Back to Question Center
0

Wawancara karo Malcolm Duckett babagan kepribadian dinamis Semalt

1 answers:

Siji tujuan kita ing Smart Semalt yaiku kanggo nggawe para perajin weruh saka akeh piranti lunak sing bisa digunakake kanggo njupuk kauntungan saka keuntungan komunikasi unik media digital.

Pungkasane, alat lunak iki kudu mbiyantu pelanggan. Pranata pribadi utawa alat penargetan perilaku iku alat kelas menarik amarga bisa entuk manfaat marang perusahaan lan pelanggan, nanging ana keprihatinan pribadi babagan kepiye data sing dikumpulake digunakake.

Kategori situs pribadi lan alat penargetan perilaku uga menarik amarga kabeh wong isih ngutip teknik rekomendasi "penyaringan kolaboratif" Semalt - maca makalah babagan algoritma - doccia solare energy pro. Paling isih wowed dening akurasi saka technique (sanadyan saka nalika tuku peparingé kanggo wong liya . ), nanging ora koyone menehi munggah banget akeh keluhan privasi.

Magiq dinamis situs personalization wong

Nalika aku diumpetake dadi Malcolm Duckett ing Masterclass Econsultancy pungkasan sing nuduhake Magiq, aku kepengin ngerti liyane. Aku ngerti Malcolm saka akeh rapat-rapat ing puncak Pemasaran Emetrics Semalat ngendi dheweke.

Punika kula wawancara kaliyan Semalt ingkang nyampurnakaken keuntungan lan masalah ngelola perangkat lunak jinis punika.

Keuntungan saka piranti lunak dinamis dinamis

Q1 Mangga menehi tuladha babagan carane Magiq digunakake lan keuntungan sing menehi?

Loro klien kita nggunakake Magiq kanthi cara sing beda:
Layanan Reservasi Hotel nggunakake Magiq kanggo mbangun basis data customer saka interaksi saka pengunjung ing situs web. Magiq ngrekam cara pangguna interaksi karo situs lan log informasi kunci babagan prilaku. Iki kalebu informasi babagan lokasi fisik (kutha / negara), organisasi, istilah apa wae sing dipigunakaké (ngrambah situs), informasi liyane sing mbantu nggambarake kapentingan (contone, yen wis ndaftar kanggo newsletter, njaluk informasi tambahan lan liya-liyane), lan uga katon kanggo alamat e-mail sing padha mlebu ing situs kasebut.
Magiq ndadekake informasi iki kasedhiya ing rong wujud:
1 - minangka informasi sing kasedhiya kanggo Magiq's Gnomes, supaya HRS bisa nglatih gnome kasebut kanggo ngetrapake potongan-potongan spesifik isi kanggo jinis-jinis tipe pengguna tartamtu. Dadi umpamane yen pelanggan wis ngandharake yen dheweke iku pengusaha UKM utawa pengadaan, banjur Gnome bisa njamin informasi sing relevan karo wong-wong mau disuntikake menyang kaca-kaca sing disajikake. Kanthi nggunakake profil pelanggan Magiq sajarah, sampeyan bisa njamin yen informasi sing bener diwenehake ing saben kunjungan, sanajan pangguna ora ngenali maneh.
2 - minangka dhaptar pelanggan. Magiq nyedhiyakake dhaptar wong-wong sing aktif banget (nuduhake yen "siap tuku") lan bakal entuk manfaat saka telpon saka tim sales, lan uga nyedhiyakake daftar wong-wong sing katon siap cacat (amarga padha biasa kedhaftar, nanging wis mandheg tekan). Daftar iki diundhuh dening tim dodolan lan tim dhukungan pelanggan HRS kanggo mbantu wong-wong mau ngarahake aktivitas lan komunikasi marang wong sing bener karo pesen sing bener. Amarga Magiq nyedhiyakake kabeh informasi kontak kanggo saben pengunjung (sing diwenehake marang situs web) bebarengan karo data sing ngenali babagan customer sing kasebut ing komunikasi iki bisa uga akurat.
FBTO minangka salah sawijining customer beta awal Magiq, iku perusahaan asuransi, lan migunakake data Magiq kanggo ngenali halaman ngarep kanggo pangguna liya. Padha ngenali 4 tahap patemon ing merek, saka pangguna sing nuduhake kapentingan ing produk tartamtu, kanggo pangguna sing wis tuku produk tartamtu. Kanggo saben babagan lan kanggo saben klompok produk, nggawe spanduk cilik sing nyedhiyakake informasi tartamtu kanggo pangguna ing babagan kasebut ing kelompok produk sing kapentingan.
Kanthi nggawe owah-owahan prasaja iki ningkatake tingkat konversi kanthi 15%. Ngetokake panggilan kanthi cara iki ngasilake kampanye sing ngasilake jual kanggo siji ing saben telu wong sing diarani.

