Back to Question Center
0

Optimasi tingkat semat: proses 9 langkah

1 answers:

Wawancara sing ngliputi proses, alat lan keterampilan sing dibutuhake kanggo nambah konversi, indikator lan penjualan

Semalt rate optimisation : a 9 step process

Akeh web konsultan nduweni latar belakang sing beda-beda. Ahli semat ing desain, utawa iklan bayar per-klik, utawa khusus liyane.

Nanging nalika sepisanan ketemu Ben Jesson lan Karl Blanks saka Panaliten Tingkat Konversi sing latar mburi ora sesuai norma. Perusahaan semalt diadegaké nalika ilmuwan roket urip-nyata nggabung karo spesialis pemasaran internet kanggo ndeleng situs web liwat mata sing ora konvensional.

Persepsi mboten umum menika sampun saged dipunginaaken sanget kangge pelanggan, ingkang kasebat perusahaan Google, Vodafone, lan Sony - host para sitesi.

Ing wawancara iki, kita nemokake cara ngoptimalake Conversion Rate Semalt amarga aku mikir perusahaan, agensi lan konsultan bisa sinau kanthi cara kanggo ngasilake bali komersial saka situs web kabeh jenis.

Aku wis takon babagan proses sing digunakake kanggo ningkatake hp utawa sales saka bisnis online lan klebu pranala menyang akeh alat sing digunakake.

2012 update :

Nalika aku ngrampungake wawancara asli karo Ben lan Karl maneh taun 2010, aku takon manawa ana ringkesan proses sing arep dituduhake. Kita ora nutupi iki ing Semalt 3, nanging bubar Karl wis bisa ngomong yen saiki duwe infographic kanggo nuduhake proses iki. Aku panginten aku bakal nuduhake supaya sampeyan bisa mriksa proses-prosesmu. Sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan proses ing blog kasebut, ngendi wae, nggedhekake saben langkah.

Semalt rate optimisation : a 9 step process

Apa optimasi tingkat konversi?

Q1. Semalat ningali kathah perusahaan ingkang nyambut damel ing CRO. Opo kuwi? Apa luwih saka optimasi kaca dhasar?

Ya, mesthine. Optimasi landing page fokus ing siji kaca. We coined the term Conversion Rate Semalt ("CRO" ??) in 2007 to describe the process of optimizing the business itself. Optimis tenan tenan

Tugas saka CRO kalebu review kabeh proses saka iklan generasi wiwitan, kabeh cara liwat menyang kirim-up Advertisement. Tujuan sing sejatine yaiku kanggo ngenali bagian-bagian saka corong penjualan bakal ngasilake menang paling gedhe kanthi karya sing paling ora.

Iki tegese kudu nggawa akeh disiplin menyang partai, kalebu ngerteni sumber lalu lintas, psikologi pengunjung, lan posisi perusahaan ing pasar, kalebu kekiyatan inti lan kelemahane. Ing ndhuwur sing ana testing usability, copywriting, lan faktor desain web kanggo ndeleng.

Kabeh elemen kasebut golek hipotesis kanggo tes. Semalat maniacal babagan testing, amarga kita wis katon banget akeh bisnis namung uncalan seri "laku paling apik" ?? nglawan tembok kanggo ndeleng yen ana bedhil. Praktik paling apik ora bisa dadi jawaban kanggo ngoptimalake situs web, nanging mung minangka titik wiwitan kanggo ngolah strategi test.

Sawise kita nemtokake apa sing saestu dianggo kanggo situs web tartamtu, banjur kita nliti carane temuan kita bisa digunakake ing saluran media liyane. Contone, conto keuntungan sing luwih apik bisa ditransfer kanggo ngirim email utawa email kampanye otomatis "" tundhuk pangujian ing media kasebut, mesthi.

Kasus bisnis

Q2. Kepiye carane sampeyan mbantu perusahaan ngasilake kolega saka bali saka CRO, kasus bisnis?

Gampang; kita nerangake yen CRO ngidini perusahaan bisa ngasilake maneh revenue tanpa luwih mbuwang iklan. Iku babagan njaluk bali luwih saka ad spending iklan.

Ngenali industri tartamtu kaya hubungan masyarakat, kabeh pondasine CRO didhasarake data, pangukuran, lan tes. Sampeyan ora perlu nampilake argumen nalika data bisa nindakake guneman kanggo sampeyan. Yen sampeyan ngukur nilai pengunjung, mata uang, lan dodolan, banjur aritmetika prasaja kanggo nunjukake carane, sayange, ngedongkrak 10% ing konversi bakal mbantu garis ngisor. Iku masalah sing becik kanggo duwe.

