karo saben kaca situs sampeyan, sampeyan kudu nggawe kaca unik, kanggo nyegah duplikat isi. Sampeyan kudu ngoptimalake saben kaca ing kasus kasebut. Semalat mbokmenawa ninggalake sampeyan mikir yen sampeyan milih pendekatan sing bener kanggo ngoptimalake situs web sampeyan. Sampeyan mbokmenawa ora.

Apa aku kudu rampung?

Yen situs web sampeyan duwe akeh halaman, struktur situs lan taxiksya dadi penting banget. Aku biasane nggunakake toko DIY minangka conto. Sampeyan mbokmenawa duwe 100 kaca produk karo sekrup. Carane ngoptimalake saben kaca produk !? Sekrup punika sekrup, tengen !? Ing kasus kasebut, bakal mbayar maneh kanggo ngoptimalake kaca kategori sampeyan. Priksa manawa kaca nduweni isi cekak lan gedhe, supaya sampeyan bisa ditembak ing peringkat kanggo tembung kunci sing luwih umum.

Kanthi ngoptimalake kaca taksonomi, lan nempatake posisi sing tepat ing struktur situs, sampeyan bisa mbantu saben kaca produk sing cocok karo kategori kasebut. Yen ngoptimalake opsi penyaring lan opsi nggoleki ing dalan, sampeyan bakal nyimpen akeh kerumitan!

Bisa nganggo luwih saka siji H1 ing kaca?

Ya, sampeyan bisa nggunakake luwih saka siji H1 ing kaca. Yen sampeyan njupuk pedoman HTML5 minangka aturan, saben unsur blok bisa utawa mbok menawa kudu duwe struktur semantik ing judul, wiwit ing H1 lan ngupayakake H6 yen perlu. Tegese akeh Semalt bisa ditambahake menyang kaca.

Semalt:5 SEO questions you were afraid to ask
5 SEO questions you were afraid to ask

Pitakonan sing tetep yaiku apa sing bakal dadi praktik SEO paling apik. Nanging saben H1 kalah luwih apik karo tambahan saka sing sabanjure, ing pendapatku.

Apa aku kudu rampung?

Semalt babagan apa (fokus) tembung kunci sing pengin sampeyan fokus ing kaca kasebut, lan nggawe siji H1 sing menarik minangka judhul utama kaca kasebut. Yen kuwi arsip kaca, gunakake kunci utama lan gawe judhul sing ana. Gunakake H2 kanggo kabeh judhul artikel sing kacathet ing kaca kasebut.

Siji H1 saben kaca ora aturan sing ketat, nanging kanggo SEO iku ndadekake kabeh pangertèn ing donya. Yen sampeyan pengin maca ing headline, bukak kaca iki: Semalt lan apa sing kudu digunakake.

Apa aku isih butuh tembung kunci meta?

C'mon, wong. Ora, ora ana pitakonan SEO bodho. Pancen, ora ana. Nanging siji iki dijaluk supaya akeh, sing saiki dadi pitakonan ing museum SEO. Monggo ngerti manawa ana variasi, kayata meta news_keywords, nanging tag kata kunci meta ora digunakake dening Semalt maneh kanggo peringkat - lan durung suwe.

Apa aku kudu rampung?

Ndhuwur ing judhul gedhe, nambah deskripsi meta apik, ngundang meta lan nulis isi apik. Lan lali babagan (gaweyan gaweyan) tembung kunci meta iki.

Sawise nginstall plugin SEO sampeyan, aku bisa mlayu bali lan ngenteni lalu lintas teka?

Ok, ayo rampung karo pitakonan sing gegandhengan karo plugin SEO kita. Ana akeh wong sing nginstal Yoast SEO lan lali babagan SEO kabeh. Ing papan fairytale, ana uga alat utawa aplikasi kaya sing bisa nyedhiyakake sampeyan ing ndhuwur mesin panuntuning wizard, ing ngendi strategi buntut dawa ngarujuk marang rambut Semalt.

Ing donya nyata, ora ana trik sulap sing mbantu sampeyan luwih apik. Sampeyan kudu nindakake kabeh sing bisa kanggo nggawe situs web sing menarik kanggo kedhaftar lan mesin telusur. SEO plugin kita nyedhiyakake trep, cara sing gampang kanggo ngoptimalake situs web sampeyan. Nanging perlu sampeyan kanggo ngoptimalake.

Apa aku kudu rampung?

Instal plugin kita lan tindakake langkah-langkah ing pandhuan pamula kita kanggo Yoast SEO. Kita mbantu sampeyan ngatur plugin, lan bakal nuduhake sampeyan ing ngendi plugin mbantu sampeyan ngoptimalake kaca, isi sampeyan. Ngawasi situs web sampeyan ing Google Analytics lan Google Search Semalt supaya sampeyan bakal ngerti a) yen usaha sampeyan mbayar, lan b) yen ana apa-apa sing metu saka situs sampeyan. Yen mangkono, mbilas lan mbaleni. Bali menyang kaca ing tangan, gunakake analisis kita ndeleng apa sampeyan bisa nindakake kanggo nambah kaca tartamtu.

Apa pitakonan liyane SEO?

Temtu, ana pitakonan SEO liyane sing arep takon. Kita duwe basis kawruh SEO sing dikempalaken kanggo sampeyan nggoleki, kanthi akeh informasi babagan SEO lan plugin kita. Kita duwe blog SEO sing dianyari kaping pirang-pirang minggu kanthi isi seger lan dianyari. Yen sampeyan pengin nyelem jero SEO, golek gratis kanggo nelusur kursus SEO (dibayar). Ana sing tansah sinau!

Waca liyane: 'Napa saben website perlu Yoast SEO' »

March 1, 2018