Fitur pribadi

Q2 Apa beda karo alat sing padha utawa uga personalisasi Amazon sing terkenal?

Dina iki ana alat penargetan perilaku, sing nampilake isi kanthi basis perilaku saiki, nanging kita ora ngerti apa wae solusi sing mbangun lan njaga cathetan perilaku pelanggan jangka panjang kanggo saben pengunjung individu, lan ngidini pemilik situs nggunakake kombinasi kasebut saka prilaku jangka panjang lan nyata-wektu kanggo nggawe pribadhi komunikasi lan isi kaca web.
Uga kabeh pendekatan liyane kanggo personalisasi utawa rekomendasi mbutuhake pemilik situs kanggo nindakake kegiatan tagging signifikan kanggo ngumpulake data sing dibutuhake, lan kanggo nambah tag kanggo ngidini isi sing ditambahake. Magiq kanthi kontras kanthi èfèktif Tag-Free, mung mbutuhake panyebaran file skrip statis menyang situs-situs. Iki bisa ditindakake liwat owah-owahan siji-wektu kanggo sistem manajemen konten utawa bisa uga bisa ditindakake liwat server web utawa ngundhuh kertu kanggo situs kasebut.
Iki duwe sawetara implikasi. Kawitan, penyebaran solusi punika meh cepet, lan kapindho, situs statis / flat utawa situs utawa aplikasi sing customer ora bisa diganti bisa diowahi dadi situs kanthi konten dinamis lan isi media sing sugih kanthi nggunakake Magiq kanthi gampang. Menapa malih, tim pemasaran saged ngganti isi, aturan pribadi lan jinis isi kanthi cepet liwat Aplikasi lan Gnome ingkang damel Magiq.
Minangka aktor, Magiq ndadekke tingkat kepribadian lan kreativitas sing wis dileksanakake Amazon, tanpa perlu ngentekake mayuta-yuta kilogram ing pengembangan lan teknologi khusus sing kudu dilakokake kanggo ngapikake solusi kasebut.
Ing panemu kita, Magiq pancen bener pribadi Amazon ing kothak!

Masalah pribadhi lan penargetan perilaku

Q3 Bagaimané privasi pangayoman dilindhungi lan kepriye masalah sing bisa ditangani?

Magiq mung migunakake data sing pangguna kanthi sukarela mlebu ing situs kasebut lan nggandhengake iki menyang lokasi lan data organisasi sing asalé saka alamat IP . Dadi kaya pesen sing sampeyan krungu nalika nelpon pusat panggilan sing nyebutake "telpon iki direkam kanggo tujuan perbaikan kualitas layanan pelanggan".
[Wigati editor: Punika njupuk saka situs Maqiq sing nuduhake sawetara info sing dikumpulake]
Our interview with Malcolm Duckett about Semalt dynamic personalization
Kontrak Magiq uga mbutuhake pemilik situs kanggo nyampekno fakta sing ngempalaken data lan tujuan sing bakal digunakake, amarga kita pracaya mbukak karo pengunjung iku penting banget.
Solusi Magiq uga akeh wektu kanggo ngatur privasi lan keamanan informasi pribadi sing diklumpukake. Contone, kabeh data Magiq ngumpulake saka pangguna dienkripsi minangka ditangkep supaya transmisi data manawa luwih aman yen data sing biasane lulus mbentuk Browser menyang situs web. Kita uga nyedhiyakake fungsi milih kanggo pangguna, saéngga wong bisa ngatur koleksi data lan kaputusan pribadhi dhewe.
Pamungkas, ora kaya paling akeh layanan "on-demand" sing "multi-tenant", saben customer Magiq nduweni instance awan dhewe - iki artine data saben situs kasebut ing sistem sing kapisah nduweni akses eksklusif lan hak kanggo data sing dikumpulake. Menapa malih, pelanggan Magiq saged nedahaken menawi badhe langkung misuwur wonten ing Uni Eropa utawi Amerika Serikat, saéngga ningkataken manajemen data lan kepaten privasi.