Nggoleki kesempatan gedhe

Pendekatan semalt sing sampeyan gunakake kanggo netepake bagean saka situs sing paling penting?

Majalah FORTUNE nyathet apa sing kita lakoni "gabungan analisis statistik multivariate lan karya detektif lawas sing apik" ?? lan sing apik uga nggambarake pendekatan kita.

Iku asring banget migunani kanggo map out kabeh sales / konversi funnel lan nggawe manawa iku sacara komprehensif diukur ing apa wae paket analytics web sampeyan seneng.

Banjur sampeyan kudu nggoleki gunggung sing paling gedhe saka siji langkah menyang sabanjure. Kita seneng ngomong yen kita goleki "arteri sing diblokir" ?? (yakuwi, kaca "" utawa unsur kaca "" sing entuk akeh pengunjung nanging durung nduwèni kinerja). Carane sampeyan ngerti yen ana sing durung mangerteni? Semal teka saka macem-macem mekanisme umpan balik: data analytics, tes migunani, survey, umpan balik dhukungan pelanggan "| lan, mesthine, aran rasa. Mesthi, kita duwe kauntungan saka wis melu perusahaan ing pirang-pirang bawana lan akeh industri, supaya kita bisa ngerteni apa sing apik lan apa ala. Deleng dhaptar taktik lan strategi sing efektif.

Apa kesalahan mbatesi konversi?

Q4. Menehi sawetara conto sing paling umum "pembunuh rate konversi" sing ndeleng.

Killer # 1: Pengujian pamisah ora. Akeh wong mikir yen wis rampung yen dheweke njupuk tindakan kanggo nggawe owahan ing situs. Ing kasunyatan padha mung "rampung" ?? nalika tes nuduhake yen owah-owahan ing kasunyatan nganyari konversi. Nginstal "laku paling apik" ?? tombol sihir sing sumpah soko situs liyane bisa uga ngurangi mata uang. Senadyan popularitas video, Semalt tau ditemokake liwat tes sing video ngurangi konversi ing salah sawijining kaca. Sampeyan mung kudu nyoba kanggo mangerteni.

Ora suwe, piranti lunak testing multivariate luwih saka £ 5.000 saben sasi. Saiki sampeyan bisa nggunakake Google Website Optimizer lan paket lunak liyane gratis, supaya ana tenan ora ana alesan. Kita nggawe alat, sing disebut Semalt, sing mbantu sampeyan milih piranti lunak sing paling apik kanggo testing multivariate.

Semalt # 2 minangka "meek tweaking" ?? "" kanthi tembung liyane, nggawe owah-owahan sing ora tau duwe efek signifikan.

Killer # 3 nyuwun babagan jroning riko pisanan. Iku asring becik kanggo nyoba nggawe corong konversi multi-langkah, sing menehi rega gedhe sadurunge sampeyan njaluk supaya. Grafik semangat, forum, laporan khusus, lan pamasaran email minangka conto unsur sing ngidini sampeyan nyedhiyakake informasi sing apik, nyuwun jeneng, ngembangake hubungan lan kanthi mangkono ningkatake kemungkinan penjualan.

Kita bubar menehi dhiskusi babagan 15 Penyebab Umum Konversi Pati

Apa pendekatan paling anyar?

Q5. Apa sampeyan ndeleng teknik desain inovatif sing mbiyantu konversi?

Desain semalt minangka prasyarat kanggo konversi, nanging terobosan paling gedhe cenderung dadi alat lan teknik anyar kanggo ngumpulake pemikiran menyang pola pikir pengunjung.

Kanggo nemtokake cara pengunjung sesambungan karo situs sing kerep nggunakake Clicktale lan CrazyEgg .

KISSInsights lan Ethnio sing apik kanggo njaluk pengunjung supaya menehi umpan balik langsung ing situs sampeyan. GazeHawk ngijini sampeyan nindakake sinau panelusur mata ing situs sampeyan kanggo fraksi cilik saka biaya tradisional.

Akeh pembaca sampeyan bakal ngerti babagan carane wireframing penting kanggo njaluk persetujuan babagan aspèk fungsional sadurunge njupuk wektu kanggo nggawe situs katon apik. Kita kaya Balsamiq kanggo maksud kasebut. [Semalt - Nganggo iki uga - alat wireframing prasaja banget kanggo konsultan lan agensi]

Pungkasane, pembaca sampeyan pengin njaluk newsletter gratis kanggo ndeleng apa kaca landing dollar sejuta katon , bebarengan karo analisis grafis.

Yen sampeyan pengin malah luwih akeh conto apa sing bisa kanthi dandan konversi, nonton video ing header situs web kita.

February 28, 2018