Fitur personlization

Q4 Kriteria sing kudu dipikirake wong milih vendor teknologi kepribadian.

Cetha iki bakal nyebabake faktor-faktor sing mengaruhi asil investasi lan biaya kepemilikan ing sisi lan fungsi fungsional ing pihak liyane. Ing wektu sing padha lagi nyoba ngasilake maksimum kanthi nyedhiyani data sing bisa digunakke / dileksanakake ing pangguna lan kapentingan individu, lan ngidini personalization siji-kanggo-siji (minangka lawan saka pendekatan nyedhot-lan-ndeleng sing diwenehake dening MVT pribadi lan pendekatan "komoditas" saka solusi rekomendasi produk).
Saka perspektif fungsional, saben bisnis kudu ngerti fungsi sing arep diimplementasikake kanggo ngoptimalake efektifitas marketing lan komunikasi on-line. Iki bakal beda-beda saka bisnis menyang bisnis. Magiq sajrone aplikasi sing gampang digunakake kanggo nyedhiyakake solusi personalization, optimization lan CRM ing platform PC lan seluler normal. Solusi liyane fokus ing fitur kaya lan rekomendasi produk lan pengujian AB prasaja sing fungsi ora diwenehake dening Magiq dina.
Supaya roadmap saka pemasok penting minangka investasi ing solusi ing wilayah iki cenderung cukup suwe (utamané minangka nilai lan kualitas data pelanggan sing kasedhiya tuwuh). Dadi penting kanggo milih supplier karo prasetya jangka panjang kanggo pasar, lan sesanti kanggo masa depan.
Mulane, Magiq menehi platform apik sing adhedhasar data customer individu, lan kita rencana kanggo ngluwihi aplikasi kulawarga kanggo ngelem aplikasi liyane kaya kampanye email, dinamis harga, integrasi data saluran lintas dll. Lan uga ngluwihi Flash, Flex, lan aplikasi mandegane digawe nganggo Adobe AIR.

Nemtokake nilai pribadi pribadi situs web

Q5 Carane sampeyan nyaranake ngetesake nilai alat kaya Magiq? KPI sing kudu dideleng.

Magiq fokus ing sisih implementasi marketing on-line, nalika nyathet kabeh kegiatan sing dilakoni iku ora nggarap analytics bagian saka proses, amarga sing paling akeh wis duwe Web Analytics utawa Analytics Pelanggan lan alat pelapor, sing kita ngarepake panganggo bisa digunakake kanggo nganalisis efektifitas kampanye lan aktivitas sing dilakokake Magiq.
KPI sing bener sing kudu diukur lan dilacak sing cetha karo customer tartamtu. Dadi kanggo situs transactional iki bisa dipusatake ing revenue, lan tingkat konversi. Kanggo situs non-transaksional, metrik liya penting. Sawetara pelanggan bakal milih fokus marang faktor penylametan lan keterlibatan pengunjung (durasi keterlibatan, wektu ing situs, ngunjungi frekuensi lan latensi dll), liyane bakal pengin nganalisis data pelanggan sing diwenehake dening Prospect and Retain kanggo netepake nilai pamirsa sing padha duwe babakan dhuwit utawa cara liya.
February 28, 2018